ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Странни случки на платото Archuleta

Странни случки на платото Archuleta
06.11.07 17:17

Автор:Брантън
* THE U.F.O. BBS - http://www.ufobbs.com/ufo *

През пролетта на 1990 изследователят “Джейсън Бишъп” изпраща копия на следващия доклад до няколко избрани изследователи, и по късно дава разрешение за дистрибуцията на доклада сред по-голяма читателска аудитория. Дали обектът описан доклада, продуктът на секретна технология развит от Военно-Индустриалния Комплекс като част от някакъв секретен или дълбоко прикрит космически проект? Или той включва нещо по “извънземно” отколкото топ-секретен черно-проектно изследване и модерни въздушни дизайни - сериите Стелт, Аурота, и т.н. - които са развити в тестова зона Невада? Или е комбинация от двете?
Преписът озаглавен: “Спомени и впечатления от посещение в Дълси, Ню Мексико - Октоври 23, 24, 1988”, е възпроизведен в своята цялост по долу.”

На пристигане бях представен на д-р John F. Gille, французин по националност. Д-р Gille има PhD по Математика/Физика от Университета в Париж. Той е работил много близо с френското правителство по феномена НЛО над страната.

(Бележка: Dr. Gille също е пуснал доклад по друга "подобна на Дълси" база близо до Pine Gap - Алис Спрингс, Австралия. Тази база е масивна инсталация на много нива оперирана от "Римския клуб", който като организацията 'Билдерберги', предполагаемо е параван на баварското Илюминати. Статията говори за атигравитационни дискови изследвания, и планове за превръщането на Pine Gap в главен контролен център за Новия Световен Ред. Pine Gap е оборудвана с цели нива от компютърни терминали свързани с главните компютърни рамки на света, които съдържат подробни детайли за повечето от обитателите на индустриализираните нации. Статията също говори за инфилтрацията на няколко главни религиозни вероизповедания, медията, международните правителства, икономиката, обучението, и други нива на обществото от Баварското Илюминати, за да се проправи пътя за диктаторството на Новия Световен Ред. Съобщението също заявява, че работниците в Pine Gap са високо индоктринирани и програмирани, така че да не застрашават или саботират сигурността на проектите на Илюминати, които се провеждат там. - Брантън).
"Той ми каза," продължава Бишъп, "че не е работил в полето, което е избрал през последните 50 години, като е отдал цялото си време за изследване на НЛО-тата. Д-р Gille е симпатичен и откровен човек. Той не е резервиран относно излагането на собствените си възгледи по темата. Той държи на няколко вярвания, които граничат с паранормалното. Д-р Gille има съпруга, която се казва Elaine. Моето персонално мнение за него е, че трябва да внимавам с него. Докато го опозная, чувствах, че трябва да бъда много внимателен.

"Едмънд Гомес е фермер. Ранчото му е на 13 мили западно от Дълси. (Бележка: Съобщенията дадени от други заявяват, че ранчото е на 13 мили на изток от Дълси, но каквато и да е посоката може да се каже, че ранчото е на 13 мили от Дълси. - Брантън).

От 1975 до1983 ранчото на Гомес е било сцена  (епицентър) на повечето от осакатяванията на добитък, които са станали в северно Мексико/южно Колорадо. Той ми каза, че тази земя е била дадена на семейството му за заселване преди 111 години и, че в резултат на тези осакатявания, те са загубили $100 000 от добитъка за период от осем години. Един от тези случаи се случил само на 200 метра зад дома му. Той ми показа мястото.

Едмънт беше много откровен и дискутира с мен различните случаи на осакатявания, които са се случили в негово ранчо, и на другите хора. На връщане от разходка в планината, той ме покани в дома си, където ми показа разнообразни фотографии, изрезки, писма и т.н. свързани със случаите. Той ми зае няколко фотографии направени от въздуха на областта на планината Archuleta. Надявам се да имам възможност да ги имам минали през техники за увеличаване на картината.

Едмънт също ми каза за многото пъти, през които са били забелязвани в областта бойни части в готовност. Някои от тези части били намирани в зони, в които са проходими само пеша и с превозни средства 4х4. Частите също са били забелязани в зони, в които имат право да се разхождат само апачите. Когато се разби това, което правителството нарече 'експериментален самолет', през 1983, беше съобщено, че там е имало 'стотици войници'. Когато били доближени, частите избягали и изчезнали.

Участници в експедицията до планината Archuleta бяха: Гейб Валдес, Едмънт Гомес, Джон Гил (Gille), [името изтрито], Мануел Гомес (брат на Едмънт), Джеф и Мат Валдес (синове на Гейб). Поради позицията на Гейб като глава на Щатската полиция в Дълси и поради факта, че Едмънт е част от обществеността, на нас ни беше дадено разрешение да се качим на планината. Тя е разположена в резервата на Апачите.

Ние тръгнахме около 14.30, Неделя, 23 Октомври 1988. Използвахме 4х4 пикапа на Гейб за да изкачим планината. Пътят беше ужасно труден. По едно време даже трябваше да копаем от едната страна на пикапа за да може да продължи. Около 17.30 пристигнахме на предложеното място за лагеруване. Това беше сравнително гладко място около 300 метра от върха на планината Archuleta.

Гейб и Едмънт едновременно ми казаха, че през 1978 е имало споразумение между индианците Уте (Колорадо) и Федералното Правителство. Това споразумение се заключавало в даването на нацията Уте всички територии по границата между Ню Мексико/Колорадо с изричното споразумение, че те стриктно ще прилагат регулацията "Забранено Преминаването" по границата на тяхната територия. Следователно, няма да е възможно дори пресичането на резервата Уте без специално разрешение от съвещателното тяло на старейшините. Ако бъдете заловен без това разрешение ще дължите глоба и/или затвор и изгонване. Сега има път водещ от областта на Archuleta, през резервата. Той е патрулиран от Индианската Горска Служба (Бележка: границата на Колорадо е само на няколко мили от и на север от платото Archuleta. - Branton)

Около 19.51 часа, всички забелязахме много ярка светлина идваща от североизток с много голяма скорост. Обектът се оказа, че има формата на бумеранг с много ярка светлина точно под центъра му (Някои предполагат, че тези обекти приличащи на бумеранг може да имат някаква връзка със супер-секретната чернобюджетна космическа операция наречена Алтернатива-3. Branton). Светлината беше ярко бяла, синя и зелена. Когато се доближи, тя намали (очевидно под интелигентен контрол), изглежда в обратна посока, и най-накрая спря. Когато спря, нещо като струя от искри беше емитирана от двата края на бумеранга, и след това той започна да се движи напред отново и изчезна от погледа ни с много висока скорост. Всичко това се случи за около 10-15 секунди. Ние се опитахме да снимаме обекта, но не успяхме.

Около 22.00 часа ние се изкачихме на върха на планината Archuleta и наблюдавахме около час и половина. Можехме да гледаме каньона на лунна светлина. Този каньон е мястото където твърди Пол Беневиц (виден и добре познат физик и НЛО изследовател) твърди, че се намира 'извънземна' база и през ноща, техните кораби (НЛО-та) са видени да напускат и влизат в отворите на пещерите в стената на каньона. По време на престоя ни на върха, ние видяхме две много ярки светлини на стената на каньона в точно това място, за което Пол казва, че са входовете на базата. Няма пътища до това място. Светлините се появявиха изведнъж и след това светлината намаля за известен период от време докато съвсем изчезна и не можехме да я видим. По това време също чухме гласове, които звучаха като идващи от радио. Гласовете бяха неразбираеми. Същия светлинен модел беше видян от мен и Едмънт Гомес, когато седнахме на канарата... в около 01.00 часа. Ние също чухме гласове. По едно време ни се стори, че чухме движещи се камиони, но не сме сигурни за това. След 02.00 часа вече нямаше никакви звуци или светлини.

В понеделник, 24 Октомври 1988, цялата група изкачи върха отново. Търсехме доказателства, за разбиването на 'експериментален самолет' управляван от военно въздушен генерал през 1983. Тази катастрофа е била съобщена във вестниците на два пъти като малък самолет и след това всичко стихнало. За апарата се предполага, че е заловено НЛО, управлявано от американците. Надявахме се да докажем, че наистина е имало катастрофа и да намерим някакви физически доказателства.

Д-р Беневиц, съобщи че апаратът е закачил голямо дърво при снишаването си, ударил е друго дърво, набрало височина, прелетяло по повърхността на върха на Archuleta, (и) ударило трето дърво в долината северно от върха. След това е съобщено, че е ударило земята, след това се е ударило леко още два пъти и спряло. Ние открихме дърветата както беше съобщено от Беневиц. Всчики те бяха в линия едно с друго и крайното място на катастрофата. Първото дърво беше около 1 метър в диаметър. То беше ударено около 9 метра над земята. Нямаше огън. Взех проби от дървото за анализ. Другите две дървета бяха по-малки (около 30 и 50 сантиметра в диаметър). Нямаше следи от огън по тях. Бяха взети проби и от тези дървета. Между второто и третото дърво открихме големи парчета от, както се оказа след това, части от първото дърво. Едно парче беше изгорено, докато това до него не беше. Бяха взети проби. Докато търсехме физически доказателства, беше открит стандартен тип химикал. Това беше същият тип използван от Американското правителство, но който също може да бъде закупен и от обществеността. Странно място за откриване на такава вещ на такова отдалечено място в каньона. Посоченото място за катастрофата беше полукръгло място с нова растителност. Бяха взети проби от почвата от това място.

Цялостните ми впечатления от тази разходка са объркани. Вярвам, че нещо става на това място. Какво е, не знам. Може би там има база. Може би е съвместно оперирана от 'извънземните' и правителството, както твърди Джон Лиър. Или пък, отново може да е US база толкова топ секретна, че няма никакви огради и препятствия, които да будят подозрение... Знам, че доказателството, което намерихме и видяхме определено се отнася до факта, че нещо става в тази зона."

В очевидно потвържение на горното, Гейб Валдес - бившият щатски полицейски служител в Дълси, Ню Мексико, който е бил част от експедицията описана по-горе - беше потърсен от изследователя Алън деУолтън през 1990, в опит да потвърди част от информацията засягаща въвличането му в разследванията на НЛО-осакатяванията. По време на телефонен разговор с Валдес, беше научено следното:- "Той и &##1076;руги са видели странни летящи обекти в зоната, въпреки че той самият не е бил сигурен дали са НЛО-та от извънземен произход, или някакъв тип топ секретни летателни апарати тествани от някаква тайна фракция на правителството.

 

- Нещо с&##1077; е разбило близо до планината Archuleta преди няколко години, но отново, ние не открихме никакви доказателства решително доказаващи дали там е имало обект със извънземен или човешки произход.

 

- Има др&##1091;г път водещ от областта на планината Archuleta (и платото) освен пътят, който минава през индианския резерват Уте. Що се отнася до пътят през резервата Уте, голяма част от него е в добро състояние (павиран?). Само зоната около региона Archuleta изисква 4х4 превозни средства.

 

- Той е разследвал осакатявания на добитък, и най-малкото в някои случаи е бил откриван нервен агент (nerve agent - От Eon: не става въпрос за агент от правителството който е "нервен" :)), и други индикации предполагащи, че добитъкът е използван за изследване в ДНК експерименти."

Съсвем случайно, докато сканирах Интернет, бях изненадан да открия друга информация на събитията описани от Джейсън Бишъп. Това трето потвърждение на НЛО активност близо до Дълси, Ню Мексико беше дадено от членове на експедиционна група, в която е бил не кой да е а самият Джон Гил (Gille), един от членовете на групата изкачила планината Archuleta (споменати по горе). Собственият доклад на Гил следва по-долу:


Предмет: НЛО съобщение от Дълси, Ню Мексико - Файл: НЛО749


Резюме:

-- Съобщ⭅ние за НЛО наблюдение над планината Archuleta, НМ на 23 Октомври, 1988 от Джон Гил

Място и време:

-- Южнит⭅ склонове на планината Archuleta, 5 мили северозападно от Дълси, НМ.


-- Местоположение на феномена: Южно-северна траектория около 2 мили спираща близо до върха на планината Arhculeta.


-- Изчис⭋ено най-близко разстояние на наблюдателите: 440 метра.

-- Разст⭎яние от наблюдателите до точката, в която НЛО-то е спряло: 466 метра.


-- Време: 77:51 pm Планинско време.


-- Време⭒раене: около 5-6 сек.

Свидетели:

-- Eliane Allegre, RN

-- Гейб В&##1072;лдес

-- Едмън⭒, приятел на Валдес

-- "Джак&quoot; [псевдоним], PhD

-- Мануе⭋, местно дете

-- Грег, с&ин на Валдес

-- Джеф, другият син на Валдес

-- Джон Г&##1080;л, PhD(Бележка: "Джак" вероятно е Джейсън Бишъп, който самият е псевдоним използван от изследователя и мой приятел, който използва този псевдоним поради изследванията в някои много опасни сфери. Това е така, ако някой сметни разкритията като тези съдържащи се в този документ, като 'опасна' информация под някои обстоятелства. - Брантън)Обстоятелсва на наблюдението:


Аз (Джон Гил) е бил заинтересуван от мястото около Дълси поради слуховете отнасящи се до съвместна (ЦРУ-извънземна) обитавана подземна инсталация под планината Archuleta, и многобройните наблюдения на НЛО, както е съобщено от местните обитатели.

Беше планирано нощно наблюдение в планините под ръководство на Валдес.

От 7:30pm, насам ние играехме OUIJA както предложи Валдес. Тъкмо на ход беше последният човек, когато един от синовете на Валдес извика: Вижте! Ето го идва!"

(Бележка: Аз (Гил) няправих изявлението, че има каузална корелация между това, което правихме и това, което видяхме след това. Просто съобщавам две последователни събития, които може би имат или не корелация.)

Изглед на феномена:

 

Обектът дойте от юг с висока скорост по праволинейна, хоризонтална траектория резултираща в перфектно

права светеща жълтеникава линия. Това определено не беше самолет или падаща звезда.

 

От обекта не идваше никакъв звук.

 

Обектът спря близо до върха на планината.

По едно време, то стана много силно светещо, осветяващо най-малко половината небе. Наблюдаваха се най

различни цветове: жълто, розово, зелено, и поток от искри.

 

Обектът се затвори в себе си и изчезна.

 

Приложения (Карти):

-- карти &##1085;а Ню Мексико

-- Карти &##1085;а американското геологическо проучване (Каньон Wirt)

Снимки:

-- Групови снимки на свидетелите

-- Мястото на лагера

-- Планината ArchuletaТраекторията беше около 600 метра над най-ниската точка под изчисления път на обекта, който е реката Навахо, на височина 2000 метра.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.1612