ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси, Ню Мексико и космическа конспирация?

Дълси, Ню Мексико и космическа конспирация?
06.11.07 17:18

Автор:Брантън

Джон Лиър, капитан на главна американска въздушна линия е летял с над 160 различни вида самолети в над 50 страни. Той държи 17 световни скоростни рекорди в Lear Jet и е единственият пилот ever to hold every airman certificate издаден от Федералната Авиационна Администрация. Г-н Лиър е летял на мисии по целия свят за ЦРУ и други правителствени агенции. Той е летял в тайни мисии във военни зони и горещи точки по света, често осъществявайки бягства на косъм при опасни обстоятелства. Бивш кандидат сенатор от Невада, той е син на Уилям П. Лиър, дизайнер на самолета Lear Jet, the 8-track stereo (Eon: стерео на 8 писти?), и основател на корпорацията LEAR Siegler. Джон Лиър се заинтересува от НЛО-тата 13 месеца преди датата дадена по-долу, след разговор с приятел в Американските ВВС на има Грег Уилсън, който е бил свидетел на НЛО кацане в Bentwaters AFB, близо до London, Англия, по-време на което три малки “сиви” извънземни се насочили към Командир Уинг. Оттогава Лиър е записал контактите си в разузнаването, разследвайки твърденията, че изпълнителния и военно-индустриален бранш на американското “правителство” знаят за, и заговорничат с, извънземни сили. Лиър предполага, че следващия сценарий е “възможност”, той заявява категорично, че извънземните са тук, и че много от тях не ни вещаят нищо хубаво.

 

”Всичко стартира след ВСВ,” започна той.

”Ние (Съюзническите сили) придобихме извънземна технология от Германия - не цялата, която имаха; част от нея изчезна. Изглежда, че някъде в края на 1930-те, Германия е заловила (recovered) чиния. Какво е станало с нея не знаем. Но това, което сме взели е било нещо като лъчево оръжие...”

 

Следващото е "Обществено изявление" публикувано от Джон Лиър на 29 Декември, 1987 и преработено на 25 Март, 1988. Първоначално е било изпратено на някои от личните приятели на Лиър и колеги при изследванията, които пък натиснали Лиър да пусне информацията публично. Първата версия на изявлението очевидно е била средство за 'вътрешната' група изследователи, с които е бил асоцииран Лиър, докато следващата ревизия съдържа същата информаци както първото издание, но е директно насочена към публиката като цяло:

 

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО ПРЕСАТА:

 

Правителството на САЩ продължава да разчита на вашата персонално и професионално лековерие за подтискане на информацията, която се съдържа тук. Вашето сътрудничество през изминалите 40 години надхвърли нашите най-диви очаквания и ние ви поздравяваме.

 

”Слънцето не се върти около Земята'.

 

“Правителството на САЩ си има работа с малките сиви извънземни от около 20 години”.

 

Първата истина е разкрита тук е убила Джордано Бруно, който е бил изгорен на клада през 1600 за това, че се е осмелил да предположи, че това е реално. Втората истина е убила много повече хора опитващи се да го кажат публично, отколкото да остане завинаги тайна.

Но истината трябва да бъде казана. Фактът, че Земята обикаля около Слънцето е бил успешно подтискан от (римската) църква цели 200 години. Това евентулно би причинило голям катаклизъм в църквата, правителството, и мисленето. Преустройство на социалните и традиционните ценности. Това е било през 1600.
Сега, 400 години след като е била казана първата истина ние отново трябва да се изправим пред шокиращите факти. 'Ужасната истина', която правителството е крила от нас над 40 години. За съжаление, 'ужасяващата истина' е много по ужасяваща, отколкото правителството може да си представи.

 

В усилието си да 'защити демокрацията', нашето правителство ни продаде на извънземните. И ето как се случи това. Но преди да започна, бих искал да кажа дума в защита на онези, които ни продадоха. Те имаха най-добрите намерения.

Германия може би е прибрала летяща чиния през (as early as) 1939. Генерал Джеймс Х. Дулитъл отишъл в Норвегия през 1952 за да инспектира летяща чиния, която се е разбила в Шпицберген.

'Ужасяващата истина' се е знаела само от няколко човека: Те били наистина грозни малки същества, оформени като богомолки (praying mantises)... От първоначалната група, които били първите нучили 'ужасяващата истина', няколко се самоубили, най-видното от които е било самоубийството на Секретаря по Отбраната (и Секретар на Флота) Джеймс В. Форестал, който скочил от 16-тия етаж от прозореца на болница.

(Бележка: Уилям Купър, бивш член на брифинг групата на Флотското разузнаване, настоява, че Форестал в действителност е бил убит от ЦРУ агенти, които направили така, че смъртта му да изглежда като самоубийство. Базиран на чувствителни документи, които Купър твърди, че е прочел, двамата ЦРУ агенти влезли в болничната стая, вързали чаршаф около врата на Форестал и около лампата (light fixture), и го бутнали от прозореца за да увисне. Чаршафът се скъсал и той паднал, крещейки по пътя си надолу според някои свидетели "Нас ни завладяват!" - Брантън).

Медицинските записи на Секретаря Форестал са запечатани и до днес.

Президентът Труман е поставил капак върху тази тайна и завинтил винтовете толкова здраво, че общата публика, все още мисли, че летящите чинии са шега.

През 1947, Президентът Труман установил група от 12 души висш военен и научен персонал. Те са познати като MJ-12. Въпреки, че групата съществува днес, нито един от първоначалните членове не е жив. Последният, който умрял е бил Гордън Грей, бивш секретар на Армията, през 1984.

След като умирал член, групата сама назначавала нов член за да попълни позицията. Съществува спекулация, че групата позната като MJ-12 се е разширила с най-малко седем члена още.

Има няколко катастрофи на чинии в края на 40-те, една в Розуел, Ню Мексико, една в Ацтек, Ню Мексико, една близо до Ларедо, Тексас, около 30 мили навътре в мексиканската граница.

Помислете, сякаш сте на позицията на правителството на САЩ по това време. Те гордо считат себе си като най-силната нация на Земята, наскоро произвели атомна бомба, постижение толкова изумително, че отнело 4 години на Русия да го достигне, и при това с помощта на предателите на Демокрацията. Те са построили самолет, който е превишил скоростта на звука при полет. Те са построили изтребители бомбардировачи с междуконтинентален обсег, които могат да носят оръжия с поразителна мощ. Пост военната ера и бъдещето изглеждали светли. Сега си представете какво им е било на онези същите лидери, всички от които присъствали на паниката на радио емисията на Орсън Уелс, "Война на световете", през 1938. Хиляди американци се паникьосали при реалистичното представяне на инвазия на Земята от същества от друга планета. Представете си техния ужас, когато са видели мъртвите тела на ужасяващите малки същества с огромни очи, гущероподобна кожа и пръсти с нокти като на птица. Представете си техния шок, когато са се опитали да определят как тези странни 'чинии' се задвижват и, когато не са могли да открият никакви части дори далечно подобни на компонентите, с които били запознати: без цилиндри, без бутала, без вакуумни тръби или турбини или хидравлични actuators. Това само за да разберете напълно поразителната безпомощност на правителството в края на 40-те, така, че можете да разберете осезаемата нужда от тотално, пълно и бързо прикритие, както и използването на 'смъртоносна сила'.

Конспирацията е била толкова успешна, че чак през 1985 старши учен в лабораторията за реактивно движение (Jet Propulsion) в Пасадена, Калифорния, д-р Ал Хибс, ще види във видео лента огромна летяща чиния и заяви 'Няма да посоча нищо по този (НЛО) феномен без повече информация. Д-р Хибс е гледал царя без дрехи и казал, 'Той наистина изглежда гол, но това не доказва, че е гол.'

През юли 1952 паникьосаното правителство е наблюдавало безпомощно как ескадрон от 'летящи чинии' лети над Вашингтон, и прелитат над Белия Дом, Капитолия, и Пентагона. Правителството положило цялото си въображение и заплашване за да изтрие този инцидент от паметта на хората.

Хиляди наблюдения се случили по време на Корейската война и още няколко чинии били заловени от ВВС. Някои били съхранени във базата Райт-Патерсън, някои били съхранени в ВВБ близо до местата на катастрофи.
Една чиния е била толкова голяма и логистичните проблеми в транспортирането били толкова големи, че е била заровена на мястото на катастрофата, където стои и до днес. Историите са легендарни относно транспортирането на големи разстояния на разбили се чинии, движейки се само през ноща, купувайки цели ферми, пробивайки си път през гори, блокирайки главни магистрали, понякога карайки 2 или 3 lo-boys в тандем с извънземен товар, който е 30-тина метра в диаметър. (Твърди, се че АLPHA или BLUE групите от базата Райт-Патерсън били тези, които най-често се мобилизирвали за пренасяне на 'останките от катастрофата'. - Брантън)

 

На 30 април, 1964, се осъществила първата комуникация между тези извънземни и 'американското правителство'. (Други твърдяят, че е имал по-ранен контакт-комуникация през 1954 по време на администрацията на Айзенхауер. - Брантън)

По време на периода 1969-1971, MJ-12 представящи американското правителство направило сделка с тези същества, наречени EBE-та (Извънземни Биологични същества, именувани от Детлей Бронк [От Eon: някъде съм го срещал Детлев.], първоначалния член на MJ-12 и 6-ти президент на университета Джон Хопкинс). Сделката е била в замяна на технологията, която ще ни доставят, ние ще се съгласим да подтиснем информацията относно осакатяванията. EBE-тата уверявали MJ-12, че отвличанията (обикновено траещи 2 часа) са просто продължаващ мониторинг върху развиващите се цивилизации.

"В действителност, целите на отвличанията се оказали:

 

"(1) Вмъкването на 3 милиметрово специално устройство през носовата кухина на отвлечения в мозъка му (оптичен и/или нервен център), устройството се използва за биологически мониторинг, следене, и контрол над отвлечения.

 

"(2) Осъществяването на Постхипнотична Сугестия за изпълнение на специфична дейност по време на определен времеви период, подбуждането на която става в следващите 2 до 5 години.

 

"(3) Унищожаването на някои хора, така че те да могат да функционират като източници за биологичен материал и субстанции.

 

"(4) Унищожаването на индивиди, които представляват заплаха за продължаването на тяхната дейност.

"(5) Извършването на генетични инженерни експерименти.

 

"(6) Оплодяването (импрегнацията) на жени и ранно приключване на бременността за обезопасяването на бебето хибрид.

 

(Бележка: Или може би по-точната дума би била "генетично променено" бебе, докато все още няма доказателство за успешен действителен 'хибрид' между хора и 'ЕВЕ' или 'Сиви' видове. С други думи, потомството би клоняло към едната страна или към другата, 'рептилоидно' или 'сиво' същество не притежаващо 'душа-енергийна матрица', или хуманоид притежаващ подобна матрица или душа някак променен генетично във външния си физически изглед или характеристики. - Брантън).

Американското правителство първоначално не е предполагало за дългосрочните последици от тази 'сделка'. Те били подведени да вярват, че отвличанията били в основата си добри и след като те осъзнали, че отвличанията вероятно ще продължат независимо дали са съгласни или не, те само поискали текуща листа на отвлечените, на периодична основа, доставяна на MJ-12 и Националния Съвет за Сигурност. Това звучи ли ви невероятно? Действителна листа на отвлечените пратена на Националния Съвет за Сигурност? Продължете да четете, защото имам новини за вас...

ЕВЕ-тата имат генетична болест в храносмилателната си система, защото тяхната храносмилателна система е атрофирала и не функционира... За да поддържат себе си те използват ензими или хормонални секрети от тъканите, които извличат от хората и животните.

Придобитите секрети след това се разбъркват с hydrogen peroxide (за убиването на бактериите, вирусите, и т.н.) и се нанасят върху лицето чрез намазване или потапяне на части от телата им в сместа. Тялото абсорбира сместа, и след това изхвърля отпадъците обратно през лицето. (Урината също се изхвърля през кожата по този начин, което може да обясни подобната на амоняк миризма, която много отвлечени или свидетели са съобщили по време на срещи със извънземни от типа 'Сиви'. - Брантън).

Осакатяванията на добитък, които са преобладаващи през периода 1973 до 1983 са публично изложени от вестниците и списанията и включват документация продуцирана от Linda Howe за Denver CBS филиал на KMGH-TV, се осъществяват заради събирането на тези тъкани от извънземните. При осакатяванията гениталиите се отстраняват, ректумите се отстраняват от дебелото черво, очите, езика, и гърлото се отстраняват хирургично с крайна прецизност. В някои случаи изрязванията са направени толкова точно, че минават между стените на клетките, процес, който все още не можем да направим на полето. В много от осакатяванията няма открита кръв около трупа, въпреки, че няма колапс на съдовете във вътрешните органи. Това също е отбелязано и в човешките осакатявания, първото от които е било на сержант Jonathan P. Lovette в тестова зона White Sands Missile през 1956, който е бил открит три дни след като един майор от ВВС е присъствал на отвличането му от 'дискообразен' обект през 03.00 часа докато е търсел за отломки от ракети. Гениталиите му били отстранени, ректума изваден с хирургическа прецизност от дебелото черво, очите отстранени и цялата кръв отстранена, отново, без нарушаване на съдовата система. От някои от доказателствата е ясно, че операцията е осъществена, в повечето случаи, докато жертвата, животно или човек, е все още жива.

(Бележка: Според бившия командир от Зелените Барети Бил Инглиш, този инцидент е бил също споменат в Топ секретния "Доклад Злоба/Синя Книга No.13", който по-късно никога не се показа с останалите безвредни и обширни доклади "Проект Синя Книга". "Сините части", които били изпратени в операции за прибиране на разбили се чинии, според твърденията работели от името на скрит клон на операциите на Синя Книга, и уфологичните легенди говорят за скрит склад с многобройни подземни нива съществуващ под ВВБ Райт-Патерсън в Охайо, която е буквално наблъскана с извънземни апарати, хардуер, и дори замразени извънземни тела. Райт-Патерсън е бил - и е? - щабът на Проект Синя Книга. - Брантън)

Различните части от тялото се отнясят в различни подземни лаборатории, за една от които се знае, че е близо до малкия град Дълси в Ню Мексико. Съвместно използваната (ЦРУ-Извънземна) инсталация е била описана като огромна, с големи гладки стени, които се простират 'безкрайно'. Свидетели са съобщили за големи цистерни пълни с кехлибарена течност с части от човешки тела, които се съхраняват вътре.

След първоначалното съглашение, Езерото на Конярите, един на най-секретните тест центрове, е бил затворен за период около година, някъде между 1972 и 1974, и е била построена огромна подземна инсталация за и с помощта на ЕВЕ-тата. Технологията за която са се били спазарили е била поставена на място, но е можела да бъде оперирана само от ЕВЕ-тата. Не е нужно да се казва, че напредналата технология не е можела да се използва срещу ЕВЕ-тата.

По време на периода между 1979 и 1983 станало прекалено ясно на MJ-12, че нещата не вървят както са били планирани. Станало ясно, че много повече хора (хиляди) били отвлечени, отколкото били описани в листите. Освен това станало ясно, че някои, не всички, но някои от изчезналите деца били използвани за секрети и други части събирани от извънземните.

През 1979 е имало конфликт между видовете в лабораторията Дълси. Специални въоръжени сили били повикани да освободят хората заловени в инсталацията. Според един източник 66 от войниците били убити, но нашите хора не били освободени.

До 1984, MJ-12 били в пълен ужас относно грешката, която направили като сключили договор с ЕВЕ-тата. Те ловко промотирали 'Близки срещи от трети вид' и 'Е.Т.' ('Извънземното'), за да свикне публиката със странно изглеждащите извънземни, които били състрадателни, благосклонни и 'наши космически братя'. MJ-12 'продало' ЕВЕ-тата на публиката, и сега се изправили пред факта, че в действителност нещата стояли точно обратно. В добавка, планът е бил формулиран през 1968 за да се уведоми публиката за съществуването на тези извънземни на земята през следващите 20 години, което щяло да кулминира с няколко документа, които щели да бъдат пуснати през периода 1985-1987. Документите щели да обяснят историята и намеренията на ЕВЕ-тата. Разкриването на 'Великата Измама' поставило плановете, надеждите и мечтите на MJ-12 в абсолютна бъркотия и паника.

Срещите в 'Кънтри Клъб', далечна къщичка с частно голф поле, удобна за преспиване и работа, и със собствена писта за самолети построена специално за членовете на MJ-12, били фракционна борба за това какво трябва да се прави отсега нататък. Част от MJ-12 искали да призная цялата схема и касапница и тя да стане обществено достояние, молейки за прошка и подкрепа. Другата част (мнозинството) от MJ-12 настоявали, че няма начин да сторят това, че разрешението по този начин на въпроса е било несъстоятелно и, че нямало полза от разкриването на публиката на 'ужасяващата истина' и, че най-добрият план е бил да се продължи развитието на оръжие, което може да се използва срещу ЕВЕ-тата под прикритието на 'SDI', Инициативата за Стратегическа Отбрана, която изобщо не е била насочена за отбрана от руските ядрени ракети. Докато тези думи се пишат, д-р Едуард Телър, 'баща' на водородната бомба е лично в тестовите тунели на тестова зона Невада, принуждавайки своите работници и сътрудници както казва един човек, 'като обладан от зъл дух'. И разбира се, д-р Телър би трябвало да е член на MJ-12 заедно е д-р Кисинджър, Адмирал Боби Инман, и вероятно Адмирал Поиндекстър, някои от текущите членове на MJ-12.

Преди да бъде разкрита голямата измама и според точния план за измерено пускане на информация на публиката, били направени няколко документа и видеота. Уилям Муур, нло изследовател от Бърбенк, Калифорния, който е написал 'Инцидента Розуел' - книга публикувана през 1980, която детайлизира катастрофата, събирането и последвалото прикритие на НЛО с 4 извънземни тела - има видео лента от 2-ма новинари интервюиращи военен служител associated with MJ-12.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

13.2897