ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Ромско интегриране
Ицо Папата поръчал грабеж с изнасилване на деца
09.05.12 22:04
Вуйчото на фолкаджията Азис – Христо Върбанов, известен като Ицо Папата е арестуван за изнудване, съобщи БТВ. Папата е поискал 100 000 евро от ромския барон Станчо Владов, който е сочен за поръчител на убийството на Тани Танев от Долни Дъбник. С парите Ицо Папата трябвало да накара свидетели да оттегля показанията си. При ареста, у вуйчото на Азис е открита част от сумата.

АРЛИН АНТОНОВ -КОШМАРЪТ НА ЦИГАНИТЕ В ПАЗАРДЖИК
09.05.12 22:18
Две поколения цигани в Пазарджик като чуят името Арлин Антонов, глътката им пресъхва и езикът им залепва. Нощем в сънищата им изплуват сцени от драматичната нощ на 29 юни 1992 година и търкат потни чела във възглавниците. В онази година българите в града му падаха на колене и го благославяха, а циганите тайно мечтаеха да му падне главата. Защото това е единственият полицейски шеф на Прехода, който доказа и показа на циганската общност в Пазарджик, че в тази държава има закони и ред. Ромите по онова време не бяха се развилнели така, както днес. Още имаха синини от социалистическия милиционерски чепик, а страхът от пагона и фуражката ги паникьосваше.

Съдът в Страсбург ни забрани да изселваме цигани
09.05.12 22:20
Според съда жилищата на ромските семейства са техен "дом", защото те са ги обитавали в продължение на много години и е без значение, че това е незаконно по смисъла на българското законодателство


0.0923