ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Aвангард на Дълси в Дийп Спрингс

Aвангард на Дълси в Дийп Спрингс
06.11.07 17:21

Автор:Брантън

Доста добре е установено, че мрежата Дълси, в Ню Мексико е най-голямата и най-значителна извънземна (Рептилоидна/Сива) база в Северна Америка. Въпреки това според един източник, има друго 'гнездо' близо до Дийп Спрингс, Калифорния. Тази (Дълси-свързана?) база - поради нейната близост - може би е дори по-голяма заплаха за човешките обитатели на 'подземната мрежа', която има главни градски комплекси под Калифорния: пл. Shasta, пл.Panamint, Областта 29 Palms, и т.н. Според твърденията тези колонии се оспорват от позициите на 'драконианския' авангард близо до Lakeport-Hopland, пл. Lassen и Дийп Спрингс, Калифорния. От друга страна, според твърденията някои от не-интервенционистките Нордически култури, имат свои собствени предни позиции близо до Four Corners или региона на платото Колорадо където Рептилоидите/Сивите имат главен център на активност. Също така има други зони между двата сектора (между Андро-Плеядианските бази под Долината на Смъртта и Драко-Орионските бази центрирани под Archuleta Mesa) където се срещат 'сътрудниците'.

Основно има три извънземни мрежи на земята: Анти-Сивите Нордически (Федерационни) фракции, Анти-Нордическите Сиви (Имперски) фракции и Нордическо-Сивите сътрудници, които също включват онези терански (земни) разузнавателни агенции и окултни ложи, които са замесени в сътрудничеството независимо от техния мотив. Дори и в сътрудничеството, има голямо търкане по въпроса дали хуманоидните или рептилоидните интереси да имат предимство. В самото сътрудничество 'speciesism'-а [сроден на расизма] съществува в някои нива, така че въпреки междувидовите предразсъдъци, сътрудничеството продължава въпреки всичко поради 'съюза за удобство' ('marriage of convenience'). С други думи Сивите искат да завладеят планетата и да създадат робско общество за да служи на тяхната империя, но се нуждаят от интернационалните икономически връзки на Илюминати за да осъществят това; и Илюминати искат същото нещо, но за да го постигнат се нуждаят от извънземния майнд-контрол и технологията за отвличане за да постигнат целите си.

Така, че това е нещо като връзка любов-омраза. Те сътрудничат за да установят планетарно правителство, въпреки че едновременно и хуманоидите и рептилоидите постоянно заговорничат за времето когато световното правителство ще е факт и те ще могат да действат и да поемат пълния контрол и да изключат ненужните вече сътрудници - хората да се справят със Сивите или Сивите да се справят със хората, или какъвто и да е случая. Например Илюминати може да преговарят със Сивите докато по същото време развиват SDI оръжия за да ги използват потенциално срещу тях. От друга страна Сивите може да продължат да преговарят с хората докато по същото време имплантират микро-електронни майнд-контрол устройства в човешките агенти, с които преговарят за да се застраховат, че те ще останат под извънземен контрол, когато планетата поддаде на Новия Световен Ред. Така, че едно световно правителство няма да донесе мир на планетата, то ще бъде по скоро борба за контрол на световното правителство отколкото за повечето по-малки правителства.

Това, което много хора не осъзнават е третият елемент в този дневен ред, 'раса' от парапсихични същества, които някои могат да нарекат 'Луциферианци' или 'Полтъргайсти' - които ❯есто се описват от отвлечените, които са ги срещали, като полу-физични или енергийни същества, които често са наблюдавали и ръководили действията на човешко-рептилоидните колаборатори.

Въпреки, че може да прозвучи просто да кажем, че космическата битка по същество се води между 'нордическите' бази под Долината на Смъртта и 'сивите' бази под Archuleta Mesa, в интерес на истината, когато се занимаваме с подземни системи на мулти нива 'граничните зони' са малко по-сложни от тези на повърхността, където ние имаме ясни хоризонтални граници между страните. Във 'вътрешно-планетарната' битка 'бойните линии' са хоризонтални, вертикални и дори в някои случаи интер-дименсионални. Битката може да се води над, под и дори в нашето общество, дори и външните манифестации на тази 'война' да не са непременно видими, освен ако човек не е напълно наясно с конфликта зад кулисите. Има също индикации, че най-малко няколко фракции на агенциите NSA-MJ12-CIA-AVIARY са се 'отделили' от дневния ред на нео-Нацисткия Нов Световен Ред или 'съвместно взаимодействие' с Рептилоидите/Сивите, и сега са в състояние на война...

Наскоро семейството на американски разузнавателен служител [O.S.I.] се обърна къмизследовател с инициалите K.S., като името на мистериозно изчезналия служител бе обозначено като 'Tucker'. Семейството бе засегнато и уплашено след като откриха, в лично чекмедже заключено от самия него, няколко книжа описващи подробни детайли от дейностите около Дълси, НМ и Невада (S-4, и др.) подземните инсталации. Няколко от тези книжа се представят чрез този доклад. Сред това голямо тесте от книжа беше скрито и следното писмо, което беше подпечатано като 'Секретно'. Писмото, копия от което бяха също в ръцете на други изследователи, заявява следното:"Скъпи Джон...

Пиша ти в случай, че не се завърна.

Около тестовата зона Невада съществува триъгълник, който я обгражда.

Фактически там има два такива. Като единия граничи с другия. Единият е електро-магнитен триъгълник, инсталиран от MJ-12. Това е щит за защита на 'Добронамерените' (Милостивите) (много приличащи на хората) от EBE-тата (т.нар. Извънземни биологични същества "Extraterrestrial Biological Entities" или Сивите - Брантън) докато те се опитват да ни помогнат да развием нашата собствена контра-атака/защита. Другият е 'капан' на EBEs-тата' държащ Добронамерените в крепостта... На всеки ъгъл на EM Траиъгълника ще откриете BLM станции, които са трансмитерите на щита.

Облицовката на всеки един от тях всъщност е един EBE трансмитер... Има много от тези постройки по света. Важно е да не се намесвате чрез опит за разрушение на едно от техните 'заграждения', защото те ще могат да го 'дублират' някъде другаде и да сменят позицията. Веднъж разрушена връзката, нашата помощна група ще се провали. Their over extension is deliberate on our part. Ние сме като Китайците, не можем да имаме тяхната технология, но сме по-многобройни от тях. Особено откакто те не могат да се размножават тук и е много далече да се завърнат у дома без нашата помощ. Много от нашите EM Триъгълници са уловки за да ги държим over extended. Те не могат да се измъкнат от слънчевата ни система защото нашето електро-магнитно поле (по това време? - Брантън) е на грешна честота за ефективна рабора на техните двигателни системи. Това обяснява защо EBE-тата не могат да изпратят повече летателни средства до нашата слънчева система."
Има коментари сред някои 'контактьори' относно ефекта, който понякога слънчевата система изпитва при движението през зони с различни електромагнити вариации и космическите енергийни потоци, които текат през Вселената като обширна универсална електромагнитна 'циркулационна система'. Някои енергийни полета са благоприятни за някои от двигателните системи докато други не са, и в тези случаи трябва да се прибягва към алтернативните или по 'конвенционални' форми на движение. Някои дори предполагат, че големи кораби замаскирани като астероиди, планетоиди или дори комети се използват от Сивите и Рептилоидите за да заобиколят този двигателен проблем и също да скрият своето присъствие. Тези планетоиди са придружени с конвенционални устройства, които служат като платформи за разнообразни операции: отвличания, имплантирания, обезобразявания на добитък, и също майнд-контрол и инфилтрационни дейности върху или под планетата земя. Всичко това изглежда логично, така че да не привлича голямо внимание и в замяна противпоставяне от масите. Накои от тези конвертирани планетоиди бяха идентифицирани като Географос, Фобос, и дори кометата Хейл-Боп - която е придружена от много необикновени аномалии, които не се наблюдават в повечето 'комети'. Например кометата Хейл-Боп беше 1000 пъти по-ярка от Халеевата комета, когато беше 'открита'. Това е така, защото 'халото' не е причинено от изхвърлянето на лед и газ от повърхността на обекта от слънчевите ветрове, както в случая на повечето комети. Поради някаква необяснима причина тази комета изхвърля 7 огромни струи от прах-газ от вътрешността си, като много от тези потоци се активират и деактивират на редовни интервали. Ето това създава халото, и поради това то има различен вид в сравнение с другите комети.

Някои контактьори заявяват, че Хейл-Боп се използва от Рептилоидни същества от Draconis и Сиви от Орион, които са се свързали с ренегатската фракция на 'Ashtar' от Сириус-Б, като обитават 'компаньона' на Хейл-Боп. Те са решени да върнат световното диктаторство, чрез придвижването на кометата близо до земята за да 'задействат' имплантите в отвлечените и спонтанно да активират техните подсъзнателни програми чрез мощни предавателни устройства. Не може да не спомена потенциалната и дестабилизараща 'шокова' цена, която тази комета може да притежава за планетарните политически, икономически и религиозни системи. Изглежда, че Федерацията на Световете, базирани в съзвездието Андромеда и Плеядите, се опитват да 'блокират' интервенционистките акции на Драко-Орионската империя в Сол Системата (слънчевата система). Според контактьорите към тези федерационни сили скоро ще се присъединят масивна флота от Сириус-Б, които са явно федерационни съюзници, и които (да се надяваме) са се разделили от голям сегмент от колектива Ashtar откакто той бе инфилтриран и превзет от орион-базираните рептилоиди и Сиви. Тези андро-плеядиански подкрепени Сирианци според твърденията са водили, и победили, в гражданска война в Сириус-Б с 'тъмната страна', или религиозните ренегатски Ashtar-ски сътрудници. Според твърденията сега те са на път към Сол системата за да воюват с драко-орионските сили и да убедят ренегатските сириански сътрудници, които работят с тях, че те са заблудени в интервенционистка политика. Като фанатичните култисти, бунтовническите сирианци сляпо се поддали на измамите на рептилианците, Сивите и Бунтовническите Ангели в Хейл-Боп, които контролират инфилтрирания сегмент от колектива Ashtar и се маскират като "възнесени господари" на командването  'Ashtar'. Най-общо това е, което твърдят някои контактьори. Дали тези контактьори наистина казват истината? Предполагам, че времето ще каже.

As for the humans at the Nevada Test Site, these 'may' be in fact -- if we are to believe the collective revelations within this volume -- victims of subtle reptilian propaganda and intimidation. Например, този източник който е автор на писмото за ЕВЕ-тата явно вярва, че всички сауриански-сиви или ЕВЕ-та идват от извънземни светове. Въпреки, това както казахме, има много повече доказателства предполагащи, че рептилоидна или хомо саурианска активност съществува дълбоко в подземните пещерни нива из планетата земя, едно интра-земно присъствие, което съществува от много векове, ако не и от хиляди години. Това е факт, който рептилоидите са се опитали да скрият от човечеството, едновременно земно и извънземно. Също, има съобщения предполагащи, че рептилоидите и Сивите всъщност се кръстосват изобилно и репродуцират себе си чрез дълбока подземна полиембриония, клониране и инкубационни инсталации под Дълси и на други места и не са толкова превишени на брой от нас както те искат да вярваме. Някои изчисляват, че най-малко 20 милиона Сиви активно оперират под повърхността на планетата в бази или естествени пещерни системи. Според други, 20 милиона е консервативно изчисление. (т.е. те са много повече).

Въпреки това, от друга страна, страхът, че хуманоидите могат перманентно да атакуват 'вражеските' позиции може би е резултат от заплашване и пропаганда възнамеряваща да възпре хората от офанзивни действия, вярвайки че те възпират Сивите, и т.н., 'ги държат на разстояние', когато в действителност Сивите атакуват офанзивно човешкото общество на няколко други скрити фронта чрез масово отвличане, подсъзнателно програмиране, имплантиране, психична манипулация, набирайки 'fifth column' човешки агенти, и инфилтрация. Аз лично не вярвам в 'равните резултати' ('standoffs'). Във войната няма 'неутралитет', едната страна или атакува (по различни начини) или капитулира, по различни начини - начини, които тези от отбранителната страна може да не знаят. Писмото, което ние цитирахме преди малко продължава:

'Галвната квартира' на това частично 'обграждение' е Дийп Спрингс, Калифорния. На това място човек може да намери 'училище' за комунисти хомосексуалисти, които са дадени на ЕВЕ-тата в замяна на обещание за лекарство за СПИН, включително и репродукция чрез клониране и изкуствени утроби. Тяхната сперма опложда яйцата взети от отвлечените. Вероятно няма да видите хибридите скрити в планината, освен ако нямате starlite бинокли. Някои homosaphien изглеждащи зложелатели (наемници) са също там. Деветима руснаци бяха там по същото време, когато руснаците бяха в NTS. (Еон: ???) They were there in the hopes of talking them into defecting back to our side. We are still hopeful.

Сътрудниците използват като прикритие организацията Съвет за Отбрана на природните ресурси (Natural Resources Defense Council), с офиси в Ню Йорк и 1350 Ню Йорк Авеню, N.W., ап. 300, Вашингтон, D.C. 20005 [тел.(202) 783-7800]. Тази организация е оглавена от  Tom Cochran, с персонал Kevin Priestly UNR, John Brune UNR, Holly Eisler UnSan Diego, Gary Reisling Univ. Ca. Pasadena, Holly Nelson NY, Mary Manning LV Sun, Ed Vogel LVR; и много други, които мога да разкрия по-късно.

Човек лесно ще открие, че всеки ъгъл на техния триъгълник е в основата на планина. На всяко място ще откриете няколко входа към подземни системи. Не се опитвайте да влезете, освен ако не искате да се превърнете в течен протеин. Въпреки това може да безпокоите останалите два ъгъла на триъгълника на ЕВЕ-тата чрез поставянето на голям магнит над сводовете... (поставянето на магнит на другите два входа на всяко местоположение няма да причини нищо). Това временно смущава техните комуникации с Дийп Спрингс докато не дойте група сътрудници за да види какво става. Ако поставите голям магнит на този вход (има голям компютър близо до повърхността, може да го чуете), той ще причини незабавно прекъсване. Така, че може да го махнете за кратко време (1 час) и да си го вземете. Те още ще трябва да дойдат и да рестартират системата. Ако сложите магнити (замаскирани като скали) около тези входове, ЕВЕ-тата няма да дойдат и изпратените няма да могат да ги открият. ЕВЕ-тата са също алергични към високи концентрации на захар (и явно други субстанции с 'ляв атомен спин'. - Брантън). Ще откриете, че на две от местата съм разсипал захар около техните изходи. Винаги носете магнити близо до тези места, те нарушават чувството за ориентация на ЕВЕ-тата (поради един вид вътрешен компас много подобен на този намерен в мигриращите птици) подобен на нашата загуба на баланс, когато е повредено тъпанчето на ухото.

Моля изчакайте докато се завърна, ако имате самолет, бих искал да направя няколко въздушни снимки, може да ги снимаме заедно.

Our alliance crest, symbolic of the EM Shield, and our sign/mark/graffiti is inclosed. Не ги разкривайте или някой друг ще ги използва и няма да може да различите истинския от фалшивите.

Вие не ме познавате, аз не ви познавам. Това не е за обществено разпространение. Фанатиците може да разрушат баланса преди денят V-EBE."

Друг изследовател под името (псевдонима) Джейсън Бишъп разкри, че 'Джон', за когото е било адресирано писмото, е не друг а самия Джон Лиър, който твърди, че има връзки със 'запознати хора', които са 'на горните етажи'. Според писмото, едновременно тестовата зона Невада и Дийп Спрингс са зони ка конфликт между американското правителство - 'норди❯еския' алианс и Социалистическия-Рептилоиден (Сив) Алианс. В този контекст 'социалистически', може да индикира или Национал Социалистите или Глобалните Социалисти. И двете съдържат еднакви базови философии на тирания въпреки различните методи за изпълнението им. И двете имат еднакви корени и са явно двойка клещи в смъртоносна Machievellian игра, провеждана от Баварското общество Туле (което подкрепи Нацистите чрез съюза си с Хитлер като нацистки диктатор), докато най-важното е диктувано от Международното "Черно Благороднически" Банкови Култове, които държат Европа под хватката си от 500-ната година насам. Това са същите банкери, които твърдят, че произлизат от кралските семейства на древната Римска и (не)Свещена Римска Империи, семейства които имат връзки в Баварските култове - Туле и Илюминати... и с 'извънземните'.

Джейсън Бишъп разкри и друга информация получена между другото от Джон Лиър, от индивид чието писмо само цитирахме. Според Лиър, авторът на писмото е бил всъщност охранителен служител на тестовата зона, който се обадил в ток шоуто на Били Гудмън (радио KVEG - Лас Вегас, Невада) на няколко пъти, преди Гудмън да замине за южна Калифорния, за да има шоуто по-изгодна позиция.

Този човек използва кодовото име: 'Yellowfruit,' което той твърди, че всъщност е било кодово име за топ секретна дивизия, която работи в зоната, с която той бил замесен. YF също изпратил на Лиър копие на ученията на Добронамерените. Добронамерените (или Добронамерените според твърденията работят в Тестовата зона с MJ-12 и са 'Руси-Нордически и/или Арийски' хора. Аз лично предполагам, че 'Добронамерените' са членове на извънземната Андро-Плеядианска Федерация и/или членове на подземния Telosian-Agharti Алианс, който е поддържал връзка с колектива ASHTAR, или в този случай с не-колаборационистките фракции на този колектив.

Ученията на Добронамерените [не са ограничени с долните] са идентифицирани както следва:

"Обезсърчен (Discouraged) - спорт⪆ве без предварителна подготовка [дейности, които не могат да се използват в неспортния живот] мотокрос, авт. състезания, скейтборд, ролери, футбол, бейзбол, хокей. Също обезсърчен: преработване на захар, ободряващи карбонхидрати, ободряващи течности, бял хляб.

"Насърчен - нецермониални уроци на главните религии и подготвителни спортове [дейности, които не могат да се използват в неспортния живот] плуване, бягане, туризъм, бойни изкуства, учения за оцеляване. Обучавайте децата си!

"Забранени - Алкохол, непозволени дроги, никотин, ободряващи лекарства (дрога), неоправдано убийство.

"Трябва - премахнете слабостта [злото расте в слабост]. Екзекутирайте злите затворници за да помогнете на другите затворници (Бележка на редакторите:Друга възможност, която може да бъде вмъкната тук е да се установи напълно охраняем затвор-пещера и да се поставят най-лошите нарушители там сами на себе си, или да работят по проблемите си или да се унищожат един друг, което си изберат. - Брантън).

"Трябва -- да се поставят хуманно в карантина жертви на болести (СПИН). Покажете сила. Спрете дрогата. Спрете разрушението на природата. Спрете замърсяването. Използвайте ярдена енергия.

"Учене - Хартата на Правата, Биология, Компютри, Икономика, География, История, Латински, Математика, Философия, Умения за оцеляване, Декларацията за независимост на САЩ, Конституцията на САЩ, Професионални умения."

Yellowfruit също достави и координатите за електро-магнитните триъгълници, които спомена в писмото си. Те включват: N 37 22 30 - E 117 58 0; N 38 21 0 - E 115 35 0; N 35 39 0 - E 114 51 0; също езерото Yucca: N 37 0 30 - E 116 7 0.

Следващата информация, от Уилям Ф. Хамилтън III, описва понататъшните детайли на срещата на "Yellow Fruit" - включ⪀телно и твърденията, които агент от тестовата зона Невада направи по ефира по време на няколко 'интервюта', които бяха чути по ток-шоуто на Били Гудман по радио KVEG. Интересно е също, че членът на COM-12 Майкъл Йънгър [на когото бяха дадени лекции относно 'Нацисткото' присъствие в подкрепените от Рокфелер петролни компании - нацистки военни пресъпници и техните семейства, които емигрират в Америка след ВСВ и се подслоняват в корпоративната империя на Рокфелер; плановете на Нацистите/Баварците за продажбата на планетата на извънземните в замяна на една четвърт от "Новия Световен Ред"; и масираното отвличане на деца от нацистите и сатанисткото-ритуално-сексуално злоупотребяване и убийства извършвани в ARCO, и др.] е или най-малкото е бил едновремешен служител в тестовата зона Невада. Това предполага, че COM12 е пряко свързана с контра-офанзивата срещу Сивите.

...Yellow Fruit разкри, че съществува конфликт между Добронамерените и EBE-тата и, че сега Добронамерените са придобили горната част на Dreamland, където той говори за контингент от 37 Добронамерени, където са стационирани и 3 EBE-та държани в плен.

"Невероятно! Научна фантастика? Yellow Fruit знаеше много за тестовата зона. Бях решен да отида до мястото, което той ми каза, че е инсталация на EBE в Дийп Спрингс, Калифорния и след това да посетя Пат в Бира-Скара-та на Рейчъл за да осъществя контакт с Yellow Fruit [името за първото ниво на сигурност на Зона 51 и също име на една стара единица на Армията-ЦРУ). Следващото ниво на сигурност той нарече "Sea Spray" (Морксо клонче) и разкри, че би трябвало да срещнете едни неприятни типове, ако изобщо ги срещнете.

Слушатели на радио Billy Goodman, вече са организирали разходки до километричния маркер 29 1/2 намиращ се на магистрала 375, където прашен път се отклонява от магистралата за да се пресече с пътя към Dreamland. Там има тежка, черна пощенска кутия която обозначава пътя. Отидох до Rachel една ранна Октомврийска сутрин и си оставихме картите с Пат в Бира Скара-та на Рейчъл за да наминем до Yellow Fruit. Тя го позна от пръв поглед. След това проверих прашните пътища, където хората стоят за да наблюдават тестовите полети. Вече бях интервюирал четирима свидетели по телефона, които заявиха, че са виждали НЛО-та над планините около Езерото на Конярите през нощта в същата област където ги е видял Джон Лиър. Направих второ пътуване до мястото в края на Октомври, където обществена група посети Рейчъл и тогава видях мистериозния Yellow Fruit в кафето. По късно той ми се обади по телефона. Оставих му копие от моята книга 'Alien Magic' и той направи забележка относно изследването, което направих засягащо търсенето на подземни бази.

Според Yellow Fruit и други съществуват подземни бази и тунели, които скриват дейностите на извънземните и проектите на тайното правителство...

Още една бележка относно подземните инсталации на тестова зона Невада - Зона 51 - Езерото на конярите - 'Dreamland': Освен съобщенията, че Dougway, Utah служи като подземна 'връзка' между Dreamland и Дълси, има твърдение, че съществува друга подземна връзка далеч на юг, в Page, Аризона. Всеки, който е бил в

язовира Glen Canyon [езерото Powell] лесно може да види как язовирът може да се използва като вход към подобна база, и как огромната хидроелектрична инсталация може да доставя енергия за операциите на базата. Връзката с язовира Glen Canyon Dam не е специално спомената (от бившия охранителен офицер Томас Е. Кастело, който нарече Page, Аризона база за 'свръзка'), въпреки това ако има база под Page, то би било логично да използва тази хидроелектрична инсталация по един или друг начин...

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1344