ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси, Ню Мексико и Нацистката връзка

Дълси, Ню Мексико и Нацистката връзка
06.11.07 17:19

Автор:Брантън

Изследователят Джим Бенет, в писмо до Жак Вале от 15 Януари, 1992, е направил тревожни разкрития относно ситуацията с извънземните и в частност базата в Дълси, Ню Мексико. Аз вярвам, че дори ако там има фашистко-ЦРУ конспирация опитваща се да установи световно диктаторство използвайки 'заплахата' от извънземна инвазия за да подбуди световно правителство, that the 'threat' may be real all the same. Възможно е също, Баварците да работят с много истински извънземни в игра, която цели да установи световно правителство използвайки тази 'заплаха' като извинение за да го направи, въпреки че когато светът е под техен контрол Илюминатите може да предадат човешката раса, чрез обръщането на голяма част от глобалното правителство към сивите извънземни (Звярът?). Извънземните може би колаборират с Баварците от дълго време като част от техните дългосрочно планове за осъществяване на абсолютен електронен контрол над обитателите на планетата Земя. Един източник, работник от Зона 51 - и член на секретна Военноморска Разузнавателна група наречена COM-12 - под името Майкъл Йънгър, заяви, че Баварското Черно Благородничество (тайни общества) са се съгласили да предадат 3/4 от планетата на Сивите, ако за тях останат 25% и имат достъп до извънземната майнд контрол технология. Извънземните ще асистират в отвличанията, програмирането и имплантирането на хората по света при подготовката за Новия Световен Ред - който в замяна ще бъде анексиран към извънземната империя. Очевидно някои топ-служители от Баварците са се съгласили с това, откакто са осъзнали, че се нуждаят от извънземния майнд контрол и имплантна технология за да проведат плановете си за световна доминация. В дългото си писмо, Джим Бенет, директор на изследователската организация 'PLANET-COM', пише:

”...1947 бележи прокарването на Националния Акт за Сигурност (National Security Act), началото на нацистко германизираните ЦРУ и НАС (Национална агенция по Сигурността - NSA). Притока от най-малко стотина нацистки учени, инженери, и др., в САЩ и Канада. (Бележка: Други източници твърдят, че евентуално над 3000 нацистки СС агенти са влезли в САЩ по този начин. Не бивши нацисти, а активни нацисти от СС, които все още поддържат национал-социалистическа философия и планове, които възнамеряват да провеждат до завършека им. На тях им е било дадено убежище във военно-индустриалния комплекс с помощта на членове на баварско базираните черни гностични - боготворещи змията - ложи в Америка, също като Йезуитско-размноженият (клон на Йезуитите) Шотландски Обред и свързани ложи, които контролират нефтено-военния-индустриален комплекс. Лидерите на Военно-Индустриалния комплекс, не само са дали убежище на тези фашисти след войната, но също са финансирали и нацистката военна машина по време на ВСВ. - Брантън).

 

Нацистки учен по аеронавтика, някой си Herr Mieth -- който е създал четири различни типа апарати с форма на диск през 1943 използвайки ракетна сила или конфигурация DONUT (подобна на поничка) на реактивните турбини на двигателите, с кабина стабилизирана от жиро, компресори въртящи се в една посока и разширени камери и векторни exhausts въртящи се в противоположна посока - бил проследен в Канада през 1947 и започнал работа за компанията A. V. Roe [Avroe disk]. Въображаемата 'въздушна кола' AVROE е била определено за дисинформиране на пресата докато реалните проекти се провеждали под земята в Канада.

 

Осем мили дълъг влак е тръгнал от Австрия през 1945 (672 вагона), до брега на Brittany, съдържанието е било натоварено на кораби, като евентуално е завършило пътя си под земите на Югозападна Канада. По същото време над 100 prefab factory buildings били превозени от Англия до Британска Колумбия.

 

"...Нацистите имали първи всички научни постижения преди, която и да е било друга нация, те открили радара през 1933, имали инфра-червени сензори, тежка вода, и т.н. На нас ни е била казвана лъжа след лъжа относно това, кой е измислил тези неща. Ако някой в света е имал достъп до 'извънземна' технология, това са били... 'Арийците' (Нацистите). Тяхната металургия и отливане били дефектни, или те биха завладели света. Както вероятно знаете, на много експартирани нацисти им е бил даден карт бланш, нови паспорти, и те били включени в основаните повече от няколко департамента на ЦРУ през 1947. Департаменти включващи 'генетика и клониране' (с някои от същите 'доктори', които правили опити върху обитателите на лагерите на смъртта, и т.н.) 'дизайн на медикаменти и майнд контрол) използвайки същите учени, които създали Метадона и Метадрина за маниакалните усилия на Хитлер. През 1952, публична суетня накарала ЦРУ да покрие тези 'приятелчета'. Моето предположение е, че те са били преместени в различните подземни центрове, които се строели.

 

"...Говорих с Пол Беневиц дълго, на няколко пъти. On his behalf, you only tell people how they drove him nuts, not why. I ask myself why would you leave out that reason why they sent him reeling? (тук Бенет адресира Жак Вале засягайки книгата му 'Разкрития' - Брант❲н). Искам да допълня, защото вие очевидно приемате мнението на Linda HoweTracy, отколкото да питате Пол директно; той е пилот, той е летял над Дълси много пъти по пътя си между Албакърк и Денвър. Той е направил много снимки на конструкциите там, и според него, той също е направил снимки на кръгообразен летателен апарат на земята на това място, най-късно през 1973 според него, е имало големи хангарни врати много подобни на рисунката на Лазар за вратите на S-4. (Всички неща от Зона 51 и 'S-4', които имат връзка с масовото анулиране, били преместени до една област близо до Св. Георги, Юта). Най-разкриващите снимки и техните негативи изчезнали през 1975, когато много 'НЛО експерти' посетили Пол. Също така, къщата му е била ограбена и претършувана много повече от един път. В късните години Moore, Shandera, и Torme направили безмислено пътуване до Дълси, когато отишли до Албакърк (истинската причина за пътуването им) за да видят дали там има повече доказателства със сериозни последствия, все още притежание на Пол, които може да заграбят, и разбира се, на Пол лисвали няколко снимки след като те напуснали къщата. Ако някога сте говорили с Беневиц, вие сте се приближили много повече към 'разкритието'..."

 

Отпадъците" от подземните био-генетични лаборатории (не са включени извънземни, въпреки че там ние хората произвеждаме имитации на 'извънземни' с големи очи, голяма глава, и кратък живот) се изхвърлят в речния каньон около десет мили от язовира Навахо надолу по течението.

 

(Бележка: Един възможен алтернативен сценарий на горния е да са замесени рептилоидните сиви 'извънземни' - както ⭈ биогенетично конструирани същесства развити от учени поддържани от Илюминати-ЦРУ-Туле работещи в инсталацията Дълси. - Брантон)

 

Въпреки, че тези дни те го 'заплашват' много повече преди да изхвърлят тяхната 'сива' вода в природата. Тази база и други са разбира се свързани с тунели до Лос Аламос. Инсталацията на платото Арчулета конкурира Pine Gap в Алис Спрингс, Австралия относно охраняваността и, и т.н. Всяка американска база на ВВС има т.нар.  'гръмоотводна дупка' ('bolt-hole') и е свързана с тази дупка чрез тунел...

Група от 21 човека водени от един индивид, който ще наричаме Рик, отишла до Зона 51 през 1989 в малък автобус за да наблюдават 'чиниите'. Те били спрени на 'път с черна пощенска кутия' от двама човека носещи автоматични оръжия и облечени в камуфлажни дрехи. Единният хвърлил 'граната с газ' в автобуса, и те изгубили съзнание за три часа. Когато се свестили, те скъсили разходката си, завърнали се в ЕлЕй и петима отделно били подложени на регресивна хипноза, и открили че по време на изгубеното време от техните спомени били подтиснати (за да не си спомнят) подобни събития. Те били отведени от автобуса, качени на джипове до близка сграда, и били заплашени със смърт от военен персонал...

В САЩ, групата, която провежда 'измамата с извънземните отвличания' може само да използва най-силните от тези смешни извънземни с кратък живот създадени в биологичните лаборатории. Те имат кратък живот защото им липсва храносмилателния тракт и могат да оцелеят максимум две седмици след като се отстранят от матрицата, в която живеят, след това те се влошават (развалят) и умират. Те нямат 'душа' ето защо не се смятат за 'живи, чувствителни същества' от Тибетските будисти.

(Бележка: Някой може да попита, защо те биха носили проблеми? Рептилианските Сиви, 'клонирания' бранш - освен 'клонингите' очевидно те са 'поли-ембрионни' и 'снасят яйца' - споре❜ твърденията те нямат храносмилателен тракт, и изхвърлят 'храната' и отпадъците през кожата. Джим Бенет допуска, че щом те нямат храносмилателен тракт те нямат възможност да приемат 'храната', и следователно те са били създания на правителството, които умират след двуседмично гладуване. Ние допускаме, че Бенет е прав в това - според книжата Дълси - човешката ДНК и тази на добитъка, може да се използва за развиване на "Почти Хора", и други неестествени форми на живот - Брантън)

...Единицата на армията за майнд контрол трябва да вземат добре заслужен кредит за ветераните, които изведнъж полудели, убивайки много хора и след това себе си. Последното събитие в Killeen, Тексас е било планирано за деня преди Конгресния вот за контрола над оръжията, надявайки се да повлияят върху Конгреса с друго масово автоматично убийство.Handlers [психиатрите] във всяка от местните болници за болни ветерани са замесени във всяко едно от тези масови убийства/самоубийства. Прозак е също замесен във всеки случай, когато е бил предписан от гореспоменатите 'психиатри'. Един убил в Канада 12 жени в женски колеж, друг в Стоктън, Калифорния в едно училище, и т.н, и т.н...

 

 

По нататъшни коментари относно Германско-Баварския Нацизъм, ЦРУ, Новия Световен Ред, и др.

Сирхан Сирхан, човекът който беше обвинен в убийството на Сенатор Робърт Кенеди, е имал психиатър под името "Д-р Diamond", който е поддържал ЦРУ-Фашистки връзки. Също така, адвокатът на Сирхан Грант Купър, който привидно направи много малко усилие да защити Сирхан, има ЦРУ-фашистки, което кара някои да вярват, че Сирхан е бил използван като хипно-програмиран "Манджурски кандидат", от фашистка заговор, заговор, който уби не само Робърт Кенеди, но също и брат му Президента Джон Ф. Кенеди. След ВСВ над 2000 германски 'имигранти' към САЩ станали членове на Американската Психиатрична Асоциация, която е била замесена в лобирането за оръжейния контрол. В светлината на колаборацията между Баварското Общество Туле и Баварското Илюминати, и прилива на поддържани от Туле нацистки СС агенти в американското разузнаване, с помоща на подкрепяните от Илюминати петролни магнати като германско-имигриралите арийски-расисти Рокфелерови и техните петролно-химически империи [EXXON, ARCO, ZAPATA, и т.н.], и в светлината на смъртоносното намерение и на двете 'Баварски' общества да установят "Нов Световен Ред" както е писал Адолф Хитлер в своята втора книга "Новият Световен Ред", човек трябва да се зачуди защо толкова много германски националисти биха се присъединили в асоциация, която се занимава директно с изучаването на мозъците на хората?

Не казвам това за да обвиня самите германци, а по-скоро германско-баварските фашисти, които са зад дневния ред на Новия Световен Ред, и специално Сатанистко Германически Черно Благороднически фамилии, които произлизат директно от ранните лидери на (не)Свещената Римска Империя на Германия, които са се издигнали от останките на Римската Империя, и които са държали Европа в железен юмрук през Тъмните Векове. Фамилиите били 13, като те управлявали обширни финансови империи в Европа близо 1500 години. Те отново се опитват да вземат контрол над света както се опитаха през ПСВ и ВСВ, провокирайки глобална война, която ще резултира в масивна "де-популация" на негрите, азиатците, евреите, славяните, и много други - освен разбира се 'арийската-елитна' класа. Всъщност те възнамеряват да завършат, това което е започнал Адолф Хитлер. Заплахата тогава е от 'нацизма' или 'Национал-социализма', независимо дали е Европейски, Британски или Американски или независимо дали е политически, корпоративен или окултен Национал-Социализъм.

Някои съобщиха, че внезапното 'падане' на Съветския Съюз и Берлинската стена е било планирано предварително като част от един дневен ред за сливане на Изтока и Запада в т.нар. комунистическо-социалистически/демократическо-социалистически Нов Световен Ред. Източен и Западен Берлин биха били в предните линии на реунификацията на Източна и Западна Европа и в замяна - те се надяват - и на останалия свят. Германия също пое по пътя на Европейската унификация, чрез установяването на политиката на 'отворени граници' и окуражавайки другите европейски страни да направят същото. Това може да звучи приятно отвън, но вземайки предвид фактите, това може да е хитрина за 'унифициране' на Европа под германски контрол, което е било също и целта на Адолф Хитлер. Само че в този случай унификацията се осъществява чрез икономически средства, а не със военни.

Контролът е все още в Германия, но е по-неуловим и изтънчен. Третият Райх установи германски военен контрол над Европа. "Европейската Икономическа Общност" или ЕИО установи икономически контрол. В повечето случаи, в този свят икономическите сили контролират 'правителствата'. Тъжно, но е истина. Забележете как терминът "Икономическа" беше отстранен, и Новият Световен Ред беше преименуван на "Европейска Общност". Много умно! С други думи унификацията няма да бъде задълго по икономически линии, но става нарастващо политическа, откакто нациите членки бяха натиснати за подписването на конституция на ЕО, заедно с нещо повече от икономически линии.

Франция и Англия бяха набутани в този алианс, въпреки двете унищожителни войни със страната, която тайно дирижира ЕО или Новия Световен Ред. Хайде Франция и Англия, събудете се!

Германия е не само най-голямата федеративна държава в ЕО, но през 1990 е била най-голямата икономическа сила в света, с положителен търговски баланс надхвърлящ 58 милиарда долара. През 1949 тя почти е нямала чужди валутни резерви, а през 1989 тя е акумулирала почти 80 милиарда долара в резерва си, сравнени с 38-те милиарда на САЩ и 41-те милиарда на Англия. Наистина невероятно "завръщане" за страна, която е претърпяла две световни войни с единствена цел офанзивно завладяване, войни които са коствали на Съюзниците тежка цена под формата на кръв и ресурси.

Разбира се Германия е също водещата икономическа сила в ЕО, като притежава 35% от икономическата база на ЕО според енциклопедията GROLIER. Така, че къде лежи истинската власт в ЕО/НСР? Отбележете си, че Германското Черно Благородничество са били тези, които са пратили Владимир Ленин от Германия за Русия за да стартира Комунистическата революция, и те са същите сили, които са подкрепяли Хитлер... тогава не е изнанадващо, че Източна Германия би се сляла в Демократичната(?) Западна Германия с такава лекота.
Не би било изнанадващо, тогава, да научите, че германски сили в САЩ и Канада играят главна роля в планираната инвазия на Северна Америка под прикритието на спешна акция на "Обединените нации". Самият Ленин е разкрил крайната цел на 'Комунистическия' дневен ред, на основата на Баварския 'елит', на когото служи. Комунизмът, както Демокрацията, се предполага да даде контрола над правителството на народа. Но разбира се Ленин е променил малко този план - точно както голяма част от неизбрания-назначен Изпълнителен Бранш на американското правителство е 'променило' правилата на демокрацията - и заяв⭈л, че той не вярва, че обикновените хора биха се 'справили' с отговорността от ръководството на Комунистическата революция, така че той избрал група индивиди 'обучени' в 'Комунистическата философия' да поемат тази отговорност. И не знаете но, много от тези 'хора', които свършили като лидери на Комунистическата Революция били събрани (hand-picked) от германско-имигрантското "Капиталистическо" семейство на Рокфелер. Баварските конспиратори, които реално управляват шоуто очевидно са тези "ние", които споменава Ленин в следващия цитат:

Първо ние ще превземем Русия, след това ще завладеем нациите от източна европа, след това ще приобщим масите от Азия. Най-накрая ние ще обградим Съединените щати и този последен бастион на свободата ще падне в ръцете ни като узрял плод.

Някои предполагат, че подобен сценарий би бил един дирижиран глобален икономически колапс - осъждащ американците разбира се - който би бил последван от анархия в американските градове, следван от внезапни ядрени удари по стратегически военни бази на източния и западния бряг, следван от китайска инвазия на западното крайбрежие, руска инвазия през Аляска, и Германска/ООН инвазия от източните и североизточните брегове на САЩ.

Всички онези страни, които вярват, че с приемането на прехвалената социалистическа политическа агенда от друга страна (Германия) ще пробутат своята собствена нация и културен интегритет, се лъжат жестоко. Сътрудничейки с баварско подкрепените ООН - дневният ред на Новия Световен Ред може само да доведе до край на вашата независимост като нация, край на вашата култура и история, смърт за вашите деца, които се изпращат да се бият заради Глобалното Правителство, неговите Баварско-Антарктически господари, и в замяна на техните “Дракониански” съюзници, които само чакат с алчни ръце да вземат контрола над планетата, и карайки ни да се убиваме взаимно, до точката в която те ще могат да се нанесат при малка човешка съпротива.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1096