ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси, Ню Мексико & Драконианската връзка

Дълси, Ню Мексико & Драконианската връзка
06.11.07 17:28

Автор:Брантън

Следващата информация е взета от една статия на ТAL LeVesque, озаглавена 'Тайното завръщане на извънземните видове от рептилианското наследство - Базата Дълси', която се появи в вестник по пощата раздаван от изследователя Патрик О'Конъл:

Според TAL, преди години "... конфликт с други същества, ELs (човешки гиганти) разрушил голяма част от рептоидната цивилизация, която се принудила да да обитава дълбоки подземни пещери, а друга част да напусне планетата - до Алфа Драконис и/или Алтаир в съзвездието Орел, които в древните науки се е асоциирало със злите рептилиански същества... Конфликтът е война между видове, между семето на Ева и Адам и семето на 'Змията' (драконианското).

(Бележка: Контактьора Maurice Doreal твърди, че е научил от хора, които е срещнал, идващи от подземните колонии 'Agharti' под Северна Америка и Азия, че тези гиганти били близки съюзници с раса на пре-Скандинавски Нордици, които поддържали мощна и научно развита цивилизация, чиито останки сега лежат под тонова пясък в древния регион на пустинята Гоби в Азия. На Doreal е било казано, че едновременно гигантите и русите хора са преживели праисторическа война срещу раса от антарктически базирани Рептилоиди, която спечелили като ги изгонили под земята по време на древния конфликт. - Брантън)

"Под прикритието на тъмнината, с бази скрити в земята, този нощен завоевател е избрал да присвои обратно, това което някога е било тяхно и да го използва, и нас, като плацдарм в техния древен конфликт с гигантите.

(Бележка: Те правят това изявление за да повярваме, че всичко това някога е било тяхно. 'ELs' са т. нар. по-стара раса (EL-der), човешки клон свързан с наследството на Адам и Ева (Evadamic heritage), въпреки, че е получил или придобил много голяма физическа височина варираща от 2,70 м до 3,60 м. Други ги наричат 'Анаким' или 'Нефели'. - Branton)

"Хора с извънземни мозъчни импланти ('зомбита') са били програмирани за да помогнат в побеждаването на Човечеството в близкото бъдеще. 'Рептоидите' дори могат да трансформират себе си в същества с човешки характеристики и черти. Планетата Земя е подложена на натиск, до момента в който човешката съпротива ще бъде минимална, по време на тайното превземане и контрол над Човечеството.

"Всичко започна като 'съвместна програма за взаимодействие'. Едни Извънземни Видове искаха да 'споделят' части от напредналата си технологи с определени хора в ключови властови позиции в правителството, военните, корпорациите, 'тайните общества', и т.н.... Популацията като цяло започна да се манипулира в 'Извънземния Дневен Ред'... те искаха тотален контрол над нас!

"...(Бившият служител по сигурността на базата Дълси Томас Кастелло) е виждал високи Рептилиански хуманоиди в базата. Това е интересно за мен (TAL) защото през 1979 аз се изправих лице в лице с над 6 футов висок Рептилоид, който се материализира у дома! Те взеха кръв от жена ми (която е с отрицателен резус фактор); от дъщеря ми, която беше на 1500 мили от дома.

"...Всички разбираме, че 'Посетителите' са тук за да останат. Ние също научихме, че Рептилианската раса се завръща на земята и Сивите (които са наемници) се използват като интерфейс при срещата с хората и като манипулация. Техния демоничен дневен ред е да се държи повърхността (хората на повърхността) на земята объркана и незабелязваща тяхната истинска природа и потенциал... също и знанието за обширни и вариращи цивилизации живеещи на Земята.

"Фантастичната Истина е направена за да изглежда като фантазия, легенда, мит, илюзия! Рептоидите се завръщат на земята за да я използват като плацдарм, в техния древен конфликт с Елохим (ангелските сили на Всемогъщия Създател, както и Нефели, които не са ангели както вярват някои, но са високи на ръст хора, които в древни времена незаслужено са се почитали като 'богове'. - Брантън) The ADAMIC Race има подземни бази в Марс - те са култура характеризираща се с 'Военен култ'

"...Съществува обширна мрежа от тръбовидни-совалкови връзки, под САЩ, която се разширява в ГЛОБАЛНА СИСТЕМА ОТ ТУНЕЛИ И ПОДЗЕМНИ ГРАДОВЕ (суб-градове)... Бележка: Рептилианците не считат себе си за 'извънземни'... те твърдят, че Тера (3-тата от Слънцето) е била техен дом преди хората да 'дойдат'.

"...Като видове", продължава TAL, "съществата от рептилианското наследство (Сиви, Рептоиди, Крилати Драко с 2 рога - класическия стереотип на 'Дявола')... са високо аналитични и технологично ориентирани. Те са развити в науките на автоматизацията (и компютри) и био-инженерството (и генетика)! Въпреки това, техните открития в тези области са довели до безразсъдни експерименти, с тотално пренебрегване на етиката (моралните стандарти) и емпатията. Това също важи и за многото човешки същества работещи с тях!"

(Бележка: По отношение на "Крилатите Драко", които се смятат, че са близо до върха на извънземната йерархия, над високите "Гущероподобни хора" и ниските Сиви, те също имат следните названия: the Mothmen, Gargoyles, Winged Serpents, Pterodactoids, Ciakars или Birdmen. Те изглежда са изключително дълбоко-подземни обитатели, които са се срещали по време на масираните НЛО-Мъже в Черно - вълни на отвличания, като тези преминали през областта на Point Pleasant в Западна Вирджиния както е съобщил John Keel в книгата си THE MOTHMAN PROPHECIES, която предполага възможна подземна връзка близо до един стар склад за експлозиви в околността. Другите две зони, където тези крилати рептилианци са били най-често срещани са разбира се под Дълси, Ню Мексико и също в подземната система на 8 нива под Camp Hero близо до връх Montauk, Лонг Айлънд, където съществува съвместно оперирана база от Нацисти (Американско Корпоративни и Европейско Военни Нацисти), Сиви и Рептилоиди... за която е съобщено, че е свързана с ITT центъра в Ню Джързи. Общият знаменател би трябвало да е германското семейство Круп (Krupp), което е построило фабрики за муниции за Адолф Хитлер и не само поддържа огромен процент от контрола над ITT, но също помага за финансирането на проектите на Монтаук в областта на времето-космоса-мозъчния контрол за Баварското общество Туле, които намират приемственост в инсталацията M.A.L.T.A. или  (Montauk-Alsace-Lorraine-Time-Archives) в планините Alsace-Lorraine, близо до френско-немската граница. Регионът на Alsace-Lorraine са били иззети от Франция по време на Франкско-Пруската война от 19. век и по-късно върнати на Франция от Съюзниците след края на ВСВ. Базата MALTA 'може би' лежи под германска територия близо до границата,  въпреки това ако се окаже, че лежи под френска земя, това може да се дължи на това, че базата е разположена в една от подземните инсталации контруирани от Нацистите по време на, преди или точно след началото на ВСВ, инсталация, която французите не са открили след възвръщането на региона. Що се отнася до ITT  центъра в Ню Джързи, според твърденията има връзка с националната-международна Суб-глобална мрежа, според Al Bielek. "Крилатите Драко" много рядко се срещат на НЛО-та, въпреки, че понякога са били виждани да летят през ноща или през деня из въздуха при проявите им в Point Pleasant manifestations, изглежда, че те оперират най-често в най-дълбоките нива, където се съредоточават самите Сиви и Рептилоиди. - Брантън)

TAL след това описва нещо, което може да изглежда невероятно, ако не беше факта, че дузини източници потвърждат същото. Това откритие според твърденията е една от истинските причини за започването на 'Войните в Дълси':

"...Ниво 7 е най-лошото. Ред след ред хиляди хора и човешки-части стоят в охладени камери. Има също и ембриони на хуманоиди в различни нива на развитие. Също, много останки на човешки деца лежат в цистерни за съхранение. Кои са (били) тези хора?"

(Бележка: По време на лекция в THE PROPHECY CLUB, японският изследовател на Зона 51 и Дълси - Норио Хайакова (Norio Hayakowa) - цитира следното изявление, което се появи в издание на THE ALBUQUERQUE JOURNAL от 1992г.: "...остава мистерия защо Ню Мексико има толкова много изчезнали деца в сравнение с останалите щати." - Брантън)

Източниците за тези невероятно и смущаващи твърдения освен от Томас Кастелло, според TAL идват от:

"...хора, които са работили в лабораториите, отвлечени които са били отведени в базата, хора асистирали в контрукцията, разузнавателен персонал (NSA, CIA, и т.н.], и изследователи на НЛО-вътрешната Земя."

Тази информация, заявява TAL "е средство за онези, които са сериозно заинтересувани от базата Дълси. За своя собствена защите, сте посъветвани 'да внимавате много докато изследвате този комплекс."

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1342