ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси: Древен терминал към вътрешния и външния Космос?

Дълси: Древен терминал към вътрешния и външния Космос?
06.11.07 17:29

Автор:Брантън

Изследователя Paris Flammonde дава описание на това, което изглежда, че е подземната мрежа-база 'Дълси', както е описано от НЛО 'изследователя' James Moseley:

"... Съобщенията за странни групи за натиск, с намерението да затъмнят истинската същност и значение на летящите чинии, започват да се появяват в началото на 1950-те, като най-известната от тези е "тримата мъже в черно" и "мълчаливата конспирация", която майор Keyhoe и други отнасят като злокобен елемент функциониращ във ВВС. По време на лятото на 1956, редактора на SAUCER NEWS James Moseley постулира една добавка към тази енигматична компания в изданието от Юни, 1956 на списанието. Теоретизирайки, че летящите чинии първоначално са били изследвани от САЩ през 1946, имали способност да развият скорости надвишаващи 4000 мили в час, и оперирали от суперсекретна подземна база под югозападен щат, той продължава:

"'Целият проект е толкова високо класифициран, че обикновените военни пилоти и дори изследванията на ВВС относно летящите чинии в проекта Синя Книга, може би не знаят нищо за това. В действителност, този тип чинии не са построени от американското правителство както ние обикновено разбираме думата 'правителство'. Колкото и фантастично да звучи... тези чинии всъщност са построени, оперирани, и поддържани от една организация, която е изцяло отделена от военните и политически клонове на Правителството, както го познаваме. Въпреки, че шепа хора в най-високите позиции на Правителството знаят за съществуването на този проект, те нямат директен контакт с него... Бих нарекъл този секретен проект, 'Организацията'."

Moseley, според Flammonde, "...съзнателно дава допълнителни подробности относно дейностите на този сенчест заговор с някои много екстравагантни разкрития."

Това база на това 'Секретно Общество - Секретно Правителство' в 'Югозапада' без съмнение е същата тази база Дълси, която описваме из този документ. Тайните общества, ако не Секретните Агенции имат собствени символи и емблеми. 'Символа' за базата Дълси е носен от много от работниците, като той се състои от един обърнат наобратно триъгълник (с главата надолу) с обърната буква 'Т' сложена отгоре. Уилям Хамилтън разкрива следното по отношение на базата Дълси:

"... Клиничните лаборатории Schoenfeld в Албакърк анализирали пробите (от наранените кожи на осакатения добитък изучаван от Gomez и Burgess, които били открити близо до Дълси) и открили значителни остатъци от калий и магнезий. Съдържанието на калий е било 70 пъти над нормалното!!!

"... Ниво 1 [на базата Дълси] съдържа гараж за уличното поддържане. Ниво 2 съдържа гараж за влакове, тунело-пробиващи машини и поддръжка на дисковете.

"... Сивите и рептоидните видове... са имали древни конфликти с Нордическите хора от обществата от външния космос, и може си се подготвят тук за бъдещ конфликт."

Thomas Edwin Castello, който е работил в подземната инсталация Дълси, предположи, че ранните експерименти осъществявани от Rand и лабораториите Los Alamos в ядрено-задвижваната 'земно-пробивна' технология са били доведени до крайност. В писмо датирано от Септември 1990, той е споменал за ядрени пробивни механизми, които според твърденията могат да пробият тунел в земята със скорост 5-10 мили за час чрез разрушаването на заобикалящата скала и загрявайки скалата и земята до състояние на течност чрез използването на супер-горещи конуси, пулсови-лазери (pulsed lasers) и други методи [виж: US патенти с номера 3,881,777; 3,885,832 и 3,693,731 за пример, чрез тяхната търсачка за патенти, която може лесно да се открие чрез търсене в мрежата на патентния офис на САЩ] и избутвайки (пресовайки) течната или стопена скала към периферията, където тя се охлажда и се втвърдява за минути, не оставяйки остатъчни материали, които в други случаи би трябвало да се изкарат от тунела, което прави традиционните методи за копаене на тунели по скъпи:

"... На ниво първо е гаражът за уличната поддръжка, ниво две е гаража за влаковете, совалките и TERRON DRIVE [машината за пробиване] и поддръжката на дискове. [Трябва да имате ULTRA 4 само за да видите гаража на дисковете]...

"Шефа на генетичните експерименти е LARRY DEAVEN [Лос Аламос и Дълси]..."

Друго потвърждение, че базата Дълси е главен терминал - не само за интер-планетарни летателни апарати, но също и връзка (nexus) свързваща няколко други подземни системи - ни беше изпратено от жена, която познава Томас Кастелло лично, и чиито баща е работил с Кастелло в това, което нарекохме 'Организацията' (точните и думи), която оперира в горните нива на инсталациите до Дълси. Следващата информация е описание на много по-древни тунели дадено от самия Томас Кастелло:

"Залите около базата Дълси са леко извити, и в повечето места може да видите безкрайни коридори. Само ако хвърлите поглед нагоре към тавана от естествена скала си спомняте, че сте в огромна пещера. Мястото дава усещане за вечност, или че сякаш наблюдавате нещо вековно.

"Осъзнавам, че това място е било разширено според твърденията през много години. Но някакси, човек е склонен да забравя писаната история. Мястото сякаш е древно. Местните раси на тази планета са използвали тунелите и пещерите от много векове. Човешките ръце също са добавили личното си докосване по начин по-който ви кара сякаш, че преминавате през вековете. Тук и там архитектурния дизайн напомня фантазията на Art Deco. Вратите показват дизайни и ъгли, които напомнят игривата изящност на тази ера.

"От входовете на тунелите се взират изваяни водоливници с фантастични фигури в готически стил и крилати същества, които забиват в съзнанието ти, много повече отколкото трябва. Тези гротескни същества са мрачни и изглеждат като предварителна подготовка към Залата на Кошмарите. Някои от лицата са на ужасяващи същества depicted have lost details in a way that softens the ugliness. Историята има начин да заличава детайлите и спомена за оригиналната форма. Напълно е възможно тези същества да са изваяни от живи модели. Може би от нещо видяно на ниво 6.

"Един специфичен тунел, дългия тунел към Таос, е напълно различен. Символът, който маркира портала е символа за блата или мокри земи. Символът напомня на буквата 'Z' с две пресечени линии.

"Не осъзнавах защо тунелът е кръстен така, докато нямах възможността да отида до Таос като ескорт на чужд сановник. След няколко мили стените на тунела станаха бели и бяха декорирани с растения от всякакъв вид. Тук видях древни папратови растения с големи подобни на рози цветове. Тези красиви стени обрисуваха плътен и архаичен тропичен гъсталак. Отвъд дърветата, в далечината някои непознати древни планини бяха обрисувани в същия стил. Забавих колата, претърсих терена, надявайки се да видя животно или хуманоид, но нямаше никой. Никакви знаци или белези. (Бележка: Дали това е бил един от по-древните тунели, които са оставени от праисторическа раса, тунел който вече е бил древен по времето, когато е бил открит от американското правителство и Рептилоидите/Сивите и са взели под контрол подземните системи? Може би тунелът и подземната система, които са били изкопани в праисторически времена от прародителите на индианците Пуебло в областта на четирите ъгъла, чиито легенди твърдят, че те били преследвани в пещерния свят от завладяващите рептилоидни сили, според наследника на Хопи-Апачи Робърт Морнингски? - Брантън) 

"Изглежда, че всяко растение на земята, древно и модерно, е точно изобразено. Миля след миля дървета, пшеница, царевица, цветя и треви грациозно проблясват по стените.

"Това трябва да е най-красивото място на земята. Може би е създадено като музей. Или може би като олтар на разтителния живот. Без значение каква е причината, няма начин това място да е направено от ръцете на модерния човек. Тези изваяни растения са много детайлни и изглеждат чисто нови.

"Очите ми бързо сканираха горните секции на тунела в надежда да открият източника на меката светлина, която сега изглежда идваше от всякъде. Не открих отговора.

"Спрях електрическата кола, искайки да докосна тези стени, в надежда да узная възрастта като ги видя от по-близо. За моя изненада стените бяха покрити с някакво прозрачно покритие. Тези стени на пипане бяха като полирано стъкло, и изглеждаха около 30см дебели! Най-големия шок беше когато пипнах блестящата стена. И най-малкия контакт създаде вълни от трептене в светлината. Още по изненадващо беше, че светлините бяха в стъклото! Започващо като мек и нежен хармоничен звук, който резонира с трептящата светлина, и растящ до дълбока вибрация, която беше едва доловима и изненадващо агресивна, сякаш някой ми говореше докато медитирам. Тунелът се изпълни с ехота на музикални тонове. Опитах се да изолирам разликата между това, което чувах и това, което чувствах. Не можах да ги отделя.

"Почувствах, че тоновете са създадени да доставят информация на древен език. Променящите се тонове отначало се приемаха с бърза скорост, като не можех да ги разбера. Сякаш учейки чужд език, отначало звуците бяха безкраен звук, но след малко разпознах отделни думи. Знаех, че музикалните тонове са думи и ги определих като отдавна изгубен език.

"Включих колата, почти чувствайки светлината насочена от продължаващите звуци. Исках да спра потока от думи, които бяха музикални и приятни. След като знаех, че това са думи (които не можех да разбера) исках диалога да спре. Почувствах, че тоновете прочистват костите ми, и тоналните вибрации отказваха да ме оставят, докато не напуснах тунела!

"Това беше едно от най-дълбоките изживявания в живота ми, но съм сигурен, че не искам да го повторя!

"В базата Дълси, пътищата излизат на първите три нива. От всички други нива пътищата се изкачват подобно на спирала към горните нива. След няколко мили тези три нива също, като се съединяват в огромна пресечка, която успешно се конкурира с което и да е кръстовище под формата на детелина. Петте главни изходни пътища, които излизат от базата нямат обозначения, но след кръстовището, има километрични камъни на английски сложени на стените на тунелите.

"Подземните магистрали понякога следват същата посока както Terradrive совалката. Тази совалка е също позната като Суб-Глобална система. (Бележка: Различни източници твърдят, че човек трябва да е масон с доста висока степен, Корпоративно-Разузнавателен агент, или местен суб-теранин за да получи достъп до Суб-Глобалната система. Има няколко терминала за достъп в Северна Америка и на други места, където човек трябва да се идентифицира, въпреки че според Al Bielek и други, когато някой премине охранителните постове, той е свободен да отиде където поиска в Суб-Глобалната мрежа, и вътрешните обитатели по презумпция приемат, че ако някой е направил това, то тогава той повече или по-малко има позволението да бъде тук. Много от обитателите на подземията, дали от повърхността или местни или посетители извън планетата, са свързани с колективно съзнание или групова съзнателна матрица наречена мрежата 'Ashtar' или 'Astarte', която се корени в подземните системи под древен Египет. Това е била главната мрежа за сътрудничество между хуманоиди и рептилоиди и други извънземни форми на живот. Въпреки, че там са съществували винаги независими хуманоидни и рептилоидни фракции, които са били във война един с друг от векове, в по-съвременните десетилетия след Войните в Дълси, тези конфликти са се увеличили във вътрешността на земята между "колективистите" и "индивидуалистите". Поради тази причина може да приемем, че вътрешните-магистрали може би не винаги са безопасни места за пътуване сам, дори ако човек има 'разрешително' за това. Въпреки, че съществува сътрудничество-по-удобство между някои човешки и рептилиански групи, това главно се разпростира сред извънземните, защото те се нуждаят от човешкото сътрудничество при въвеждането на тоталния глобален елетронен контрол, и обратно, като не е необходимо да има голямо приятелство и толерантност между двете раси. Например за да въведат своя Нов Световен Ред човешкия елит трябва абсолютно да зависи от извънземната майнд-контрол технология и извънземните в замяна трябва да зависят от човешките връзки в социалната структура. Те трябва да имат сътрудничеството на едни други за да въведат световното правителство. Очевидно те ще се тревожат за битката относно от коя страна ще дойде абсолютния контрол, когато и ако глобалното диктаторство се въведе. Ние трябва да осъзнаем, че подземния 'свят' е все едно 'извънземен' за обитателите на повърхността, както са и световете на многото междузвездни кораби, които са били видени в атмосферата. Това е един древен свят, чиито обитатели си взаимодействат с други светове, или дори са колонизирали други светове, по време на период от хиляди години. - Брантън)

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0906