ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Извънземна Fifth Column на Земята?

Извънземна Fifth Column на Земята?
06.11.07 17:21

Автор:Брантън

Мистериозния 'вътрешен човек' от правителството, чиито книги бяха публикувани в издателството Abelard Press на Tim Beckley от Ню Йорк, "Командир Х" ("Commander X"), разкри мнохо интересен инцидент, който включва подземния мега-комплеск под Дълси, Ню Мексико:

...В друг случай един стар художник, John D., върши много старателна работа, но по-време на активната си длъжност в Дълси започнал да много действа много странно. Той пишел писма до Президента информирайки го за заговор за подкопаване на правителството, и за саботаж над базата. Той започнал да рисува картини на американски флагове, перфектно изрисувани. Той е чертал странни скици на механични устройства, започнал да посещава библиотеката и да взема книги по физика и напреднала електроника. Той едва е знаел как да изговаря думите.

Той търпеливо обяснявал нещо от областта на техниката, което не можел да разбере. Когато бил попитан поради каква причина бълнува и защо пише на Президента, John D. казал, че му е била 'усилена чувствителността'.
Миналата година, когато бях болен [обяснява John D.], докторът на базата ми даде sulfanilamide. В тази страна има fifth column, която е свързана с извънземните. Селенът (хим. елемент) се пъха в сулфамидите, и се утаява в костите и прави тялото възприемчиво на крайно къси вълни, those in the wave band of the brain. Подобно на вълните, които могат да се засекат от енцефалографа. На около 300 000 хора в тази страна им е била 'усилена чувствителността и са били установени най-малко седем секретни радио станции по цялата страна, и те излъчват вълни към тези хора с усилена чувствителност, инструктирайки ги по най-добрия начин да извършват действия на саботаж срещу нашата планета.

Тези твърдения както са дадени от служителя в Дълси, John D., са наистина невероятни, и лесно могат да се отхвърлят като бълнувания на някакъв побъркан тип, ако не беше фактът, че много други разказват за същото, че има подмолно движение за подчинението на мозъците на масите под извънземната сила, независимо дали с електронно имплантиране и контрол, подсъзнателно програмиране, или чрез други средства.
Защо 'контролиращите' биха използвали САЩ като главна цел на тяхната активност. Ние вярваме, че това е поради факта, че САЩ е място, което първоначално е замислено от 'бащите основатели' като място за бягство на хора от всички нации, място в което да дойдат и да изпълнят колективната си съдба, свободни от предразсъдъци и подтисничеството на тиранично управление - земя, където всички хора, могат да изразят съзидателността си, културата и индивидуалните съдби без намеса. Това е било тяхното 'намерение', въпреки че е очевидно, че 'мечтата' не е напълно реализирана поради колективната и правителствена спогодба основана на принципа, че 'всички хора са създадени равни'. САЩ, въпреки всичко, не прилича на никоя друга страна. Тя е културна 'точка на топене' и място, където не само международните човешки общества на повърхността се съсредоточават и общуват по драматичен начин, но явно и място, където се съсредоточават човешките общества под или отвъд земята . Например, според многобройни съобщения, повечето не-повърхносттни човешки общества, които са наясно с нещата, имат представители сред нас в нашето собствено общество, въпреки, че те са избрали 'ниско обществено положение' поради различни причини. Друг фактор е респектът, който дава Хартата на Правата на американските граждани, позволявайки личната свобода и индивидуалност, дотогава когато не застрашава свободата и индивидуалността на другите. Индивидуалността е смъртен враг на извънземния "Кошер".

Щатите, изглежда са в същината на "Световен Сценарий", ако не и "вселенски" сценарий в миниатюрна форма и следователно 'Конспирацията' я вижда като най-скъпото нещо. Следователно не би било 'твърде далеч' да се предположи, че войната между хората и влечугоподобните от всичките 'три измерения' (извънземни, ултраземни - от друго измерение, и интра-земни - под повърхността) се съсредоточава в САЩ, и ако сме по-точни в околностите на платото Archuleta близо до Дълси, Ню Мексико (главна земна база за рептилоидните интервенцонистки Имперски сили); региона на Долината на Смъртта, Калифорния (главна земна база на хуманоидните не-интервенционистки Федерационни сили); и след това имаме 'бойни полета' между американските-COM12-CABAL-Филаделфийски-Нордически и  Баварските--AQUARIUS-MAJI-PHOENICIAN-Рептилоидни сили във високо охраняваните военни комплекси като тези, които се разпространяват в подземните територии на Калифорния, Невада, Юта, Айдахо, Аризона, колорадо, Оклахома и Ню Мексико... и явно центрини около подземните военно-индустриални системи под Ланкастър, Калифорния; Мърсъри, Невада; Бърлей, Айдахо; Дъгуей, Юта; Пейдж, Аризона; подземната система под международното летище на Денвър, Колорадо; и също под Оклахома Сити. Всички тези базови региони се виждат от предлагащите Новия Световен Ред като стратегически места, които трябва да поддържат контрол, ако се наложи да принудят Америка да приеме единното-световно правителство.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1005