ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси, Ню Мексико и връзката с Ащар

Дълси, Ню Мексико и връзката с Ащар
06.11.07 17:30

Следващата информация е ъплоудната (качена) от потребител в ParaNet. Тя е предоставена в цялостта и само за информационни цели. ParaNet и клоновете/филиалите му не правят твърдения за истинността на информацията или валидността и и не потвърждават съдържанието и по какъвто и да е било начин.

Като допълнителна бележка: Под параграф (3E), се споменава, че съществуват сгради... "с пет стени и купол", ParaNet е видял фотографски доказателства за такива сгради. Тези сгради не са сгради, както някой би си помислил, а изглежда са наблюдателни платформи в ненаселените пусти места. Докладът Дълси отрича, че е имало такива сгради по време на изследването.

Докладът Дълси Номер 920527 MAY 27, 1992
Полево изследване и Оценяване

Доклад по Проект Феникс

"Докладите по Проекта Феникс" са публикувани от издателство АDVENT P.O. Box 3748 Carson City, NV 89702

(Начална бележка: ParaNet са направили изследване на организацията Феникс, която пусна този доклад. Обратно на твърденията на авторите на този документ, ParaNet откри явни връзки между Проект Феникс и доклада Феникс, една изтекла информация за колектива Ащар. Един от 'лидерите' и 'говорителите' на този колектив е същество, което се води под името HATONN. Hatonn, според някои източници, е 9 футов (2,75м) 'плеядианец' с тежки фашистки склонности, който твърди, че е рептилиански 'дефектор' (От Еон: прочистващ=убиващ рептилианци?) от Несвещената (Грешна - Unholy) Шест Орионско-Драконианска Империя. Други източници, твърдят че колектива Ащар - или най-малкото голям сегмент от колектива, който е бил инфилтриран и асимилиран от Драко-Орионски агенти преструващи се на 'възвишени господари' - сега е в директна колаборация с рептилианските Сиви и "Несвещената Шестица". В този случай, не би било изненадващо за Драко-Орионско контролирания сегмент на мрежата Ащар да търси начин да дискредитира базата под Дълси, Ню Мексико, ако в действителност базата се контролира и оперира съвместно от Дракониански и Ащарски сили... за пример може да дадем съвместните Драконианско-Ащарски сили, които някои вярват, че оперират заедно с аномалната комета Хейл-Боп. Откакто оригиналния документ в серия, в който се съдържа 'Документа Дълси' е над 140 KB и е един очевидно опит за оклеветяване - например из документа ще прочетете абзац след абзац съдържащи фрази от рода на "... няма доказателства" за феномена, който беше потвърден от няколко други изследователи - реших да не хабя ценно пространство, и елиминирах несвързаните и безвредни широки волеизявления от страна на авторите за 'замитането под килима' на целия въпрос относно Дълси. Вместо това събрах оттук оттам информация, която може да е полезна за онези, които приемат явния факт, че 'нещо' наистина се случва около Дълси, Ню Мексико. Дали това нещо включва топ секретна правителствена активност или извънземна активност или и двете е спорен въпрос. Фактът е, че нещо странно става в и около Дълси, Ню Мексико. - Брантън)

Документът започва както следва:

...Град Дълси, е разположен в северно Ню Мексико близо до южната граница на Колорадо. Дълси е разположен 83 мили североизточно от Фармингтън, Ню Мексико на магистрала 64. Населението е 1648 души и е разположено в долина. Точно на север и над града е платото Арчулета. Градът е на височина от 6825 фута над морското равнище (2080м). Главният източник на доходи е отглеждането на добитък. Бизнесът и услугите са типични за общности от такъв размер. Няма военни или индустриални дейности, големи или малки.

За да представим резултатите от нашето разследване е необходимо да се позовем на части от информация, широко достъпна за НЛО изследователите, засягаща Дълси, САЩ/Извънземната база. В следващите редове, ще цитираме от тези части информация. Ще се опитаме да идентифицираме източника където е възможно. Това ще бъде последвано от нашите открития.

Разследването

1) Откъси от информационен източник: Dulce Papers.Txt Неизвестен Автор

... Съвместна US/EBE инсталация съществува под платото Арчулета близо до град Дълси, НМ. (1А) Тази инсталация съществува от 1948.

(1B) ...Инсталацията е разположена на километър под земята.

(1C) Базата е на около 2.5 мили северозападно от Дълси, и почти се издига над града.

(1D) Към зоната има павиран правителствен път широк 36 фута (11 метра).

* * *

Открития на разследването на проект Феникс (PHX) относно предходната информанция:

(PHX-1A) Няма доказателствени общински записи, които да потвърждават това. Местните нямат спомен за каквато и да е правителствена инсталация, цивилна или военна, която да е съществувала тук.

(PHX-1B) Същото като 1А. Няма запис или спомен за каквато и да е подземна укрепена конструкция, изкоп, или минна дейност в зоната.

* * *

2) Откъси от информационен източник: 1988 Krill2.Txt

...По време на окупацията на Сивите са установили значително количество подземни бази из света, и особено в САЩ.

(2A) Една такава база (сред другите из щата) е под платото Арчулета, което се намира на 2.5 мили северозападно от Дълси, НМ. Следващата информация е откъс от запис на разговор между Jim McCampbell и Dr. Paul Bennewitz на July 13, 1984...

* * *

3) Откъси от информационен източник: 1988 Krill2.Txt

(3A) ... Беневиц съобщава, че той е могъл да определи местоположението на подземната инсталация: километър под платото Арчулета в индианския резерват Jicarilla Apache близо до Дълси, НМ (от 1976 насам, една от зоните на САЩ с най-интензивни осакатявания на животни).

(3B) Информацията на Беневиц, е че тази инсталация се оперира съвместно като част от една продължаваща програма за сътрудничество между американското правителство и извънземните. След като Беневиц информира накратно служителите във ВВС какво е открил, разходка до областта разкри следната информация:
(3C) Базата е на 2.5 мили северозападно от Дълси, и от нея може да се види града.

(3D) Има магистрала 36 фута широка водеща към областта. Това е правителствен път.

(3E) Човек може да види телеметрични трейлъри (? - telemetry trailers) и сгради, които са с пет стении и купол. До куполите е била забелязана черна лимузина - кола на ЦРУ.

(3F) Тези лимузини ще ви изкарат от пътя ако се опитате да отидете в зоната.

(3G) На север има място за изстрелване (launch site). 

(3H) Има останки от разбити кораби; те са дълги 36 фута с крила, и човек може да види резервоари за кислород и водород. Тези кораби, които придобихме по търговски път са атомно задвижвани с куршуми, снаряди (pellets) от плутоний. Презареждането с плутоний се осъществява в Лос Аламос.

(3I) Базата съществува от 1948 насам. Някои от дисковете се пилотират от НСА.

(3J) Базата е 4000 фута дълга. (1220 м)

(3K) и през цялото време влизат и излизат хеликоптери. Когато е станало известно, че Беневиц е запознат с това, осакатяванията в областта спрели.

(3L) През 1979, нещо се случило и базата била временно затворена. Имало спор относно оръжията и нашите хора били подгонени. Извънземните убили 66 от нашите хора, и 44 избягали. (Странична бележка: Christa Tilton твърди, че правителствената дейност в Дълси може би вече е прекратена, при наличие на знаци, че горните нива са де-активирани, най-малко по отношение на човешката правителствена активност. В началото на 1990-те е имало съобщения от индианците за наблюдения на Сиви над платото (От Еон: как пък разбраха, че са Сиви:) ???). Подобни съобщения са достигнали и до Christa Tilton, предполагащи, че дори ако правителствената дейност в Дълси е била прекратена, Сивите/Рептоидите очевидно още оперират там и са много активни в базата, и продължават изпълнението на плановете си. - Брантън)

Един от, който е избягал е бил агент на ЦРУ, който преди да напусне, направил няколко бележки, снимки, и видеоленти, и след това започнал да се крие. Той се крие и до сега, и на всеки шест месеца той се свързва с всеки един от петима души, на които е оставил копия от материала. Неговите инструкции, били че ако не успее да осъществи четири последователни контакта, те да правят каквото си искат с материала. (Материалът) е бил получен през Декември, 1987, от много изследователи. "Книжата (документите) Дълси съдържали 25 чернобели снимки, видеолента без диалог и комплект книжа, които съдържали техническа информация относно съвместно оперираната инсталация (ЦРУ-извънземна) намираща се на един километър под платото Арчулета близо до Дълси, НМ.

(3M) Инсталацията все още съществува и е текущо операционна (действаща).

* * *

Открития: (Изтрих няколко параграфа, които основно заявяват - в най-технически звучащ език терминология, с която авторите биха използвали като претекст - че всико гореспоменато "не съществува". - Брантън)...

* * *

4) Откъси от информационен източник: "Проект Бета" от д-р Пол Беневиц

(4A)...многобройни пътни блокировки се намират на север (numerous road blocks extend northward). 

(4B) Път, който се поддържа и е широк около 30 фута и обслужващи инсталации, резервоари и т.н. Има също и ясна основа за площадка за хеликоптери

(4C) жилищни постройки, и друга черна лимузина със следи водещи на запад от пътя... Цялостната извънземна област явно съдържа няколко култури (всички под обозначението 'UNITY'] 

(4D) и е около 3 км широка и 8 км дълга и е разположена в пустоща в индианския резерват Jicarilla на запад от Дълси, НМ. ... Базирано на няколкото кораба текущо в областта, цялостната извънземна популация е оценена на най-малко 2000 и по-вероятно да е по-голяма. (Бившият служител по сигурността на базата Дълси Томас Кастелло заяви, че докато е бил там е имало над 18000 Сиви. - Брантън)

----- Логистични планове -----

...първоначалната логистика индикира план последователно осъществим както следва: Този план не включва всички изисквания за подготвителни охранителни мерки взети от земните сили; въпреки това разузнаването на ВВС желае да преследва подходите предложени в този доклад, като всяко важно изискване ще се дискутира в дълбочина.

(4E) Атаката трябва да е насочена почти изцяло на земята като се имат предвид и проблемите, които могат да се срещнат свързани със запалване на превозните средства. Всяко електрични и електронно оборудване трябва да бъде 'подсилено', чрез използването на специфична техника. Информацията беше проверена чрез взаимодействие и подслушване на техните комуникационни канали като се вземат предвид слабостите. Програмата би трябвало да се осъществи във фази:

(4F) 1) Първата процедура би била затварянето на язовира в горната част на реката Навахо. Язовирът би трябвало да се държи затворен из цялото време. Вътре в една пещера има малък язовир за съхраняване на вода. Капацитетът му е малък.

(4G) Също така има и изходен канал, който може да се затвори, карайки водата да се върне в пещерите. Водата очевидно се изпомпва вакуумно чрез електростатични средства от реката.

(4H) Съществува и воден канал и язовир по горното течение, който може да бъде тотално спрян и водата да се пренасочи към Chama, New Mexico.

* * *

Открития: (по отношение на последната бележка... много повече от същите безвредни и разхвърляни мисли. Въпреки това, ако сте решени да видите целия файл, предлагам ви да влезете в PARANET и да го видите. - Брантън)...

* * *

5) Откъси от информационен източник: Thisisit.Txt Wm. C. Cooper ...Извънземната подземна база е разположена под индиански резерват близо до Дълси, НМ...

* * *

Открития: Всички предишни 'Открития' се отнасят за този източник на информация...

* * *

Подписано, Проект Феникс край на файла PARANET FILENAME: DULCEDOC.TXT

------------

 

Майкъл, Бил Муур не се ли забърка в тази ситуация? Целият епизод не причини ли на Пол Беневиц нервен срив? Имаш ли някаква документация за този аспект на документацията? Бих искал да разбера откъде идва част (ако не и цялата) дезинформация. Има ли други изследвания по които работи "Проектът Феникс"? Благодаря Род

--

Rod Beckwith |$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Datacom I/S |"Голямото препятствие на прогреса не е игнорирането, rodb@corp.sgi.com |а илюзията за знание." |$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

------------

Скъпи Майкъл: Прочетох цялата информация, която си постнал и оценявам работата ти и работата по доклада Феникс, но не и вярвам. Просто не ми изглежда правдоподобна и няма да обяснявам защо. Може би ти си прав, а аз греша. Надявам се, че греша в този случай. Това е всичко хора. Джон Уинстън. Първо, това не беше моя работа, нито пък имам нещо общо с нея. Някой е ъплоуднал този материал в ParaNet и аз просто го препостнах (публикувах наново) с разрешение. Открих много проблеми (with it myself) и, въпреки че не вярвам по необходимост, че нещо се случва в Дълси, мисля, че материала Феникс е просто дезинформация...

Майк

------------

 

Наскоро публикувахме два доклада генерирани от проект Феникс, група в Карсън Сити, Невада. Тези два документа, твърдят, че членове от тази група разследвали доклади за подземни извънземни бази в Дълси, НМ, и една подземна извънземна база разположена в Plumas National Forest в Northern California. (Бележка: Основно тяхното разследване 'доказало', че базата Дълси НЕ съществува, но че НЛО базата 'К2' в Калифорния съществува! Защо имам чувството, че ако базата К2 съществува в действителност, не би трябвало да сме много загрижени за нея? Възможно ли е, да съществува действителна извънземна сила базирана в Plumes National Forest, която оспорва активността в Дълси? Само си спомнете, че за всеки видим конфликт, често зад кулисите се развива и невидим такъв. Често 'пешките' не могат да видят кои са истинските 'шах играчи'. - Брантън) Поради следващите открития/причини, ParaNet определи висока степен на вероятност, че материалът съдържащ се в документите е дезинформация и е неакуратен.

Причините са както следват:

1) Проектът Феникс е непознат на генералната НЛО изследователска общност. Никаде, в който и да е от документите не са идентифицирани ръководителите на организацията. Същият ще е и случаят с каквито и да е било материали, където се съобщават съществени открития, но демонстрира голяма липса на достоверност, когато имената и адресите на изследователите не се предоставят.

2) Поради изследване, което е в ход, ние открихме, че материала относно Дълси е неакуратен. Интересно е, че Докладът Дълси отрича нещо да съществува там. Въпреки, че открихме противоположната информация, ние имаме чувството, че докладът от Проектът Феникс е неакуратен по отношение на местоположението на сградите и други фактори. Там има сгради, които са необичайни.

3) Материалът K2 е твърде съмнителен и не предоставя достатъчно информация, на която може да се разчита, и която да стартира разследване на твърденията. Изглежда че, въпреки че материалът е написан някакси литературно разпуснато, откритията са презентирани по много ненаучен начин. ParaNet ще предостави целия доклад за изследването на много други твърдения, които се съдържат в докладите веднага щом информацията стане достъпна. Ние писахме на ParaNet искайки повече информация. В това време, ние препоръчваме да внимавате, когато ползвате този материал.

Майкъл Корбин Директор
ParaNet Information Services

.....................

През последните няколко дни ние поствахме информация предоставена ни от Проект Феникс от Карсън сити, Невада. Тази информация беше твърдо отречена от ParaNet в очакване на резултатите от нашето разследване относно определянето на валидността на Проект Феникс и служителите му. Докато разследването все още продължава, ние открихме някои много смущаващи неща относно правдоподобността на групата. Тази информация ще бъде съобщена скоро след като приключи разследването ни. Това би трябвало да стане в следващите няколко дни. Докато не е приключило нашето разследване и разкритията не са публикувани, ParaNet желае да предупреди всеки да не праща пари на тази група.

Майкъл Корбин Директор

--

 

Преди няколко седмици, ParaNet получи он-лайн копия на няколко документа, които претендират, че са дошли от преди непознатата организация наречена "Проектът Феникс". Проектът е описан в документите като "частна, цивилна, изследователска организация", която е била "формирана през 1952 за разследване и съпоставяне на информация" засягаща НЛО-та и извънземни. Според информацията съдържаща се в документите, на малка цена човек може да получи принтирани копия на докладите на проекта, заеднос карти, магнитометърни четива (magnetometer readings), и други помощни диаграми, които карат всичко да изглежда научно и легитимно. Документите, които получихме бяха формулирани като изследователски доклади относно два от най-горещите и противоречиви въпроса в НЛО изследователската общност: подземните извънземни бази, за които се говори, че съществуват на много места из САЩ, и съвкупността от предполагаеми НЛО свързани проекти, понякога наричани с общото название "Operation Majestic Twelve". И по специално, материалът се състои от три отделни документа:

(1) "The Ultimate Secret", първоначално датиран 4 Август 1989 и ревизиран през 5 Май 1992, претендиращ to lay bare вътрешните работи на правителствените секретни НЛО проекти, включително и прибирането и възстановяването на извънземна технология и тела от разбили се НЛО-та, експлоатацията на тази технология от няколко кодирани правителствени проекти, и въвличането на НАСА и програмата SDI (Стратегическата инициатива за отбрана) в подготовка за конфликт с извънземните завоеватели;

(2) "The Dulce Report", датиран 27 Май 1992, описващ изследване на място на Дълси и платото Арчулета в Ню Мексико, който претендира, че е доказал без никакво съмнение, че там няма нищо интересно за НЛО изследователите въпреки постоянните съобщения, които показват точно обратното; и

(3) "The K-2 Report", първоначално датиран 28 Юли 1989 и ревизиран на 27 Юни 1992, който претендира за разкриването на истинска "секретна извънземна база" в областта на Pilot Peak в община Plumas, Калифорния. ParaNet бързо прегледа този материал и го публикува целия за своите абонати, съгласно позволенията прикрепени към материала от издателя. Ние също постнахме предварителна оценка, която предупреждава, че материалът може да съдържа неточности или преднамерена дезинформация. Оценката е базирана на няколко фактора:

 

(1) много от информацията в "The Ultimate Secret" относно Operation Majestic Twelve и асоциираните проекти е ясно свързана с, и вероятно произлиза от, по-ранен материал, който беше отхвърлен като безстойностен от почти всички уважавани НЛО изследователи;

(2) много от информацията в "The Dulce Report" относно Дълси и платото Арчулета противоречи на информация предоставена на ParaNet от други способни изследователи;

(3) част от информацията в "The K-2 Report" е значително неправдоподобна (въпреки това, разбира се, не невъзможна), също като твърдението, че дългогодишен разузнавач е 'забравил' камерата си, когато е бързал да документира място на кацнало НЛО, или че следващия ден, същото място на кацане е било размекнато (намокрено) от извънземните за заличаване на всички доказателства. ParaNet получи трите документа като ъплоуди от г-н Jack L. Mathias от Карсън Сити, Невада, който представи себе си като единствен обществен говорител от името на Проекта. Но самите доклади не дават никаква информация за авторите си или служителите на Проекта Феникс. Вместо това, те тайнствено заявяват, че те са работа на "бивш военен персонал, който е бил асоцииран с разузнавателни дейности, и има знания за тайни правителствени операции засягащи НЛО-тата" (и също 'дезинформационни проекти'? - Брантън). 

 

Given the sorry history of anonymous documents and 'former' government agents in the UFO community, ParaNet почувства, че е необходимо да започне свое собствено разследване в усилието си да определи кой стои зад Проект Феникс и какви може да са неговите мотиви. Първо ние изпратихме писмо до пощенската кутия посочена в документите, молейки за още информация за групата; но на писмото ни не се отговори. Ние кореспондирахме чрез и-мейл с г-н Матиас, който представи себе си като агент на групата, но той отказа да предостави каквато и да е било част от информация, за която попитахме. Така, че толкова с директния подход. Всеки документ формално заявява, че логото на Проект Феникс е регистрирана търговска марка [вероятно в щата Невада, поради местоположението на адреса им за кореспондиране], така че ние отправихме въпрос към Офиса за търговски марки на Невада в Карсън Сити. Офисът ни информира, че в щата Невада няма запис на каквито и да е било търговски марки под името "Проект Феникс". Те казаха, че статиите на корпорацията били попълнени под името Проект Феникс на 25 Август 1988 от г-н Томас Нейлър (Thomas Naylor) от Лас Вегас, Невада. Въпреки това, корпорацията не успяла да попълни имената и адресите на служителите си към 1 Юли 1989 както изисква законът на щата Невада, в резултат на което корпорацията е била анулирана от Държавния секретар на Невада. 

И така явно достигнахме до друга задънена улица, освен едно нещо открито от изследовател на ParaNet в Лас Вегас: Един адвокат на име Томас К. Нейлър  наскоро се преместил в една офис сграда на 2810 West Charleston в Лас Вегас. След това се свързахме със Щатската пощенска служба в Карсън Сити, Невада за да определим притежателя на пощенската кутия за издателя на Проект Феникс, Издателската компания Advent. Казаха ни, че тази пощенска кутия е регистрирана на името на Richard T. Miller, чиито адрес е даден като мобилен-домашен парк в Карсън Сити. Следвайки това, ние се свързахме със Службата за записи и архиви в Карсън Сити, и определихме, че Richard Miller е посочен с тях като легален притежател на ИК Advent. Въпреки това, телефонния номер, който ни дадоха за г-н Милър беше прекъснат, и помощника на директора нямаше възможност да ни даде друг. Още една задънена улица. До тази точка, всичките ни усилия за установяване на легитимността на Проект Феникс използвайки конвенционални методи се оказаха безполезни, така че решихме да пробваме друг тип подход. 

Проектът Феникс категорично и натъртено отрича връзка с каквито и да е други групи използващи името 'Феникс'. И за да се увери, че всеки е получил съобщението, всеки документ заявява в началото, че "в частност, няма никаква връзка с издател на име America West, и което и да е от публикациите му, или индивиди познати като George и Desiree Green" (Бележка: един източник информира, че George Green имал връзки с ЦРУ. Въпреки това, този източник нямаше възможност да потвърди това твърдение, и следователно това може да се разглежда само като 'вероятност'. - Брантн) За съжаление, ParaNet откри доказателство, че тези отричания може би имат за цел да скрият нещо, отколкото да осветлят. America West, пък се оказа, издател на списание наречено Феникс Освободител (Phoenix Liberator), което съдържа големи количества от канализиран (От Еон: предаден от извънземни на контактьор) материал, който според твърденията произтича от същество от Плеядите на име 'Hatonn'. The Phoenix Liberator наскоро се оказа под критиките на НЛО общността като анти-семитско и нео-фашитско. (Виж, за пример "Hatonn's World: A Neo-Nazi ET?" от Don Ecker през Юли/Августовския брой 1992 на НЛО списанието)

(Бележка: Според видеото 'Тайните на Третия Райх' - предоставено от Владимир Терзийски, Президент на Американската Академия на учените дисиденти 10970 Ashton Ave. #310, Los Angeles, CA 90024, phone and fax: USA-(310)-473-9717 -- нацисткото общество Туле не само е 'канализирало' Ащарските сили, но е развило и няколко въздушни дискови дизайна, чиито фотографии са показани във филма. Единият тип от дисковете е 'моделът на Адамски'. Дали контактите на Адамски са били с 'Нацисти' маскирали се като 'Венерианци', или пък нацистите някакси да придобили достъп до Венериански-Плеядиански разузнавателен кораб не е ясно към този момент, въпреки че Джон Лиър заяви, че малка 'плеядианска' фракция ренегати в Алдебаран, които са се продали към Ащарско-Драконианските планове, преднамерено са 'разбили' един от техните кораби - натъпкан с хай-тек оборудване - така че да могат да дадат технологията на техните Германско/Баварски съюзници, като същевременно това е бил опит да подминат не-интервениостичните (за не-намеса) закони на Сатурно-Лиранско-Плеядианско-Андромедо базирана 'Федерация'. Лиър също твърди, че Плеядианско-Ащарската фракция също искала Германия да започне война, която се надявали да намали популацията на планетата до точка, в която Ащарско/Гиза алианса или колектив би установил повече влияние с минимум съпротива във вътрешните работи на планетата Земя... това сътрудничество с Баварците също е било мотивирано от някои екстремистко интервенционистични и расистки фракции от Лира и Алдебаран, които възнамерявали да направят техните 'Арийски' братя доминантна раса на Земята. - Брантън)

Но 'Hatonn' и защитниците му буйно отричат обвинението (че са 'нацисти'), и цялата случка бе широко и нахъсано обявена в печата и мрежата. Доскоро изглеждаше, че издателите America West и Phoenix Liberator са оперирали от TEHACHAPI, California (Което според, много изследователски източници, е главен център на активност по извънземно-военно сътрудничество. - Брантн). Но преди няколко дни един от абонатите на ParaNet ъплоудна отговор от 'Hatonn' към Don Ecker, който той каза че е бил изтеглен от Phoenix Liberator BBS; и с него е постнат нов адрес за Liberator-а. Този адрес беше много познат на всички ни: 2810 West Charleston Boulevard, Las Vegas, Nevada -- същата сграда, изглежда, където един адвокат на име Thomas Naylor също има свой нов офис. И след това още едно странно съвпадение: Постинг идващ от мрежата заявява, че преди 'Hatton' да е канализирал информацията чрез текущия си хост, той е предавал съобщенията си през г-н RICHARD MILLER, който инициирал една организация, която е позната като Слънчевия Кръст и която очевидно е предшественик на Феникс Освободител (Бележка: Тези 'канализирани' съобщения очевидно се приемат чрез психични лъчи (psionic beams) от реещия се апарат, който си взаимодейства с микро-електронни импланти, които са поставени в различни индивиди, които са 'свързани' към колектива Ащар. - Брантън) Дали това е същия RICHARD MILLER, който притежава издателската къща на Феникс Освободител т.е. ИК Advent? Все още не знаем дали Томас Нейлър, който се опита да обедини Проект Феникс е същия Томас Нейлър, който очевидно споделя 2810 West Charleston с новите офиси на Феникс Освободител. Все още на знаем дали Ричърд Милър, който притежава издателство Advent е същия Ричърд Милър, който според твърденията някога е канализирал от 'Hatton'. Накратко,  все още не знаем дали Проект Феникс е наистина независима организация, или само друго превъплъщение на издателите America West и Феникс Освободител. Но съвпаденията са настина поразителни и водещи до размисъл. И в светлината на това ние отново предупреждаваме читателите да са много предпазливи, когато се занимават с материала на Проект Феникс, до този момент, в който се направят открития за истинските мотиви и достоверност на организацията. ParaNet ще ви дава информация за откритията си веднага щом станат достъпни. Ако имате информация относно Проект Феникс, особено относно възможната връзка между Феникс Освободител или издателите America West Publishers, моля пратете я на Майкъл Корбин чрез и-мейл на mcorbin@paranet.org; чрез Fidonet на 1:104/422; чрез U.S. пощи на P.O. Box 172, Wheat Ridge, CO 80034-0172; или по телефона на 303-431-8796. 

........................

На 6 Август 1992, информационната служба на ParaNet постна предварително изявление на нашето разследване на една организация позната като Проект Феникс, която наскоро публикува "изследователски доклади" озаглавени "Докладът Дълси", "Докладът К-2", и "Крайната Истина". В нашето изявление ние посочихме някои явни проблеми със всичките три доклада на Проект Феникс, както и някои подозрителни аспекти на самата организация. В нашето заключение ние използвахме предупреждение докладите на Проект Феникс да се вземат като чиста монета, настоявайки за по-нататъшно разследване. На 10 Август 1992, Джак Матиас от Проект Феникс отговори в дълго, ambling съобщение постнато в няколко форума и новинарски групи. За съжаление, вместо  да се занимава със съществените въпроси повдигнати от нашите предишни постинги относно публикациите на проекта, изявленията на г-н Матиас се състояха главно от ad-hominem (личностни?) атаки опровергавайки мотивите, целостта, и компетентността на служителите и изследователите на ParaNet. Ето някои типични изрази от заявлението на Проект Феникс:

" ... you blew it ..."
" ... a snap judgement without examining the evidence ..."
" ... your spontaneous and instant negative reaction ..."
" ... your attitude problem ..."
" ... you abused your position of trust and responsibility ..."
" ... inexcusable ... a new record for prejudice ..."
" ... you've just won the Golden Fleece Award ..."
" ... outstanding ineptness ..."
" ... amateur sleuthing ..."
" ... self-centered ..."
" ... lacking any real expertise ..."
" ... seated upon your starry throne ..."
" ... elected yourself to be the final arbiter of the truth ..."
" ... Judge, Jury, and Executioner ..."
" ... Kangaroo Court Proceeding of your own fashioning ..."
" ... arm-chair expertise ..."
" ... laughable ..."

Следвайки параграф след параграф от този тип на лични нападки, г-н Матиас след това предлага следното:

 

PP> По наше мнение, публиката заслужава истината относно историята свързана с НЛО-тата, правителственото въвличане и извънземната заплаха. Това е наша цел... Може ще се съгласите, че целта е много по-продуктивна отколкото забавляването на публиката чрез BBS връзки със side-show of дребни кавги и препирни между индивиди и организации.

 

Това е благородно мнение, и ние от ParaNet със цялото си сърце сме съгласни с това. Надяваме се в бъдеще представителите на Проект Феникс ще вземат предвид своя собствен съвет и ще се опитат да сведат риториката до по-цивилизовано ниво. Щом сме започнали с това, нека да погледнем действителните въпроси повдигнати от последния залп от Проект Феникс, и как те се натрупват.

 

PP> Нека да прегледаме фактите. Вие реагирахте чрез използването на обществено предупреждение на членовете на ParaNet, което беше широко разпространето чрез други BBS из цялата страна. Това предупреждение съдържаше текст, който скри информацията, и източника, което си беше доста подозрително. По този начин, едностранчиво, вие създадохте силно впечатление из НЛО общността, че нашата информация е била грешна. Много искрени хора, доверявайки се на вашите квалификации, приеха вашето предупреждение. 

 

Вярно.

 

PP> На своя собствена глава си направихте бързо заключение без изследване на доказателствата. 

 

Грешно. Ние не достигнахме до нашето заключение сами или изведнъж. Нашия анализ и резултатите от него бяха породиха предупреждения относно продуктите, като се породи значчителна дискусия из изследователите и абонатите на ParaNet. Те също бяха обозначени като несигурни, настояващи за по-нататъшно разследване.

 

PP> Във вашето съобщение, споменавате, че сте писали на Проект Феникс, след факта и вашето предварително отсъждане, искайки повече информация. Вие направихте същия коментар в други BBS съобщения. Вие заявявате, че ние не сме отговорили на вашето искане. Също твърдите, инсинуация, че това е белег върху нас и по-нататъшна индикация, която се третира като подозрителна. ... До тази дата ние не сме получили вашето писмо с искания. Очевидно, от всичката поща, която получаваме, вашето писмо е единствено, което се е изгубило. Можем само да заключим, че или се е изгубило в пощата или не сте ни го пратили. Дали изобщо ни пратихте второ искане, когато не сте получили отговор на първото?

 

Писмото беше последвано от и-мейл към говорителя на Проекта, Джак Матиас. Искането за информация беше повторено из този канал. Искането беше отказано.

 

PP> Но, това не беше края на вашия поведенчески проблем относно Проект Феникс. Вие направихте нещо, отново, използвайки предупреждения, и т.н., с пускането на документите 'К-2' и 'Крайната Истина'. И отново, без да сте видели и изследвали помощните документи вие пуснахте тези предупреждения в ParaNet и обществеността. 

 

Ние вече сме посочили нашите причини за подозирането на 'К-2' и 'Крайната Истина'. Що се отнася до доклада 'Дълси', нашите подозрения се насочиха към същността на цялата концепция и извинението за двата доклада; следователно, изглежда малко вероятно, че 'помощните документи' ще направят голяма разлика. Нашето отсъждане в това отношение беше родено, когато получихме 'помощните документи' от друг източник. Не бяхме впечатлени.

 

PP> А как бихте доказали, че още преди да заключите за достоверността вие вече не сте били твърдо решени относно истинността на документите?

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1561