ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / “Космически Топ Тайни” и Базата Дълси

“Космически Топ Тайни” и Базата Дълси
06.11.07 17:20

Автор:Брантън

Септемврийският брой 10, 1990 на 'UFO UNIVERSE' поставя следната информация под под следното заглавие, "Уилям Ф. Хамилтън - Мистериозният човек на Уфологията разкрива 'Космически тайни'":

Доскоро, Уилям Ф. Хамилтън III успяваше да поддържа сравнително нисък профил, така че да продължи работата си уединено и без безпричинно обезпокоение и най-малкото любопитни очи.

Несъмнено, неговото име не е познато във всяка къща, но факт е, че Бил е много уважаван във своите среди.

И наистина това, което има да каже е жизненоважно като думите на летящия ас Джон Лиър и бившия офицер от Флотското разузнаване Уилям Купър, който изнесе много лекции относно конспирацията с извънземните.
Всъщност, много от това, което Хамилтън твърди е съгласувано с теорията, че има масивно правителствено прикритие на НЛО-та и извънземни посещения, които достигат направо до президетския офис, и че американските военни са подписали таен пакт с група извънземни позната като 'Сиви'. (Те) са на земята... осакатявайки добитък, и отвличайки хора за експериментални цели. Предполагаемо Сивите са превзели няколко топ секретни подземни военни инсталации, и определени браншове на правителството (които) работят ръка за ръка с тези същества за да постигнат тотална доминация над света, докато втора група от извънземни се опитват да ни предпазят...

Поради противоречивата си природа, много от изявленията на Хамилтън може да изглеждат като цяло 'радикални' за близките му колеги, да не споменаваме други изследователи, които отказват дори сериозно да помислят върху документацията, която той може да представи в подкрепа на твърденията си.

...Преди около десет години, няколко учени и инженери, които са работили за НАСА и са споделяли интерес към НЛО отвличанията, се събрали и формирали група, която нарекли Проект VISIT -- Група разследваща вътрешни системи на движение (Vehicle Internal Systems Investigative Team). Те изучили около 130 случая на НЛО отвличания с цел да конструират модел на НЛО-та, техните операции, и съществата които са екипаж на НЛО-тата.

 

Те открили следното:

- НЛО-та&##1090;а имат ярка интериорна светлина.

- Отвле⭗ените биват подложени на медицински тип изследване с очевидно високо технологично оборудване.

- Много &##1086;т отвлечените имат изгаряния.

- Загуба на време - от 20 минути до 3 часа - което е нормално. Членът на Проект VISIT д-р Ричард Немцов, описва членовете на екипажа като високи около 4 фута (120 см), без коса, сиви на цвят, без нос, малка уста и големи наклонени очи. Сивият хуманоид е без емоции и комуникира телепатично.

 

Сивите са придобили репутация далеч по-различна от Нордиците блондини и другите съобщени видове. Повечето от отвличанията се извършват от Сиви и от повече от една вариация на Сиви. Сивите осъществяват голямата част от биологичните интервенции върху отвлечените. Съобщено е също за, жълто-кафяви, бели и сини (т.е. 'Сиви' с друг цвят на кожата, сиво-кафеникав, сиво-бял, сиво-син, и т.н. - Брантън) Сиви от отвлечените. Аз персонално имах някакъв вид контакт със същества, които наричам Белите. Те са малки с много бяла кожа и черни наклонени очи.

Чинии направени на земята - През Април, 1984, лейт. ген. Джордж Боун, зам. командир на Командването на американските военно-въздушни системи беше убит докато осъществяваше тест полет на секретно летателно средство над зоната на Езерото на Конярите, топ секретна инсталация разположена около 100 мили северно от Лас Вегас, Невада. Инсталацията е обозначена като Зона 51 (Аrea 51). Счита се, че системното командване използва тази инсталация за да осъществява тест полети на шпионски самолети, също като SR-71 Blackbird или неговия наследник, Аврора. Според февруарския брой от 1988, на списанието GUNG-HO, което издаде статия за Зона 51, някои от апаратите които са летели от тази тестова инсталация биха накарали на Джордж Лукас да му потекат лигите!...

В началото на 1980-те радио-техник работещ в Зона 51, съобщил, че е видял чиния на земята. Била е около 20 или 30 фута в диаметър (6-9 метра), и когато е летяла се е движела безшумно във въздуха. Техникът също е видял няколко щайги, маркирани като Проект Червена Светлина. Този проект може би е бил предшественик на Снежна Птица. Текущо, ВВС се опитват да придобият 89000 акра съседна земя на инсталацията в сухото Езеро на Конярите и да ограничат достъпа на публика до планините около областта.

Преди и след ТВ документалния филм 'НЛО конспирацията на живо' ('UFO COVER-UP LIVE'), имаше разговори за подземна инвънземна база, разположена под зоната на Езерото на Конярите, позната като Страната на сънищата... Това добавя цяло ново измерение дкъм идеята за секретна космическа програма и загатвания за фантастични секретни програми, които (ни) прехвърлят още една стъпка отвъд.

Един мой приятел се преместил в Riverton, Уайоминг за да избяга от ужасяващите мистерии, с които се сблъскал в Ню Мексико. Той каза, че местните хора в Riverton го попитали, 'Дали си тук за да работиш по секретен космически проект в летището?' Били видени летящи чинии близо до земята в Riverton. Един ден камионът на мой приятел се повредил и се наложило да пътува на автостоп до града. Черен Линкълн отбил и човек облечен в черно го качил. Таблото изглеждало като компютърна козола. Мъжът в Черно знаел точно къде той иска да бъде свален, пред пощенската станция, но моят приятел не му е бил споменал.

Извънземни импланти - През 1980, когато живях в Glendale, Аризона, получих обаждане от мой приятел на име Walter Baumgartner, който публикува списание с ограничен брой наречено ENERGY UNLIMITED. Walter беше естествен специалист по технология. Той ми каза, че е започнал работа за физик на име Пол Беневиц в лабораториите Thunder Scientific Албакърк, Ню Мексико. След това той продължи и ми разказа невероятната история, че г-н Беневиц е успял в комуникацията с извънземни в една подземна база разположена близо до планината ARCHULETA в град Дълси, който в бил близо до границата с Колорадо и разположен на земята на индианския резерват Jicarilla Apache. (Бележка: Беневиц, всъщност заявил, че той 'разпитал' извънземният-колектив чрез компютърно-радио-видео връзка с един 'извънземен' компютърен терминал, чрез подслушване на честотата на комуникациите на извънземните между кораба и базата и използвайки един тип Indian Reservation. (Note: Bennewitz actually stated that he 'interrogated' the alien-collective via a computer-radio-video link with an 'alien' хексадецимален (hexedecimal) математичен код за да разкодира извънземното кодиране. Първо той открил сигналите използвайки специализирано оборудване, което той развил, и по-късно заключил, че тези сигнали също били използвани за влияние върху отвлечените, на които са били давани (присаждани) електронни майнд-контрол импланти. - Брантън).

Той ми каза, че малките Сиви извънземни отвличали и имплантирали хора с устройство, което е вмъквано в основата на черепа с цел мониторинг и контрол на хората. Той каза, че 'правителството' знае за това и е замесено в извънземните дейности. Той също заяви, че извънземните се бояли от нашите ядрени оръжия и радиацията. Той ми каза, че Пол е работил върху оръжие, което би било ефективно срещу извънземните.

(Малко отклонение от Брантън относно майд-контрол имплантите: Познавам човек, който има няколко импланта премахнати от лекари. Имплантите били премахнати, от носовата кухина, от нервните центрове на мозъка - някои от нервите му били засегнати по време на процеса. Това повреждане на нервите резултирало в преживяване близо-до-смъртта (near-death experience) след което, когато тя се е 'събудила', се е почувствала като 'нов човек' или сякаш другата 'идентичност', която е оперирала в нея сега си била отишла. Някои мистици могат да се позоват на извънземното разузнаване, които притежава човешки мозъци (съзнания) като 'walk-ins'. 'walk-ins' често се отнася, за изкъствени разузнавателни импланти, които се прикрепят към нервните центрове на мозъка. Те служат като 'възложи точки' за извънземния колектив, който е в качеството си на паразитен-хостмю, позволяващ на извънземните физически да използват човешкия субект след като е било причинено едно променено състояние на съзнание, и индивидуалното съзнание е възпрепятствано. Този трансфер на 'променено съзнание' често се случва през ноща. Също така, едновременно недоброжелателните и благосклонните извънземни култури, често подбъждат в човешките субекти една или повече 'алтернативни' личности, които са научени или програмирани да работят и оперират в 'другата' сфера или област (realm). Ако индивидът е с доминиращо ляво полукълбо и работи с дясната ръка в 'съзнателния' си живот, в 'алтернативния' живот те може би имат доминиращо дясно полукълбо и са левичари, както в случая с моята собствена неуловима алтернативна идентичност. Вместо да казваме, че хората имат един мозък с две полукълба, по скоро бихме го оприличили на два мозъка в един череп. В много случаи, където по 'благосклонните' хуманоиди са замесени, индивида може да има 'проблясъци' на спомени на 'двойно' или 'алтернативно' съществуване, където те взаимодействат с извънземни, подземни или дори хуманоидни общества от други измерения, често по един 'тесен' начин, и в някои случаи дори служещи като членове на екипажа на космически кораби или пилоти. В случая на 'благосклонните' 'не-интервенционисти', подобна алтернативна личност може би е средство за взаимодействие с Терани без нарушаването на законите на не-интервенцията и замесването със 'съзнателния' живот на земни хора, въпреки че аз бих предположил, че дори това би опънало 'не-интервенционизма' до граница. Въпреки това, в случая на недоброжелателните, такива алтернативни 'идентичности' са програмирани, чрез техники на усилен майн-контрол, с намерението за производство на несъзнателни майнд-роби за извънземния колектив. 'Тайната' и страхът от разкритие на интервенционистките си намерения е в този случай мотивът за поддържане на секретността. Това, което е особено объркващо е когато някой, както в моя случай, е бил вселен с алтернативни личности едновременно от благосклонни и недоброжелателни извънземни култури. В моя личен случай замесения човек е бил свързан към едно извънземно колективна съзнание [Ashtar] чрез импланти и 'използван' от тъмната страна на този колектив - или интервенционистките елементи в колектива Ashtar, също като 'Орионските инфилтратори', за които говорят няколко контактьори, като тези извънземни желаят да използват позициите си за да установят абсолютен контрол - само по-късно да притежават тази или друга матрица на променена личност 'ре-програмирана' от по-благосклонна фракция на 'алианса'.  Тази по-благосклонна фракция или е замесена с отделна Федерация, или е фракция, която е част от самия 'колектив', въпреки че е замесена в продължаващ конфликт с 'тъмната' и страна, фракция която е противоположна на дневния ред на интервенционистките инфилтратори. Човек не може да разбера значимостта на психичните битки, които могат да протекат в един човешки мозък, докато не е бил хванат в кръстосът огън между двете противостоящи 'алтернативни личности' - една от която е индивидуалист, а другата колективист - които се борят за доминация над подсъзнателното съществуване на човека. Най-доброто, което може да се направи при такова събитие е да се опита да се възстановят колкото се може повече подтиснати спомени доколкото е възможно това, да се организира цялата бъркотия, и асимилира и да се вземе съзнателен контрол на онези мисловни модели, които ще бъдат най-полезни за тях и елиминиране на вредните мисловни-модели. Няма да ви лъжа, процесът може да е много болезнен понякога. В края на краищата, коренното "индивидуално съзнание" на човешкото същество е онова, което най-накрая решава кой ще бъде даден човек, базиран на универсалния закон на свободна агенция. За онези, които четат това и които, чувстват че може би са 'програмирани' с алтернативна 'извънземна' личност, която е активирана по време на извънземните срещи, ще кажа като абсолютен факт, че според универсалния закон тази колективна алтернативна личност трябва да се подчинява на исканията на вашето съзнателно желание. Всичко друго би било директно нарушение на не-интервенционистките закони. Дори без помощта на извънземна-психо-технология, отделни психиатри са напълно наясно, колко лесно е да се индуцира хипнотично алтернативна личност в човешко същество, ако те имаха достъп до подтиснатите майнд-контрол техники, които се използват от някои разузнавателни агенции и окултни братства. - Брантън)

Подземни бази -- На 1 и 2 Април, прекарах 24 часа в посещение на Джон Лиър в дома му в Лас Вегас. Той взе купчина доклади и ми каза да ги прелистя през свободното си време. Стаята му за работа, бе облепена със снимки на самолети и сертификати. Нямаше съмнение, че Джон обичаше да лети. Джон е благ човек и често, докато му бях на посещение, го наблюдавах да играе голф в градината си. Ние обсъдихме Зона 51. Джон имаше няколко снимки от голямо разстояние на инсталацията в Езерото на Конярите. Едно нещо, което изпъкваше на една снимка беше радио телескоп сочещ право към група сгради. Този телескоп вероятно следеше за сателити в небето. Той ми показа препратка във февруарския брой на списанието GUNG-HO от 1988, която (настояваше), че в тази база е бил тестван космически апарат. Джон е чул слухове, че Сивите имали база под планините Groom (около Езерото на Конярите и Зона 51). Това е тази база за която се вярва, че се нарича DREAMLAND. Един от моите източници каза, че DREAM е акроним, който съответсва на Съхраняване на информация и поддръжка (Data Repository Establishment And Maintenance). Джон ми разказа историята за г-н К, чиито син Робърт е попаднал в съвместна човешко-извънземна подземна база в Юта. Този Робърт очевидно е работел в базата Дълси по някое време. Г-н К се почувствал сякаш he was being given the run-around от военните в опитите му да локализира сина си...

Научих, че е имало няколко техници, които са работили в лабораториите Sandia в Албакърк, които били заинтересувани от извънземна активност. Един мъж с когото говорих, C.R., знае за мистериозния полковник Роналд Блекбърн, за когото се смята, че е казал че в инсталацията в Езерото на Конярите има около 600 извънземни. C.R. е разследвал НЛО катастрофа близо до Gallup, N.M. през 1983. Тази катастрофа е била разследвана също и от Tommy Roy Blann. Подочух за полковник Едуардс в Албакърк, който познавал агента на AFOSI Ричард Доти (и двамата са работили с Пол Беневиц в неговите разследвания на извънземна активност в базата Дълси. - Брантън). Доти е говорил с някои следователи за правителствената конспирация. Защо? Не знам.

Странни събития в Дълси - На 19 Април, 1988, жена и аз пристигнахме в Дълси, НМ в около 4:30 p.m. Дълси беше малък красив планински град намиращ се на около 2300 метра надморска височина. Все още имаше сняг по земята пред мотел Best Western. Спрях се в мотела и позвъних на Гейб Валдес. Той дойде да ме види около 9:30 p.m. Ние говорихме за НЛО-та и за осакатяванията на добитък. Той каза, че не е виждал осакатявания от 1981-82 насам. Прочетох му писмо от Ричард Доти, в което Доти отрича всякаква замесеност с НЛО секретността. То каза, че Доти не казва истината. Това се оказа истина, защото Доти започнал да говори отново.

Той ми каза, че Доти е написал доклад, където заявява, че Пол Беневиц е бил разследван. По късно Гейб ни предложи разходка около Дълси. Той ни взе в своята полицейска кола и ни показа някои от маршрутите. Каза също, че е видял светещи оранжево въздушни апарати, които често обикаляли областта без да издават звук. Никога не е виждал тези апарати през деня. Погледнахме и ранчото на Гомес, зона на някои от осакатяванията, които са се случили през 1978. Попитахме го за твърдението на Беневиц, че в околностите има секретна подземна извънземна бази. Той каза, че вярва на около 80% от казаното от Беневиц, засягащо извънземната активност в околността... очевидно мислеше, че има база наоколо, но идеята за това къде е разположена беше различна от тази на Беневиц. Той мислеше, че базата може би е южно от Дълси, близо до ранчото на Гомес. Той каза, че не е намерил никакви входове за базата. Намерил е само следи от камиони и гъсеничени трактори близо до областите на осакатявания. Той ме покани да се върна някой път и изкача планината Archuleta. Някой ден, бих се завърнал в Дълси, но нямах идея кога...

Всичко започна през Октомври, 1988. Аз започнах да разследвам случая на двойка, която е отишла на платото от южната страна на планините Tehachapi (извън Edwards AFB. - Брантън) не далеч от моя дом. В два сутринта, те били свидетели на голямо светещо кълбо, което е дошло от земята и бавно се извисило в небето. Те имали два часа липсващо време. Под хипноза проведена от местен хипнотерапевт, който имал интерес към НЛО отвлечените, открихме, че мъжът е бил откаран в подземна инсталация. Той споменаваше думата 'Полковникът'...

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0869