ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Никола Тесла
Биография
20.04.10 18:37

Изгубените тайни на Никола Тесла ИЗОБРЕТЕНИЯ
19.04.10 14:31
Иска ни се да вярваме, че великите постижения се възнаграждават, ако не с пари, то с име, записано в историята че човек, чиито постижения са променили ежедневието ни е бил почти забравен. В началото на двадесети век Никола Тесла, един сръбски имигрант, изобретател, чието име е почти забравено, изстреля цивилизацията ни в нова ера. Променлив ток, радио, луминисцентно осветление, дистанционно управление, роботика, общо 700 патентовани изобретения дължим само на този човек Четвъртък, 7 януари 1943 около 22:30, в свят, обсебен от борбата с тъмните сили на нацистката военна машина, Никола Тесла поема последния си дъх. Умира сам в малка стая в хотел Ню Йоркър. Отвън градът живее с наследството му. Облян е от електричество, осъществената мечта на Тесла за свят, захранван от променлив ток. Той е абсолютно наясно с последиците от научните си изобретения и тяхното влияние върху развитието на човечеството. Тесла е погребан относително анонимно. Това е краят на велик изобретател, титан, върху чиито постижения градим някои от най-важните научни постижения. Той е един от най-великите гении на 19ти век Научните постижения на Тесла са много по-големи от тези на Едисон Той е бил самотник, правел е независими изследвания извън конвенционалната наука Сигурно за т.нар. "нормален свят" е изглеждал като пълен ексцентрик Той даде на страната ни толкова много технологии, приложения, чудеса. Целия ни живот сега е по-добър заради неговата работа Защо този велик човек е пренебрегван от учените и обществеността? Може би отговорът се крие в това, което Тесла не е направил, отколкото в постиженията му, признати от обществеността.

Филми...
05.12.10 22:31

Никола Тесла и "Филаделфийския експеримент"
05.12.10 22:49
Проект "Филаделфия" - Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът "Елдридж" да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк.

Tesla - Master of Lightning / Тесла - Господарят на мълниите (2000)
10.12.10 18:10
Това е историята за един съвременен Прометей, който промени света с електричество. Никола Тесла е човекът, овладял силата на Ниагарските водопади с неговата система за променлив ток и направил възможно предаването на електричество из цяла Америка и по света. Тесла патентова технологията за безжични комуникации, които се използват във всички радио и телевизионни излъчвания. Неговото невероятно наследство може да се види във всичко - от дистанционното управление до неоновите и флуоресцентни лампи, рентгенови лъчи, управляеми ракети и дори в Инициативата за стратегическа защита. И все пак, историята някак си е пренебрегнала този забележителен човек.

Властелин мира - Никола Тесла / Властелинът на света - Никола Тесла
10.12.10 18:22

 начало 1 . 2 край 

0.0815