ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълбоката тъмна тайна в Дълси

Дълбоката тъмна тайна в Дълси
06.11.07 17:23

Автор:Брантън

Броят от февруари-март 1991 на списанието 'UFO UNIVERSE' носеше една статия озаглавена 'Дълбоката тъмна тайна в Дълси', написана от Бил Хамилтън и 'TAL' LeVesque. Ако планетата е централно 'бойно поле' за финална космическа битка между галактическите суперсили, и ако САЩ е една от главните зони на земята, където ще се реши финалния изход, и откакто Дълси, Ню Мексико се счита за главно място, където се осъществява сътрудничеството хора-извънземни, тогава би трябвало да се фокусираме върху това, какво става дълбоко под този малък югозападен град. Повече от която и да е друга област в САЩ, ако не и в света този малък град е епицентър на почти всяка форма на паранормална активност, за която можете да се сетите, включващи:  НЛО наблюдения, НЛО приземявания, отвличания, имплантирания, осакатявания на хора и животни, обучение за ПСИ воюване, секретно взаимодействие на извънземни-правителство, конфликти от типа Американско 'Конституционално' Правителство срещу планове на извънземни, наблюдения на 'рептилианци', криптозоологични и биоинженерни феномени (това беше легендарното място, където беше заловено известното животно 'Cabbit', наполовина котка, наполовина заек), Подземни бази, конспирационни сценарии, извънземна инфилтрация, дълбоко пещерни феномени, супер хай-тек активност, срещи с МВЧ. В действителност околността на Дълси има висока концентрация на подобни дейности, повече отколкото който и да е друг град по света, до такава степен, че обитателите на този град са се примирили и признали - въпреки, че не е нужно да приемат - реалността на такива дейности, независимо дали им харесва или не.

Бил Хамилтън и 'TAL' Levesque ни отвеждат в адските лабиринти дълбоко в този подземен мегакомплекс, чрез очите на онези, които са били там, така че се стегнете:

Дълси е малък град в северно Ню Мексико. Населението му е около 900 души и е разположен на около 2100 метра в индианския резерват на апачите Jicarilla. Има един главен мотел и само няколко магазина. Това не е град за почивки и не е оживен. Въпреки това, според няколко външни хора, Дълси приютява дълбока, тъмна тайна. Говори се, че тайната е приютена дълбоко под заплетения храсталак на Archuleta Mesa. Тази тайна включва съвместна правителствено-извънземна биогенетична лаборатория създадена за да провежда ужасяващи експерименти върху хора и животни.

Щатският полицай от Ню Мексико Гейб Валдес беше въвлечен в мистериите на Дълси, когато му се обадиха да разследва осакатена крава в ранчото на Мануел Гомес в ливада на около 13 мили от Дълси. Гомес е изгубил 4 глави добитък през осакатяванията между 1976 и 1978 (и още няколко през следващите години. - Брантън), когато група изследователи, която включва Том Адамс, който пристигна от Париж за да изследва на място трупа.

Учудващото за нас е как се избира добитъкът от мистериозните осакатители, един интересен експеримент беше проведен на 5 юли, 1978 от Валдес, Гомес, и пенсионирания учен Хауърд Бърджис. Тримата затворили около 120 глави добитък на Гомес и след това ги прекарали през ултравиолетова светлина. Те открили 'искряща субстанция на дясната страна на врата, дясното ухо, и десния крак.' Пробите от засегнатите кожи били отстранени както и контроли проби от същите животни.

Някои изследователи приписват осакатяванията на извънземните от НЛО-тата. Наблюдения на странни светлини и други въздушни феномени са били съобщени в много области, където са били намерени крави по времето на съобщено осакатяване. НЛО-та често са били виждани около Дълси.

Пристигнах в Дълси на 19 Април, 1988, за да посетя Гейб Валдес и да го запитам за наблюденията, и слуховете за подземна извънземна база в областта. Имаше все още сняг по земята пред мотела Best Western, когато проверих и се обадих на Валдес. Той ми уреди среща в 9:30 РМ. Открих, че Гейб е много приветлив гост, след като ми предложи да ми покаже пътищата наоколо онази вечер и ми посочи разнообразни места, където той е открил осакатени крави и е видял странни светлини в небето. Той направи едно поразително изявление, че той все още вижда неидентифицирани апарати около един път на всеки две нощи. Ние хвърлихме поглед на ранчото на Гомес, като пътят беше до реката Навахо, и внушителното плато Archuleta. Гейб е открил отпечатъци от приземявания и следи от гъсеничен трактор близо до зоната на осакатяванията. Гейб беше убеден, че ученът Пол Беневивиц от лабораториите Thunder Scientific в Албакърк е бил определено на вярна следа в опитите си да локализира подземната извънземна инсталация в околностите на Дълси.

За пръв път чух за Пол Беневиц през 1980, когато моят приятел Уолтър ми се обади от Албакърк и ми каза, че е започнал работа с Пол по електронни инструменти. Уолтър каза, че Пол не само е фотографирал НЛО-та, но е установил комуникационна връзка с тяхната подземна база в Албакърк. Беневиц за пръв път придоби известност по време на наблюденията на НЛО през август 1980 на зоната за съхранение на оръжия Manzano и военновъздушната база Kirtland. Съобщение за инцидент в Kirtland AFB датиран 28 октомври, 1980 споменава, че Беневиц е заснел филм с НЛО-та над Kirtland. Пол е бил президент на лабораториите Thunder Scientific близки до Kirtland. Беневиц даде брифинг в Албакърк обясняващ как е видял извънземните на видео екран (чрез компютърно-радио-видео връзка той е развил използвания от тях хексидецимален код след подслушването на честотите на техните комуникации между базата и кораба, Пол самият е бил брилянтен учен, който е развил оборудване за космическите совалки и няколко компании Fortune 500. - Брантън). Извънземните излъчвали сигнали... от база под платото Archuleta.

Изследователят Уилям Муур твърди, че правителствени агенти се заинтересували от дейностите на Беневиц и се опитали да го объркат/дискредитират (?)-(defuse) чрез напомпването на дисинформация чрез него, колкото се може повече. Дали комуникацията на Пол с предполагаемите извънземни е била част от тази дисинформационна кампания е неясно. Ако някой си мисли, че Пол е единствения източник на съобщения за инсталацията Дълси, то това е тактически маньовър за дискредитирането на твърденията на Пол за подземна база, ако такива съобщения трябва да останат тайна. Тогава действителния дисинформационен маньовър би бил да се дис-информира публиката, а не един индивид.

В доклад озаглавен 'Проект Бета', Пол заявява, че е прекарал две години следейки извънземни апарати;, че е имал постоянно приемане на видео от един извънземен кораб и екрана на извънземна база; че е установил постоянни директни комуникации с извънземните използвайки компютър и форма на Хексадецимален код с графики и отпечатъци (printout); и твърди, че е използвал въздушна и земна фотография за да локализира портовете за изстрелването на извънземните кораби и лъчевите оръжия. Пол твърди, че извънземните са били лъжливи и непочтени, използвали лъжата, и не се придържали към съглашенията. Пол и Уолтър са работили върху оръжие, което може да се противопостави на извънземните.

Някои ще помислчт, че тук вече сме пресекли точката на ясното мислене, относно аномалните феномени и сме преминали в научната фантастика. Но ни позволете да ви напомним, че странните феномени също като появявата на НЛО, може би имат корени в странна реалност. Разбира се отначало ще бъде странно и се очаква да бъде така, но докато ние продължаваме нашите разследвания ще еволюираме дотолкова, че да разберем тези странности.

Пол Беневиц е разследвал случаят на отвлечената Myrna Hansen от Ню Мексико, която съобщи, че е била отведена в подземна инсталация през май 1980. Christa Tilton от Оклахома съобщи, че те е имала едно преживяване с липсващо време през юли 1987, където е била отвлечена от малки сиви извънземни и транспортирана до техния летателен апарат до хълмиста местност, където тя срещнала човек облечен в червен костюм подобен на военен. Тя е била в тунел през компютъризирани чек-пойнтове (места за проверка) показващи охранителни камери. Тя съобщи, че е била отведена в транзитно превозно средство до друго място, където тя стъпила на устройство със скала и компютърен екран. След като комютърът й издал идентификационна карта, водачът й е казал, че те са влезли в ниво първо на инсталацията, която имала седем нива. След това Christa разказва как е била отведена до ниво пето. Тя съобщава, че е видяла извънземен летателен апарат и малки сиви извънземни същества в някои от зоните, през които е минала.
Christa съобщава, че е влязла в голяма стая, където е видяла големи резервоари с компютъризирани джаджи закрепени към резервоарите и големи рамена, които излизали от някакви туби надолу към резервоарите. Тя усетила бръмчащ звук, миризма на формалдехид, и останала с впечатлението, че някаква течност се мърдала в резервоарите. Christa направи рисунки на това, на което е присъствала по време на отвличането.

Резервоарите, за които говори Christa били обрисувани в серия от противоречиви документи наречени Книжата Дълси (Dulce Papers). Тези книжа според твърдението били откраднати от подземната инсталация Дълси заедно с 30 чернобели снимки и видеолента от мистериозен служител по охраната, който твърди, че е работил в Дълси до 1979, когато решил, че е дошло времето да се раздели със служителите си. Останалата част от историята е за това как този служител по сигурността, който се е срещнал с един от нас в опит да каже истината за извънземните, т.нар. US правителство, и базата Дълси. Той оповести намерението си да излезе от прикритието си и да представи доказателство за твърденията му. От вас зависи дали това доказателство образува една добавка към растящите доводи, че съществува правителствена конспирация.

В края на 1979, Томас Кастело, вече не можел да се справя със страшната реалност, срещу която се изправял. Като висш служител по сигурността в съвместната извънземно-правителствена подземна база близо до Дълси той е научил и видял обезпокоителни неща. След вътрешен конфликт, той решил да изостави инсталацията и да вземе разнообразни неща със себе си.

Използвайки малка камера, той направил над 30 снимки на някои места в комплекса състоящ се от много нива. Той е взел видео лента от охранителна камера показваща коридорите, и персонала на 'американското правителство'. Той също подбрал документи за да ги вземе със себе си. След това, изключвайки алармата и системата от камери в един от стоте изхода към повърхността, напуснал инсталацията със снимките, видеозаписа и документите. Тези 'оригинали' били скрити след като били направени пет комплекта копия. (Те били поставени в ръцете на петима души, на които им било казано, че ако не успеят да получат вест от Кастело за три последователни периода от 6 месеца - да разкрият информацията или да правят каквото си искат с нея. Никой освен Кастело и получателите не е знаел къде са тези хора, въпреки че слуховете за смъртта на Кастело или изчезването му в Коста Рика през последните години може да накара получателите да пуснат информацията ако те изберат това, въпреки че те могат да решат да изчакат докато темата достигне критична маса сред публиката, и тогава да излязат наяве без да се страхуват от малък отзвук и интерес. - Брантън)

Томас е бил готов да се крие. Но когато той е отишъл да вземе жена си и малкия си син, той открил правителствена каравана и чакащи правителствени агенти. Той е бил предаден от K. LOMAS [приятел колега] който е бил инструментът в отвличането на жена му и детето му. Агентите искали това, което Томас е взел от инсталацията срещу, което би получил обратно жена си и детето си. Кастело осъзнал, че жина му и синът му ще се използват в биологичните експерименти и няма да се завърнат ненаранени. Това е било преди малко повече от десет години...

Как така Томас се е замесил в цялата тази секретна интрига?

Томас сега е около 50 годишен (по времето на статията, която е била написана през 1991г. - Брантън). Когато той е бил в средата на двайсеттте, получил топ секретно обучение във фотографията в една подземна инсталация в Западна Вирджиния. В продължение на седем години, той е работил за корпорацията RAND в Санта Моника, Калифорния, когато през 1977 той е бил трансфериран в инсталацията Дълси (по подобен начин като ученият Робърт Лазар, който е работил в лабораториите Лос Аламос е бил трансфериран в Зона 51 в Невада, която е алтернативна база подобна на Дълси. Лазар твърди, че той е заместил учен, който е умрял по-време на 'спор' с извънземните в тунелите под Военния комплекс Невада. Връзката, която се опитвам да направя е, че едновременно лабораториите RAND и Лос Аламос очевидно имат отговори на това, какво наистина се случва в Дълси и Зона 51, ако някой, изобщи знае. - Брантън)

Той купил къща в Санта Фе, Ню Мексико и работил от Понеделник до Петък. Целият персонал на базата Дълси комуникира чрез дълбока тръбна совалкова система. 

По това време, един от нас [TAL] е работил в сигурността в Санта Фе, НМ и частно е разследвал НЛО наблюдения, животински осакатявания, масонски и Wicca групи в областта. Томас е имал взамен приятел, който дошъл в Санта Фе през1979 за да види и двама ни. Този индивид по-късно е видял снимките, видео лентата и документите взети от базата Дълси. Били направени рисунки от това, което е било видяно и по-късно те циркулирали в общността на изследователите на НЛО под името 'Книжата Дълси'.

Томас твърди, че в Дълси е имало над 18 000 ниски сиви. Той също е видял (високи) рептилиански хуманоиди. Един от нас [TAL] се е сблъскал лице в лице с 180 см-ов рептилоид, който се е материализирал в къщата му. Рептилоидът показал интерес към изследователските карти на Ню Мексико и Колорадо, които били на стената. Картите били пълни с цветни иглички и маркери за индикация на местата на осакатявания на животни, пещери, местата на висока НЛО активност, постоянните маршрути на летене, местата на отвличания, древни руини, и предполагаемите подземни бази.

"...Охранителното ниво се покачва със слизането по-надолу в ниските нива. Томас е имал достъп ULTRA-7. Той е знаел за седем подземни нива, но може да има и повече. Повечето от извънземните са на нива 5,6 и 7. Жилищата им са на ниво 5. Единственият знак на английски е бил на коридор за тунелна совалка, на който можело да се прочете 'към Лос Аламос'. Връзките са от Дълси до Пейдж, инсталацията в Аризона, след това до една подземна база под Зона 51 в Невада. Тунелните совалки са от и към Дълси до инсталациите под Таос, НМ; Датил, НМ; Колорадо Спрингс, Колорадо, Creede, Колорадо; Сандиа; след това по Carlsbad, Ню Мексико. Съществува обширна мрежа от тунелни совалкови връзки под САЩ, която се разраства в глобална система от тунели и суб-градове.

Повечето знаци в базата Дълси, по вратите и по стените са на извънземния символен език и универсална символна система разбираема от хората и извънземните. Теглото на човек се записва на една ID карта всеки ден. Всяка промяна в теглото се отбелязва. Всяка промяна над един килограм (3 паунда) изисква физически преглед и рентген. Униформите са jump suits със цип.

Пред всички чувствителни зони има построени скали, които са вградени в пода от входовете и контролните панели на вратите. Всеки индивид поставя своята компютърна ID карта в слотовете на вратите, след това натиска цифрения код и бутони. Картата на човека трябва да съвпада с теглото и кода, ако ли не вратата няма да се отвори. Всяко отклонение в теглото ще извика сигурността. Нищо и на никого не се позволява да носи в чувствителните области. Всички средства се поставят на конвейерен ремък и се прекарват през рентген. Същият метод се използва при напускане на чувствителните зони.

Всички асансьори се контролират магнитно, и няма никакви електрични кабели. Магнитната система е вътре в стените на асансьорната шахта. Няма нормални електрически бутони. Всичко е контролирано от напреднали магнити, включително и светлината. Няма обикновени лампи. Тунелите се осветяват от фосфорирани единици с широки, аморфни емисионни ленти. Някои дълбоки тунели използват фосфорен пентоксид (phosphorous pentoxide) за временно осветяване на някои зони. Извънземните няма да отидат близо до тези зони поради неизвестни причини. (Бележка: Това предполага, че тези по-дълбоки тунели може би първоначално са конструирани в по древни или праисторически времена от други същества, а не от текущите рептилоидно-дракониански обитатели на дълбоките нива на самата база Дълси. - Брантън).

Ученията на ниво 4 включват изследване на човешката аура, както и всички аспекти на телепатията, хипнозата, и сънищата. Томас казва, че те знаят как да разделят биоплазменото тяло от физическото и да поставят на мястото му силова матрица на 'извънземно същество' в човешко тяло след отстраняването на 'душата' живото-силовата-матрица на човек. (Или с по-прости думи, 'убиват' човешкото същество и го превръщат в един вид носител, използван от друго същество - извънземно или парапсихично - за да позволят на съществото да работи и оперира във физическото царство. Това изглежда е хай-тек версия на старите 'зомби' традиции, ако действително такива страшни апликации на окултната технология се създават с тази инсталация. Случайно взаимосвързаните подземни системи съсредоточаващи се под Дълси, НМ, са били описани само частично в това и други свързани съобщения. Секторите на подземията, които са забранени за повечето хора и са под рептилоиден контрол, са разбира се онези зони за които ние знаем най-малко. - Брантън).

Ниво 6 се нарича сред работниците 'Залата на кошмарите'. Тук са генетичните лаборатории. Тук се правят експерименти с риби, тюлени, птици, и мишки които са променени от оригиналните форми. Има многоръки и многокраки хора и няколко клекти (и цистерни) на създания подобни на хибрид между човек и прилеп (умрели ''Mothmen', или онези същества, които Джон Кийл споменава в книгата си THE MOTHMAN PROPHECIES? - Брант❲н) високи до 210 см. Извънземните са научили хората на много неща в генетиката, неща които са едновременно полезни и опасни.

TAL след това обяснява, нещо което може да изглежда невероятно, ако не беше факт за дузините от други източници, които го потвърждават. Откритието е според твърденията една от реланите причини за инициацията на Войните в Дълси:

...Ниво 7 е най-лошо. Ред след ред хиляди човешки и смесица от човешки останки се съхраняват в студена среда. Тук също има и ембриони на хуманоиди в различни стадии на развитие. Също, много човешки деца са в цистерни за съхраняване. Кои са (били) тези хора?

"[Моите източници на информация включват...] хора, които са работили в лабораториите, отвлечени отведени в базата, хора които са асистирали в конструкцията, разузнавателен персонал (NSA, CIA, и др.), и изследователи на НЛО-подземията. Тази информация  е средство за онези, които сериозно се интересуват от базата Дълси. За своя собствена защита, бъдете предпазливи при разследването на този комплекс...

Сивите, Рептилоидите, крилатите Драко видове са високо аналитични и технологично ориентирани. Те са имали древни конфликти с EL-хората и може би се подготвят за бъдещ конфликт...

Основни правителствени организации замесеци в картографирането на човешкия ген, така наречените генни проекти са в Департамента на Енеригията; Националния институт за здраве; Националната Научна Фондация; медицинският институт Howard Hughes; и разбира се, подземните лаборатории Дълси оперирани от DOE (Департамента на енергията, която също поддържа тестовата зона Невада. - Брантън)

Дали извънземна и човешка био-технология се използва за да служи на нас или се използва за да ни контролира и доминира? Защо отвлечениете се използват в генетични експерименти?

Нещата най-накрая достигнали връхната си точка, когато Томас е срещнал хора в клетки в ниво 7. Той казва, 'Често срещах хора в клетки, обикновено зашеметени или дрогирани, но понякога те плачеха и молеха за помощ. Беше ни казано, че те са безнадеждно луди, и замесени във високорискови лекарствени тестове за лекуване на лудостта. Беше ни казано никога да не говорим с тях. В началото ние повярвахме на тази история. Най-накрая през 1978 малка група от работници откриват истината. Така започнали Войните в Дълси.
Може да се окаже трудно и неприятно да възприемем или дори да повярваме на историята на Томас, и защо изобщо би трябвало да си правим труда да я чуем? Поради не друга причина, ами поради факта, че много други се появяват и разказват странни истории и факта, че има ужасяваща истина скрита зад продължаващия феномен на НЛО наблюдения, отвличания, и животински осакатявания. Нашите правителствени разузнавателни агенции постоянно наблюдават НЛО активността от десетилетия насам. Странният феномен трябва да има странно обяснение. Може би сме в началото на обширна междузвездна драма.

Наскоро, изследователят Джон Андерсън отиде до Дълси, НМ са види дали там има както беше съобщено НЛО активност. Той каза, че когато пристигнал в градчето случайно видял опашка от коли и мини-лаборатория на McDonnell Douglas mini-lab в каравана движеща се по селски път близо до града. Той ги последвал до заграден двор, където изчакал да види по-нататъшното развитие. Изведнъж, 6 НЛО-та се спуснали бързо над двора, кръжали достатъчно дълго за да ги заснеме, след това изчезнали нанякъде. Когато по-късно спирайки в магазин за да каже на собственика за снимките на НЛО-та, които е направил, собственикът го изслушал и разкрил как той е бил жертва на осакатяване на животните му. Техният разговор е бил прекъснат от телефонно обаждане, след което собственикът е казал на Джон да напусне веднага, затворил магазина след като Джон отишъл до колата си. След това Джон видял мистериозна каравана да паркира до магазина, от нея излязъл мъж, който влязъл вътре. Джон решил да напусне Дълси в този момент, но е бил последван от двама мъже след като напуснал града.

Дори по-наскоро изследователска група замина за платото Archuleta за да направи озвучавания под земята; направеният предварителен и пробен компютърен анализ на тези звуци, показвал дълбоки кухини под платото (един източник дори заявил, че според информацията, която получил тези кухини се простирали до дълбочина над 1200 метра! - Брантън).

Може би, някой ден, ние ще открием дълбоката тъмна тайна на Дълси... Whatever the future beings it won't be dull."

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0974