ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България
Репортажи за вярата - Вера Кочовска (2006)
11.12.10 17:49
Този филм е не просто биография на Вера Кочовска, а "настолна книга" за всеки, който иска да промени живота си и да почерпи сили от един силен дух. Екипът разсекретява архивни кадри от Лаборатория за интердисциплинарно изследване на екстраординарни феномени, създадена през 1989 г. и целяща да разучи тайните на българските феномени - леля Вангя, Вера Кочовска и др. Представени са и кадри от изследванията на Кочовска в Япония, както и публични демонстрации на ясновидството й. За първи път филмов екип надниква в дома на лечителката и заснема най-съкровените й тайни.

Лечителят - Петър Димков (2007)
11.12.10 17:44
"Най-великата сила е мисълта. Каквото и когато да мислим, ние съграждаме от невидимата материя нещо, което привлича към себе си сили, да ни помагат или да ни вредят според характера на нашите мисли. Затова първата крачка е да управляваме мислите си чрез своя разсъдък. А втората крачка изисква от нас да развием у себе си навик за оптимистична мисъл. Няма лекар, който да премахне болестите на тялото и душата така, като ги премахва радостната мисъл". С тези мисли на един от най-големите феномени на България започва документалния филм "Лечителят". Той е заснет по книгата на Лили Димкова "Моят баща". Филмът е практически наръчник за здравословен живот, давайки съвети не само за правилното хранене и какви дрехи да носим, но и за начина ни на мислене.

Простреляха бизнесмена, разкрил за контролираните от Доган 1 млрд. долара
10.12.10 19:24

Петър Дънов
10.12.10 18:47

The Holy City of Perperikon / Свещеният град Перперикон
10.12.10 18:40
В източните Родопи, край град Кърджали, се извисява гол скален връх. Според античните автори, някъде тук се е намирало светилището на тракийския бог Дионис, където били извършени поне две предсказания със значение за цялата световна история. Вече столетие, археолозите търсят едно от чудесата на света - Храмът на бог Дионис. Според античните автори, той се е намирал някъде в Свещената планина - Родопите. Неговото намиране, по стойност, ще е равно на откриването на Троя и Микена. Този документален филм е посветен на Свещеният град. Единственото съхранено през вековете име на Свещения град Перперикон е от византийската епоха. В пълния си вид то е Хиперперакион. На гръцки език думата означава ‛свръхогнен‛.

С изнудване и помощта на Надежда Михайлова Алексей Петров влязъл в тайните служби, твърди Волен Сидеров
07.12.10 22:29

 начало 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 край 

0.1088