ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Яростни битки под повърхността на земята

Яростни битки под повърхността на земята
06.11.07 17:28

Следващата информация е част от една статия, която се появи в публикация свързана с НЛО. Не знаем, кой точно е авторът й или къде точно се е появила, като нашият източник ни прати само няколко копия без обяснителни бележки. Ние ви предаваме информацията както сме я получили:

"...Лиър насочи вниманието ми към голяма карта на Невада, която очертава всички области, които цивилните карти сдържано оставят като неначертани военни резерви. 'Надясно от центъра е място наречено Зона 51. Това е нашият най-секретен комплекс. Там има над 1900 човека - за да се работи там човек трябва да има президентско позволение - и те се транспортират с един самолет сутринта и се връщат в 5 след обяд. Те нямат нищо общо с чиниите. Хората, които работят с чиниите тръгват късно следобяд и се връщат около полунощ. Инсталацията с чиниите е наречена S-4. Тя се намира в югозападния ъгъл на Зона 51.

"За съжаление, тази инсталация - и подобна установена близо до Дълси, Ню Мексико - може би сега принадлежи на сили, които не са лоялни на Американското правителство, дори и на човешката раса. Ужасяващо е за нас да помислим, че всички учени работещи за нас всъщност са контролирани от извънземните.'
"'... В края на 1960-те е била направена сделка (Вероятно ревизираща договора от 1954, който в замяна е резултат от тайния договор на Баварското Илюминати със Сивитте през 1933. - Брантън). В замяна на технология, ние ще прикриваме съществуването на извънземните.' Очевидно това споразумение - инжен❠рано от клон на правителството, което е толкова секретно, че дори Президентът може би е в листата на лицата 'нужни да знаят' - също ратифицирало отвличанията на хора, които извънземните са обяснили като продължаващ мониторинг на развиващите се цивилизации. Ние сме поискали само листа на отвлечените.

"През 1973, сделката се провалила. 'Стотици хора - хиляди - били отвлечени, като не били в листата. През 1978-79 е имало взаимодействие между нас и извънземните, в което те убили 44 от нашите топ учени, и част от Делта Форс, които са се опитали да ги освободят. Не съм сигурен къде се е състоял сблъсъка - може би е Дълси, или може би е езерото Груум.

(Бележка: Според Робърт Лазар, подземна инсталация под езерото Груум е била терен на силна престрелка между Сивите и американски военен персонал след като човешки служител по охраната е предизвикал извънземна заповед да не влиза в извънземно контролирана зона със заредено оръжие, и след това е бил убит като резултат от предизвикателството. Тази 'война' всъщност е била едно 'клане' поред агент на отдела на MJ12 за специални науки (MJ12SSG) на име Майкъл Улф, откакто първият изблик на насилие през 1975 е резултирал по време на демонстрация на реактор на анти-материя в подземна камера. Сивите опериращи демонстрацията наредили на човешките служители по охраната да махнат куршумите от оръжията си. Един служител по охраната оспорил тази заповед и само заради това, един от Сивите очевидно показал истинските си намерения. Това показва, че в действителност не са 'извънземните' на американското правителство, а всъщност окупационна инвазивна сила, която трябва да поддържа абсолютна дисциплина сред 'обектите за завладяване'. Това 'нещо' извън този свят решило да направи да даде 'пример' на тези, които оспорвали заповедта, и другарите му решили да следват примера. Сивите убили няколко дузини охранителен персонал и учени, като нито един не умрял в началния сблъсък. Томас Кастелло, твърди, че друга битка се е случила под Дълси четири години по-късно през 1979, след като няколко учени, които са открили 'Ужасяващата истина' - на хиляди отвлечени хора в студени контейнери или затворени в подобия на клетки в дълбоките 'извънземни' сектори под Дълси - като след това самите те били заловени от извънземнте след откритието. Това са били едни от най-добрите мозъци на Америка. Както ще видим по-късно, "Войните в Дълси" били някакси по сложни отколкото краткото им представяне тук. - Брантън).

"Тази битка, твърди Лиър, ни оставила left us bereft в нашите собствени инсталации (и някои от най-добрите ни учени); откакто, сме се опитали да създадем ответна сила за да посрещнем извънземното предизвикателство.

Инициативата за Стратегическа Отбрана (ИСО - SDI) е била такава наша схема. SDI, без значение на това, което сте чули, е била завършена преди две години; и е имала за цел да смъква влизащите чинии. Грешката е била, че ние сме си мислили, че те идват и си отиват - в действителност те били вече тук. Те са били в подземните бази из цял свят. Изглежда, че извънземните са конструирали много такива бази без наше знание, където провеждат ужасни генетични експерименти върху животни, хора и 'импровизирани' същества тяхно изобретение."

В битка, дори в конфликт необичаен като "Войните в Дълси", има граница на това, което се нарича пленници във война (prisoners of war) или POW's. В своя LEADING EDGE доклад, изследователя Вал Валериан разкрива следното:

"Задържан техник от лаборатория в Дълси: В началото на Ноември, 1988, ние получихме информация, че синът учен на (В.М.) е държан в подземна инсталация във Форт Уейн, Колорадо. Подземната база е разположена в югозападно Колорадо близо до планините УТЕ. Синът очевидно е работел в генетична лаборатория под платото Арчулета близо до Дълси, НМ и най-накрая нарастнало възмущение от това, което наблюдава. В следствие на последващото проучване в задържането на тази личност са станали известни няколко имена на интересни проекти. Баща му, В.М. очевидно е срещнал два скандинавско изглеждащи човека в Помона, СА на 22 Октомври '88..."

Бележка: Границата на индианския резерват "планината Уте" - която super-imposes южната граница на Колорадо, лежи само на няколко мили северно от платото Арчулета. Тя се разширява от тази точка на запад по границата на областта с четири ъгъла. Точно до границата в Юта очевидно съществува друг клон на исталацията, според Джон Лиър, където според твърденията е задържан друг учен от Дълси. Лиър говори с бащата на този млад учен, наричайки бащата само г-н К.', и се опита да определи точното място на базата. Лиър заяви:

"...Синът чиито баща срещнах, и който почина преди няколко години очевидно е затворен в база близо до или около Sleeping Ute Mountain (Sleeping Ute mountain е най-югоизточната част на Юта, близо до областта с четири ъгъла в резервата Уте, южно от магистрала 666 в Юта, която също минава през Колорадо и надолу през Ню Мексико. - Брантън). Не си спомням, как се натъкнах на тази информация, но тя има връзка с някои изследвания, които провеждах в търсенето на базата на проект BLUE LIGHT близо до Делорес (която никога не намерих)."

По отношение на Юта, има слухове, че се конструират бази на Новия Световен Ред под югоизточната част на щата с инсталации за задържане, където се възнамерява 'дисидентите'  да се държат под земята, когато и ако Новият Световен Ред вземе контрола над САЩ. Има твърдения и слухове за подобни инсталации за задържане из цяла Северна Америка.

Американските военни не са единствената сила, която се е замесила във войната срещу Сивите. Едни от главните подземни човешки сили, които са разтревожени за ситуацията със Сивите - над тяхното нарушаване на териториалните съглашения, безчестия и зверства, които са били извършени срещу различни интра-планетарни човешки колонии - включват сегменти от Телосианско-Агхарти алианса, както и някои от техните съюзници от Сириус, които са срещу Сивите. Следната информация е била изпратена до изследовател от Юта от Жулиет Суиит (Juliette Sweet), личен приятел на Sharula Dux, който според твърденията е една от Агхартианските 'принцеси' на Телос, градският комплекс под планината Шаста. Централният метроплекс на Телос според твърденията е съставен от комплекс на мулти нива над 5 мили дълбок и най-малко 20 мили в обиколка, който се простира до субурбанизираните системи и отвъд. Според Sharula, Телос има подземни връзки чрез тръбопроводи и совалки до най-малко 100 други подземни градове под Северна Америка и Южна Америка, също като един съюзнически град на име POSID под региона на Матто Гроссо в Бразилия. Мното от тези градове се поддържат от древни 'местни' северно, южно и централни американци. Следващото писмо е датирано 2/7/93:

"... миналият месец получих твоя диск записан и прочетох материалите в тяхната цялост. Много интересно, и пълно с добре цитирани факти. Оценявам твоето чувство за обоснованост, когато представях идеите си... Не съм запознат със саурианската раса, нито съм чувал за тях от Sharula или Adama... Сивите идват отвреме на време, и това което е комуникирано от (Телосианската) Йерархия е, че те са били помолени, насила ако трябва да напуснат. Процесът на изгонване е бил активен до миналата година, и Adama индикира, че Лос Аламос ще бъде една от големите области за прочистване... там е имало няколко конфликта от типа 'звездни войни', но (Телосианските) господари ни казаха да не се безпокоим за това, че те държали нещата в свои ръце... Sharula е на 267 години. Въпреки това за ID цели на повърхността, тя казва, че е родена през 1951. Това помага, при случаи на социална сигурност и паспортни цели. Може би ще искаш да ъпдейтнеш материалите си за да отразиш действителната и възраст..."

Бележка: По време на лекцията, Sharula е била попитана какво Телосианците правят относно проблема със Сивите. Sharula заяви, че Телосианско-Агхарти сребърната флота се е конфронтирала със Сивите и им е казала да прекрати техните безчестия на тази планета, на което Сивите отвърнали, че те имат правото да продължат действията си откакто "Американското Правителство" е упълномощило техните действия на земята и в Америка. Дали Сивите говорят за нацистко-подкрепяното  IA-NSA "секретно правителство", което е инфилтрирало Америка, чрез убийства и манипулация, и установило проектите по "извънземно взаимодействие" без Конгресно одобрение? Ако тези зеленокръвни, същества с вратове като молив и глави като пъпеш, кръвосмучещи паразити, - рушат договорите, нарушават човешката воля, перманентно отвличат и дори убиват хора за научни или хранителни цели, лъжат и мамят, не зачитат не-интервенционистката етика, убиват животни и рушат собственост, манипулират чрез мисли масите и техните лидери срещу тяхното съзнателно съществуване, разрушават човешки съдби на ментално-емоционално-физическо ниво, и буквално се хранят с човешкия живот включително и с този на нашите деца - нямат никакво основание за такива извинения!

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1333