ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Бележки

Бележки
06.11.07 17:14

Автор:Брантън

Забележка:

Трябва да призная, че мислих много дълго и усилено за възможността от публикуването на този текст в книжен формат за да облекча финансовото бреме върху мен, което произтича от менталното и емоционално страдание дължащо се на собственото ми персонално замесване с 'енигмата'. Ядосан за личната щета, аз доказах на себе си, че ако мога да направя печалба от продажбата на най-дълбоките тайни на тези скрити и коварни сили работещи зад енигмата, като нейни господари, тогава няма да има нищо лошо в в получаането на доходи за тяхна сметка.

Все още вярвам, че това е така. Въпреки това, осъзнавайки че събитията в този свят бързо водят до финанлна апокалиптична криза, разбирайки болката, която милиони 'отвлечени' по света са почувствали и чувстват, и чувайки 'далечния плач' на онези, които са изгубени вътре в лабиринта на самата Енигма, реших че правилното нещо, което трябва да направя е да изпратя тази информация безплатно, вместо тежката цена, която платиха всички онези, които ви доставиха тази информация. Считайте го за мой 'патриотичен' дълг. Всичко, за което ще помоля са ваште молитви: за многото отвлечени, които бяха отхвърлени от един невярващ и циничен свят; за себе си и онези, които допринесоха за тази работа, така че нашите жертви да не са били напразно; и специално за онези, които са най-отчаяните от всички... онези, които се изгубиха в жестоките тъмници на самата Енигма. Молете се те да бъдат защитени и запазени дори в средата на ужасяваща безнадеждност и отчаяние срещу, която се изправят, така че те да могат отново да видят дневна светлина.

Отричане:

Много от информацията в този том е невероятна и някои могат да кажат от необикновено естество.

Реших да не задържам никаква информация или твърдения относно енигмата Дълси и свързаните сценарии, като причината за това е, че подземните и земно базираните аномалии са винаги там, за всеки който е заинтересован или се осмели да проучи и разследва.

НЛО събитията често се появяват и изчезват (заедно с доказателствата) когато обектът или обектите се заминават. Подземните или земно-базираните аномалии от друга страна не могат и не изчезват ей така, и поради това те са много повече изложени на риск от излагане - като легитимни или не.

Из този том въпреки всичко съм предлагал мои собствени 'мнения' и 'перспективи' базирани на странични доказателства (две или повече съобщения от различни източници, които препредават идентични теми, и т.н.). Това са естествено мои собствени мнения и могат да бъдат приети или отхвърлени според възприятията на читателите за природата на реалността. Формирах тези мнения на база на моите собствени възприятия върху цялостната информация, и тъй като това са мои схващания, те не са безпогрешни а са

обект на промяна или ревизия с разкритието на нова информация. Читателят е свободен да формира свои собствени заключения и мнения базирани на събраната информация, точно както аз направих.

Дали ще сметнете информацията, която следва като научен факт, научна фантастика или по малко и от двете, това не би трябвало да накърни факта, че тези съобщения - които са дошли от хиляди различни източници и са събрани в този том -  правят четенето забележително, по-които и начин да погледнете към него.
Така, че нямам какво друго да споделя в смисъл на въведение освен да кажа...

Седнете и се насладете на пътешествието!Брантън - Октомври, 1996

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

20.9476