ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Какво става около Дълси, Ню Мексико?

Какво става около Дълси, Ню Мексико?
06.11.07 17:07

Автор:Брантън

Свръх секретни военно-индустриални Черни Проекти?
Главен щаб на баварско поддържания Нов Световен Ред?
Авангард за Извъземна инфилтрация и инвазия?
Масивна  разузнавателна дисинформация на агенция?
Колективен Майнд контрол или Масова халюцинация?
Всичко това или комбинация от гореизброените?За няколко десетилетия, изследователите на “паранормалните феномени” се посветиха на изследвания на специализирани полета от т. нар. “наука на границата”. Някои от тези разнообразни полета от “гранични” изследвания - които се появиха за да документират или да се опитат да обяснят широкото разклонение на феномена - включваха:

Въздушни или НЛО феномени, Психични или Психотронични разследвания, Обезобразявания на животни и добитък, Вампиризъм, Мъже в Черно, Конспирации и Политически Убийства, Тайни Общества, Подземни Аномалии, Квантова Механика, Легенди и Митология, Древни Цивилизации,  the 'Mothmen' и други “Крипто-Зоологични” срещи, Енергийни Решетки и други Гео-Магнитни аномалии, Биогенетика и Клониране, Кибернетика и Изкуствен интелект, Отвличания и Липсващо Време, Хипнотерапия и Майнд Контрол, Изчезнали Хора... Без съмнение съм пропуснал да спомена много от тях.

През 50-те години на миналия век, експерти в някои области на изследване започнаха да чуват плахи загатвания, че нещо се “случва” в американския югозапад, близо до региона на “Четирите Ъгъла” на Щатите. Отначало тези загатвания и слухове бяха кратки, неясни и объркващи, въпреки това обаче породиха достатъчно интерес за да провокират по нататъшни изследвания с течение на годините.

Отначало тези “гранични” учени, които свързваха себе си с мистериите и аномалиите на този регион започнаха да повдигат все повече въпроси отколкот отговори, с течение на сондирането в тази “енигма”, която изглежда се фокусираше в един малък пустинен град сред скалистото плато на северозападно Ню Мексико.

В края на 70-те и началото на 80-те години на миналиявек, мистерията - и в последствие интересът - се задълбочиха след като започнаха бавно да изтичат съобщения внушаващи, че нещо значително и ужасяващо става там, близо до малкия град Дълси, Ню Мексико. Многото различни “феномени”, от споментатите по-горе, изглежда поради някаква причина се съсредоточаваха и сгъстяваха в един огромен енигматичен сценарий в и около този изглеждащ незначителен и малък град. Изследователите започнаха да анализират и категоризират техните съответващи феномени, търсейки модели и съсредоточености, и установиха, че някои от тези феномени явно се съсредоточават в в американския югозапад... диаграмите и таблиците показваха, най-големи струпвания на НЛО наблюдения - Северозападно НюМесксико; Епицентъра на обезобразяванията на животни - Северозападно Ню Мексико. Други експерти в областта започнаха да откриват подобни модели и свързвайки ги с други “феномени” в подземните нива. Изследователите в Конспирациите, Тайните общества, Подземните Аномалии, Легендите и Митологията, Древните Цивилизации, Енергийните решетки, Гео-магнитните аномалии, Биогенетиката, Отвличанията и Липсващото Време, Изчезналите Хора и изследователи от дрги специализирани авангардни области на науката започнаха да гледат към този малък пустинен град Необикното съсредоточаване на феномени в едно градче подбудиха дори по-голям интерес и изследване.

От тази точка нататък, сякаш някакъв древен печат беше счупен, сякаш някакъв древен облак от тъмнина се разстла, разрушен от пронизващата светлина на човешкото възприятие и неотстъпчивото изследване и щателно разглеждане на смели и дръзки души. Усещайки, че нещо много грешно и неестествено се случва, нещо древно и зло, някои от тези смели души - които избирайки или по случайност се случиха в битка в предните редици срещу древни сили, които бяха решени да се пазят от излагане на показ - продължиха да водят техните често персонални битки срещу енигмата... някои от тях неизбежно губейки своите умове, дори и живота си в процеса. Докато тези смели души бяха разрушени от интензивността на тази психическа битка в усилията си да разкрият и да победят тази “мистерия на неправда”, те изпратиха отчаяни съобщения за “подкрепления”. Много  отговориха на повикването и древния и преди невидим “звяр”, който се крие под пустините на югозапада като дракон в леговището си, започна да се движи в ярост и терор срешу тези нови разкрития, и да отвръща на удара на новите си врагове. Отзвука започна да се чувства из цялата страна, през която звярът разпростря своите пипала - които също бяха в процес на излагане заедно с черното 'сърце' на самия звяр.

Стените на древната крепост запечатали “звяра” или “енигмата” започнаха да се трошат и падат с увеличаваща се скорост. От пълната тъмнина, беше чут немощен плач сякаш идващ от друг свят - гласовете на тълпата, които отчаяно зоваха за помощ единствените, които могат да ги чуят, онези които започваха да “виждат” въпреки, че още не бяха станали роби на самата “енигма”. Много от “нас”, които продължиха битката, пожертваха удобството си, нашето социално и икономическо състояние, и в някои случаи дори живота си в борбата с Енигмата, защото ние доловихме кратък проблясък на потенциална заплаха, която “врагът отвътре” ще притежава в бъдеще срещу Свободата и тази велика Независима нация на Америка. Това, което ще видите сред тези страници с плод на колективни усилия - и не се засрамвам да кажа - резултат на и повече или по-малко Божествена Намеса.

Много от нас, точно както и вас, бяха “пожертвани” от енигмата в замяна на живота на другите, и решиха, че единствения начин да бъдете “свободни” от хватката й е да практикувате старото военно правило: "Нападението е най-добрата защита...” Така че, ето вие го имате. Като тези преди нас, ние изпратихме този труд като предупреждение и призив за въоръжение, за тези които ценят истината и свободата. За онези, които може да не повярват на всичко, което следва, аз ви предизвиквам да станете персонално замесени (обаче използвайки предупреждението, в случай че тези колективни доклади се окажат истина) и докажете твърденията направени тук едно по едно, по един или друг начин. Това е предизвикателството за онези от вас, които допринесоха тази работа да остане с вас. Аз оставам... 

 

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

18.5061