ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Октоподът, Черните Проекти и Инсталацията Дълси

Октоподът, Черните Проекти и Инсталацията Дълси
06.11.07 17:15

Автор:Брантън
“Онези конспирации, които са твърде невероятни за да са истина, са тези, които най-често успяват.”

Следващата информация идва от “TC TECHNICAL CONSULTANT”, Ноември - Декември,от 1991:

Смъртта на журналист в Западна Вирджиния, плюс пращането в затвора, според твърденията, на компютърен консултант към ЦРУ, в щата Вашингтон може би са елементи на много по-голям скандал, който може да има сериозни последствия...

 

Това, което започна като разследване на явен случай на пиратски софтуер, порастна в проект включващ хиляди журналисти по целия свят. Трупът на журналиста Joseph Daniel 'Danny' Casolaro беше намерен на 10 Август в стая в мотел в Западна Вирджиния. Неговите китки били прерязани седем пъти и е била намерена предсмъртна бележка. Единственият ръкопис на книгата му, с пояснителните бележки ЛИПСВАЛ.

 

Книгата, условно озаглавена "Октоподът", е разкривала злодеянията на Департамента на Правосъдието при администрацията на Рейгън. Списанието Time също съобщило, че изследването на Casolaro, се съсредоточавало върху хазарта и опитаните оръжейни сделки в резервата Cabazon близо до Indio (Калифорния).


И наистина, обхватът на изследването на Casolaro е било толкова голямо, че при разкритието му много области на изследване можели да се оказажат застрашени.

 

Докато властите декларират смъртта му като самоубийство, роднините му определено заявяват, че душевното състояние на Casolaroе било добро, даже оптимистично, след завършването на книгата му.

 

Casolaro започнал работата си близо две години преди това, разследвайки банкрута на малка компания за компютърен софтуер наречена Inslaw, според твърденията от Американския Департамент на Правосъдието, INSLAW, компания оглавявана от Бил и Нанси Хамилтън от щата Вашингтон (без да имат връзка с изследователя Бил Хамилтън, чиито писания относно енигмата Дулси се появяват по-нататък. - Брант❲н), развила пакет наречен PROMIS - съкращение на Информационна система за управление за прокурори - Prosecutor's Management Information System - за да действа като управленско средство по съдебните случаи, поради огромната тежест на работата в правосъдния департамент (Министерството на правосъдието).

 

Президентът на Inslaw Бил Хамилтън, твърди, че на Ърл Брайън е бил даден контрол върху пиратски версии на софтуера PROMIS от сътрудника Ed Meese за обратна продажба на различни американски правителствени агенции на голяма печалба. Два съда се съгласиха с Хамилтън, присъждайки 8 милиона долара обезщетение, но по-висш (Мин. на Правосъдието? - Бранън) апелационен съд отмени паричната сума и присъдата, заявявайки че това не е било под юрисдикцията на по низши съдебни инстанции. На 9 Октомври, случаят беше въведен във Върховния Съд.

 

Ърл Брайън притежава компаниите UNITED PRESS INTERNATIONAL [UPI] и FINANCIAL NEWS NETWORK (FNN).

 

Според човек от Вашингтон, който твърди, че е модифицирал кобол-базирания (кобол - стандартизиран търговски език за програмиране на компютри) софтуер за ЦРУ и други разузнавателни агенции, софтуерът бил награда за ролята на Ърл Брайън в уреждането на т.нар. маневра 'Октомврийски Сюрприз', според твърденията конспирация за отказването на помощ на американските заложници в Иран продължила чак до изборите през 1980, които отстраниха Картър от власт. Скандалът 'Октомврийски Сюрприз' отне известно време докато излезе на бял свят.

 

Според капитана от Флота, Гюнтер Ръсбекър, който твърди че е превозил Буш (старши), Уилям Кейси - шефът на ЦРУ - и Доналд Грег агент от ЦРУ, до Париж, Президентът Буш (старши) се е срещнал с Али Акабар Хашеми Рафсанджани, говорител на Иранския Парламент, Мохамед Али Раджай, бъдещият президент на Иран и Манучер Горбанифар, ирански търговец на оръжия, който има връзки с Мосад. Ръсбекър, който направи тези твърдения през май сега е в затвора в Terminal Island, осъден по обвинение за представянето си за американски адвокат (attorney). 

 

(Бележка: Ръсбекър 'напусна' ЦРУ заедно с 12 флотски тюлена под негово командване, и беше най-малко два пъти цел на опити на ЦРУ за покушение. Наемни убийци са опитали да бутнат Гюнтер и съпругата му от пътя по време на шофиране в скалиста пропаст, но въпреки това наблизо били групата от морски тюлени на Ръсбекър, като убийците не знаели за тях. Тюлените се придвижили бързо зад наемниците и вместо това причинили тяхната смърт. - Брантън)

 

Човекът от Вашингтон е MICHAEL RICONOSCIUTO, който сега чака присъда във Вашингтонски затвор по конспирация обвиняваща го в продажба на дрога, обвинения, които Riconosciuto твърди, че са изфабрикувани. И наистина, обвинението срешу Riconosciuto беше направено една седмица след като Riconosciuto подписа доброволно писмено показание под клетва описващо ролята му в модифицирането на пиратския софтуер.

 

(Бележка: Интересно е какви връзки можем да открием тук. Michael Riconosciuto е бил служител на Wackenhut-ЦРУ, който казал на изследователя Майкъл Линдеман, че е опитал да вземе цял хеликоптер пълен с документи и доказателства описващи незаконни биологични дейности и проекти не-одобрени от Конгреса включващи 'незаконни извънземни' извън тестовата зона Невада. Хеликоптерът е бил взривен във въздуха, убивайки целия петдушен персонал на борда. Бащата на Майкъл е Маршал Riconosciuto, фашист и поддръжник на Адолф Хитлер, който е бил близък приятел с Fred L. Crisman. Crisman е бил замесен в инцидента с наблюдението на НЛО в Maurey Island през 1947 близо до Такома, Вашингтон, докато изследователят Anthony Kimory вярва, че е замесен в тест-полета на хибридните ЦРУ-Проект Кламер-Нацистки въздушни дискове. Има и няколко източника, които твърдят, че в началото на 1940-те, Нацистите са успели в тест-полетите на безкрилни лещовидни апарати придвижвани от ротационни устройства, ракетно гориво, и кръгли (подобни на поничка) реактивни турбинни двигатели - а не цилиндрични - като кабината се стабилизирала от жиро-силата, т.е. чрез въртенето на компресорите в една посока и въртенето на камерите за разширение (expansion chambers) и vectored exhausts в противоположна посока. В действителност филмът "Битката за  Bulge" правилно загатва, че тази битка - една от най-големите по време на ВСВ между американските и германските сили, е била опит на Германците за печелене на време и продължаване на войната още съвсем малко, само за няколко месеца през, които германците да започнат масово производство на реактивни самолети, бомбардировачи и други супероръжия, които биха били неуязвими срещу обикновените самолети на Съюзниците. Със Съюзническата инвазия на Германия точно преди да започна масовото производство, много от прототипите и плановете на Нацистката военна машина били заловени. Въпреки това много от най-сложните прототипи, планове и дори учени се оказали мистериозно изчезнали след войната. Ще се върнем по нататък върху тази тема.

 

След като войната завършила няколко нацистки учени били заловени - които помогнали за развиването на революционни летателни средства - били наети от ЦРУ като резултат от тайна сделка направена между Алън Дълес, член на баварското Илюминати; и нацисткия СС генерал Рейнхард Гехлен, член на баварското общество Туле. Дълбоките връзки между Баварското Илюминати, което е спонсорирало ЦРУ и самото СС, с помощта на фашистки симпатизанти и fifth column двойни агенти работещи в американското разузнаване въпреки няколкото водещи нацисти, които били 'пожертвани' в съда в Нюрнберг за да успокоят Съюзниците и да установят илюзията, че Европа е де-нацизирана. Fred L. Crisman случайно е бил свидетел на събитията в Maurey Island и е помогнал на двама Army G-2 агента да съберат проби които паднали от един от шестте наблюдавани кръгли кораба. По пътя им до доставянето на пробите в ВВБ Райт-Патерсън в Охайо, самолетът им се разбил и двамата G-2 агенти били убити. Някои хора тогава настоявали, че самолетът е бил обект на саботаж. Двама от репортерите, които разследвали инцидента загубили живота си, и Кенет Арнолд, който разследвал инцидента след като бил упълномощен от редактора на "Невероятни Истории" Рей Палмър, твърдял че разговорите му с високопоставен служител във ВВС били електронно следени. Също така, странни правителствени агенти в черни костюми били видени в околността. Кратко след разследването си Кенет Арнолд, по-време на въздушно претърсване за разбилия се самолет над планината Rainier, видял 9 сърповидни диска, които той нарекъл летящи чинии. Медиите публикували инцидента и терминът станал медийно клише оттогава. Също така пак по това време - 1947 - Арно❣д избягал от почти фатално разбиване, след като самолетът му мистериозно изгубил сила. Връзките не свършват тук. Fred L. Crisman е бил близък приятел на Clay Shaw, който бил обвинен от областния прокурор на Луизиана James Garrison -- виж филма 'JFK' -- че е човек между ЦРУ и Мафията в убийството на Кенеди. Garrison арестувал Shaw в опит да го обвини него и ЦРУ в убийството на Кенеди, въпреки това само няколко дни преди слушането (в съда) най-важният свидетел на Garrison, David Ferry бил убит, и оставащите доказателства на Garrison не били достатъчни за убеждение. Fred Crisman е бил първият човек на който се е обадил Clay Shaw, когато чул че Garrison възнамерява да го замеси. Garrison също вярвал, че самият Clay Shaw е бил замесен в Проект Кламер, тайната операция за донасянето на нацистки военни престъпници в САЩ и то със стотици - някои казват хиляди - и даването им на имунитет и нови идентичности в институции като американското разузнаване, военно-индустриалния комплекс, космическите агенции, и разнообразните свързани с Рокфелер петролни картели като ARCO, STANDARD (EXXON), ZAPATA, и т.н., корпорации, които били подкрепяни от тайните баварско базира ложи, корпорации които всъщност били продадени на нацистите по време на ВСВ, и помогнали за поддържането на нацистката военна машина действаща. Според Garrison, Crisman е работел като посредник между създателите на фашистката политика и долните ешалони на военно-индустриалния комплекс.Тези американски мега-банкери и предатели помогнали на нацистите в усилията им за инициирането на баварско подкрепения "Нов Световен Ред", под прикритието на "Третия Райх". Пречетете книгата "Никой не се осмелява да го нарече конспирация" (NONE DARE CALL IT CONSPIRACY), от късния Гари Алън за повече информация относно връзките на Рокфелер, и също многобройните трудове на д-р Антъни Сътън, - Брантън)


Доброволното писмено показание под клетва, също твърдяло, че той [Michael Riconosciuto], се е свързал по телефона и заплашван от PETER VIDENIEKS - служи❪ел на Министерството на Правосъдието и служител на Митниците, за който Riconosciuto твърди, че има разузнавателни връзки - като вероятни последици от показването му пред обществеността със сигурна информация.

 

Според Riconosciuto, Videnieks е бил чест посетител на индианския резерват Cabazon близо до Palm Springs и посетил племенния управител John P. Nichols. Nichols е бил всъщност шеф на Riconosciuto в няколко проекта проведени на земята на резервата и модификацията на PROMIS е бил просто един от тези проекти. Според Riconosciuto, в едно интервю с T.C. проведено от затвора, софтуерът PROMIS е бил модифициран за инсталиране на таен достъп за използване от американските разузнавателни служби. Софтуерът след това е бил продаден на 88 различни страни като Троянски Кон позволяващ достъпа до техните разузнавателни системи. Според Riconosciuto тези страни включвали Ирак и Либия.

Кореспонденцията между Nichols и други компании, ако е автентична, показва, че твърденията на Riconosciuto по отношение на вещината му в областта на електрониката и въоръжението са верни. Маршал Riconoscuito, баща на Michael, е смятан за бивш бизнес партньор на Ричард Никсън.

Според Riconosciuto, неясния статус на земята на резервата като 'суверенна' позволява елементи от ЦРУ и организираната престъпност да провеждат единствен по рода си бизнес.

Онези проекти, работели по това време били съвместни проекти с WACKENHUT, компания напълнена с бивш персонал на ЦРУ и НСА и рисковани бизнес проекти с кралското семейство на Саудитска Арабия и други необикновени проекти.

Съвместно предприятие със Southern California Edison will soon be generating power for bio-mass drawn from local waste outlets. Biological warfare projects were investigated with Stormont laboratories looking into the creation of 'pathogenic viruses' and enhanced fuel-air explosive weapons were created and tested in league with Meridian Arms at the NEVADA TESTING RANGE which matched the explosive power of nuclear devices.

Тези усилени оръжия получават силата си от поляризирането на молекулите в газов облак, чрез модифициране на електрично поле, технология развита от подтиснатата работа на откривателя Thomas Townsend, знание за което Riconosciuto твърди, че е получил от работата си в LEAR в Reno, Nevada.

За Riconosciuto се говори, че е работел върху усилените горивно-въздушни експлозивни оръжия с Gerald Bull от Космическата изследователска Корпорация. Bull, който сега е покойник, по-късно става съветник по въоръжението на Садам Хюсеин. Говори се, че Хюсеин притежава технологията на гореупоменатите оръжия.
През Юли, Anson Ng, репортер за Файненшъл Таймс от Лондон е бил застрелян в Гватемала. Според информацията той се е опитва да интервюира американец на име Jimmy Hughes, едновремешен директор на сигурността за тайните проекти в индианския резерват Cabazon.

През Април, филаделфийски адвокат на име Dennis Eisman е бил намерен мъртъв, убит от единствен куршум в гърдите. Според бивш федерален служител, който работил с Eisman, адвокатът е бил намерен мъртъв на паркинг, където е бил за да се срещне с жена, която е имала критични доказателства потвърждаващи твърденията на Riconosciuto.

Смъртта на Eisman и Ng едновременно били обявени за самоубийства от властите.

Fred Alvarez, племенен лидер на Cabazon, който е бил в гласна опозиция за развитията в резервата, е бил намерен мъртъв с двама свои приятели през 1981. Тяхното убийство остава неразрешено.

Лидерът на Белия дом (the House), Thomas Foley, съобщи миналия месец, че ще бъде възбудено официално следствие относно случая Inslaw. Foley назначин сенатор Terry Sanford като съпредседател на съвместния конгресионален панел. Преди избирането му, сенаторът е бил адвокат представляващ Earl Brian в молбата му за купуване на United Press International и е способствал в назначението на Earl Brian, медицински доктор, за борда на Медицинското училище Duke, на което Sanford е президент.

Но, въпреки повторните молби от журналисти за разкриването на фотографии, показващи Riconosciuto заедно с Brian, и молбите за разкриването на паспорта му показващ предполагаемото пътуване до Иран, те все още не са показани. Също така, Riconosciuto се провали в способността си да опише Peter Videnieks в програмата Moneyline излъчвана по CNN, твърдейки че медицинско условие му е попречило от ясното спомняне.
Това насочи един бивш разузнавателен служител да спекулира, че ние може би ставаме свидетели на много сложна разузнавателна операция играна извън полезрението на обществеността.

Бившият специален агент от ФБР, говори за правдоподобността на Riconosciuto. Gunderson, който живее в Манхатън Бийч, е работил с Riconosciuto много години в качеството си на частен следовател.

Заедно според Gunderson, те били отговорни за осуетяването на терористична операция по време на олимпийските игри в Лос Анжелис. Според Gunderson, Riconosciuto е бил добре познат в кръговете като гений в почти всички клонове на науката.

Така нареченета операция за дрога, която изникна във щата Вашингтон е била електрохидродинамична операция за разработване твърди Gunderson, използвайки технологията Townsend Brown. Видеолента видяна от този журналист, разкри метален прах и явен процес, несвързан с производството на дрога. И наистина, правителственият анализ на почвените проби разкриха отсъствието на замърсяване с дрога, но високи концентрации на барий. Барият, често се намира в работи свързани с висок волтаж.

Непотвърдена информация от разузнавателен източник твърди, че текущата ситуация е видимият ефект от война, която текущо се води в разузнавателното общество между група центрирана в ЦРУ наречена AQUARIUS [около силният център познат като MJ-12] и група позната като COM-12 центрирана около Флотското разузнаване. COM-12 предполагаемо се опитва да подкрепи и запази конституционно правителство и преднамерено изпуска информация, която да навреди на другата група.

В същата публикация, същия брой, се появи статия следваща гореупоменатата. Написана от Thomas Zed, статията е озаглавена "Връзката на WACKENHUT със света на черните проекти", заявявайки:

Компанията Wackenhut има много тясна връзка със света на черно-бюджетните проекти. Освен, че е свързана с дейността в Cabazon спомената в този брой, също е отговорна, според арестувания компютърен консултант Michael Riconosciuto, за секретните проекти провеждани в Дълси, Ню Мексико, където по подобен начин се използва индианския резерват Jicarilla.

След изпращането на двама мои колеги там, и получавайки информация, че там има топ секретна военнен тип инсталация, реших да се обадя на вестникарския офис и да блъфирам.

Идентифицирах себе си като жуналист от ЕлЕй, който не принадлежи към никоя политическа партия - и казах на вестника, че правя репортаж за резервата Cabazon, и по точно за проектите за биологична война, които се провеждат там от името на ЦРУ. Казах и, че съм чул, че подобни неща се провеждали в Дълси и, че бих искал да знам какво става.

Служителят на когото говорих се уплаши и каза, "Не мога да говоря за това! Ще бъде много непрофесионално от моя страна да ти разкажа за това. Би трябвало да говориш с шефа на племето. След това тя затвори.

Все още не съм се обадил и попитал шефа на племето, но ще съобщя за това в следващия брой.

Wackenhut също е отговорна за сигурността на много подземни инсталации в Калифорния и Невада, включително прочутата S-4 или AREA 51 в Невада, където Townsend Brown технологията за летящи дискове (за която се писа в един от последните бореве на T.C.) се използва и развива от десетилетия.

Неотдавнашното разбиване на хеликоптер в зоната, където два пилота и трима охранители от Wackenhut летящи в хеликоптер Messerschmit BO-105 загинаха не беше случайност твърди Riconosciuto, който също каза, че индивидите на борда на хеликоптера пътували с важни документи.

Различните групи сега разследват показанията на Riconosciuto...

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1518