ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Черният бюджет и подземната империя

Черният бюджет и подземната империя
06.11.07 17:34

Автор:Брантън

На 20 Октомври, 1991, калифорнийският изследовател Майкъл Линдеман, основател на 'The 20/20 Group', изнесе лекция пред голяма тълпа заинтересувани изследователи. По време на лекцията си, където той дискутира подземните бази на Военно-Индустриалния Комплекс извън Ланкастър, Калифорния, той направи следните твърдения:

"...Колко от вас са виждали книгата 'BLANK CHECK'?... Това не е НЛО книга. Силно ви препоръчвам да прочетете книгата 'BLANK CHECK' така че да разберете нещо за тези проекти, които са финансирани без решението на Конгреса. Повечето граждани не знаят например, че Законът по Националната Сигурност от 1947 направи нелегално искането да се знае колко пари са изхарчени за ЦРУ. Наистина, цялата азбучна супа от разузнавателни агенции. Независимо дали говорите за CIA, или за NRO, или за NSA или за DIA, и т.н.., всички те са в една и съща категория.

"Не може да кажете колко струват тези неща. Всичко, което може да направите ако искате да разберете нещо е да добавите числата в Бюджета, които не са свързани с нищо към числата, които действително значат нещо. Има огромни категории, които имат десетки милиарди долари в тях, които казват нищо друго освен 'Специални Проекти...' И всяка година Конгреса по-задължение пуска този надут бюджет, който има около $300,000,000,000 или повече огромни суми в кеш означени като: 'Специални Проекти,' 'Необикновени Дейности.' -- Десет милиарда долара, ОК, къде отиват тези пари? Ами те отиват за 'необикновени дейности', това е сигурно, и едно от местата е подземните бази. И наистина TIM каза наскоро в публикация в книгата си (BLANK CHECK)... повече Черно Бюджетни пари отиват в подземните бази, отколкото какъвто и да е било друг вид работа.

"Сега, аз не вярвам, че 35 милиарда, която е приблизителната цифра на черно бюджетните пари, ако може да ги откриете анализирайки бюджета, не мисля че това е близо до реалната ситуация защото съществува абсолютно недвусмислено доказателство, че голяма част от допълнителните пари се събира по други начини, също като нелегален трафик на оръжия и дрога. И един чудесен пример, който мми идва наум е скандала с B.C.C.I., за който надявам сте чули... няколко много високопоставени американски служители са заловени в подземното течение на BCCI океанска вълна... Въпреки това тези хора са се опитвали to pull 'fast ones' on an immense scale they are getting caught. Тези неща не винаги работят. Наистина те са много, много уязвими.
Наистина цялата тази 'end game' е много уязвима и ето защо те мислели, че се нуждае от такава секретност. Американците не биха защитили това нещо ако имаха информацията, и ето защо ние трябва да получим информацията и да я вземем насериозно, защото наистина става въпрос за нашите пари и нашето бъдеще, което е заложено тук.

"Но един мой приятел, който е работил в подземните бази, който е разграфявал скалите и е бил долу, той мисли, на 30-то ниво под земята... тези бази са около 30-35 етажа дълбоки (подземни небостъргачи). Както казах, не те са само няколко, минни шахти, те са огромни, огромни инсталации... много градски блокове по периферията, способни да приютят десетки хиляди хора. Една от тях, инсталацията YANO (беше ни казано... от заместник директора на пожарната станция за общината, който е трябвало да ходи там, за да види малък пожар), има паркинг с 400 коли на 1-во ниво на инсталацията YANO, но колите никога не излизат и влизат, тези коли се използват вътре.

"ОК, сега... тука имаме много интересна ситуация. Нашия човек е измервал (разграфявал) скалите на 30-ия етаж, може би 30-ия етаж, под земята. Той и хората му са работили върху една стена и точно там има една врата на асансьор. Вратата на асансьора се отваря, и представете си каква реакция са имали тези хора като ви кажа какво са видяли. Двама инженери, които са виждали и преди, а между тях 'нещо', което е било високо около 8-8,5 фута (2,40-2,60м). Зелена кожа, рептилиански черти, супер-дълги ръце, носещ лабораторно палто, държащ clip-board...

"Склонен съм да повярвам на тази история, защото, първо всички ние имаме такива истории, но най-вече защото той си заминал изведнъж същия ден. И му се платила голяма сума пари... Ако вие сте обикновен работник по разграфяването на скалите, и ако можете да вършите работата си в такава обстановка на вас ви се плаща повече от колкото стандартния работник, можете да сте сигурни.

"Така, че той е напуснал работата. Неговото приятелче от същия екип малко след това станал алкохолик. Това е крайно смущаващо нещо. Мисля че разбирате, този извънземен сякаш е изскочил от нищото, стоял там няколко минути, и вратите се затворили. Той е имал чувството, че асансьора е бил в неизправност, иначе той никога не би видял това освен при инцидент..."

Според бившия служител на Wackenhut Michael Riconosciuto, съществува директна подземна връзка между военния комплекс Невада и подземните инсталации близо до Ланкастър, Калифорния, също като планинската база Техачапи. Няколко хора ги причисляват към подземните също така и операционни 'връзки' между базата Дълси в Ню Мексико и Дриймленд или Зона-51 в Невада, връзки, които съществуват и минават през Дъгуей, Юта и Пейдж, Аризона. Ако извънземните сили възнамеряват да вземат контрол над тази планета, то би било логично за тях да се целят в нашите главни военни оръжейни изследвания и центрове за развитие. Това би включвало действителна 'инфилтрация' на нашите военно-индустриални комплекси и контрол на командния състав чрез майнд (мозъчен) контрол, и по-точно на специфичния и стратегическия персонал. Колкото по-надълбоко слизате в подземната 'извънземна империя' толкова по голяма става сигурността и следователно контрола. В много случаи патриотичните американци се оказват в средата на тази 'подземна война' между лоялния американски военен персонал и извънземните или извънземно контролирания 'персонал', както е в случая на войните в Дълси и Груум. Някои са успели да избягат от техните ужасяващи срещи - дали преднамерено или без да искат, като след инцидента - да огласили страховете си, загрижеността си и гнева си на онези 'отвън', които ще го чуят.

Следния разговор, във връзка с военния комплекс Невада и 'подземните инсталации', се случил в "Billy Goodman Happening" - KVEG Radio 840 AM, Las Vegas, Nevada, на 19 Ноември, 1989. Той е бил записан от жител на Лас Вегас.

Billy Goodman между другото, е имал персонално планирани посещения, в сътрудничество с KNBC Radio в ЛА, да наблюдава дисковете, които се тестват в Груум Лейк, Невада. Goodman и други твърдят, че са видяли тези дискове в действие, и подкрепят тези твърдения чрез видео документация. Едно такова видео показва реещ се обект правещ вертикално издигане, спира по средата на въздуха, като след това се завърта хоризонтално, след това прави още едно изкачване. Нещо което е невъзможно за конвенционалната позната флота. Billy Goodman, който след това се преместил в друга радио станция в ЛА, е бил много креативен в получаването на информация  за подземната база в Зона-51. Един наш човек ни информира, че неин добър приятел в Лас Вегас, Невада, е открил някои много смущаващи факти и изявления засягащи строителите, които били замесени в инсталацията на някакво оборудване в тунелите под военния комплекс в Невада (Еон: в който влизат S-4, Зона-51, Груум Лейк) и частично под Mercury, Nevada. Много от тези по-късно умрели при странни обстоятелства, и имало слухове, че другите се държали затворени под земята, защото 'видели твърде много'. Този информатор, Stacey Borland, по-късно е бил намерена мъртва - заедно с брат си - в Лас Вегас, в резултат на бандитски тип убийство. Някой очевидно е влязал в апартамента й и ги убил.

В следващия обяснителен запис, човекът, който се обажда е работник в подземна инсталация под Mercury, Nevada, и ще бъде идентифициран като 'С' и Billy Goodman като 'G':

 

G: Здрасти! Вие слушате Billy Goodman Happening на KVEG! Сър, какво мога да направя за вас тази вечер?

C: O.K. Готови ли сте? Дръжте се за местата си! Тръгваме на 3000 фута под земята (914м)! ОК стигнахме тази точка, 3000 фута. Влизаме в студена като бръснач атмосфера... виждаме хора, които са ах... строители... работници, и се предполага, че трябва да са тук. След това се натъкваме на други хора, които ни бутат в друга малка стаичка. Те ни казват "Не излизайте оттук докато не ви кажем." Тези момчета са 6 minute морски пехотинци, ОК? Те ни казват, "Ако го направите, ще пострадате!" ОК? Така, че ние сме строители!

G: Къде работите? Къде е това нещо, което ни описвате.

C: На едно тестово място!

G: На едно тестово място! Кое? Може ли да разкриете кое?

C: We're kind'a mixed up! Не знаем какво по дяволите става. Ние правим ах... добри пари... и всичко ни се стоварва върху нас... и те ни нараняват! ОК? Ние сме строители! Ние сме работници! ОК? Има човек, когото извиках и му обясних какво става с мен и той ми каза да ви се обадя и да ви кажа! Така, че ето защо съм тук! Обаждам ви се!

G: Презентирахте го по много странен начин! Първо аз не знам дали сте сериозни или не! Говорите ми, че сте строител и трябва да слезете 3000 фута под земята? Първо какво ще правите под земята? Позволете да ви попитам това!

C: Ние ще пускаме осветлението и мощностите.

G: И кой ви нае за тази работа?

C: От Reynold's Electronics. Трябва да кажа това, защото получих фиша с работната заплата от някой друг! (Бележка: Reynold's Electronics е клон на корпорацията "E.G. & G.", която в действителност работи с и чрез контракт из тестови зони Невада и Юта - Брантън)

G: Те ви казват да поставите тези светлини под земята?

C: Да, но има повече! Някакси се страхувам да се изразя. Нас вас ли говоря, или?

G: Да, говорите директно на мен!

C: OK. Знаете, някои от нещата, които се случват не трябва да стават. Би трябвало да станат обществено достояние! Обществото трябва да знае какво по дяволите става! И това ме плаши до смърт. Какво крият те от вас? Например, може ли да ви дам пример? Ето един такъв! Преди няколко седмици ние бяхме в една пещера вървейки през стоманени зали, на север, и докато се придвижвахме напред слагахме светлините. В стаите има... те изглеждат като операционни стаи.Изведнъж сякаш от нищото, от асансьора изскочиха нашите американски пехотинци, и след това ни натикаха в една стая. Доста кураж трябваше да набера за да ви кажа всичко това. Шефовете дойдоха в стаята и ни бяха обяснени всякакви неща от този род и всички те носеха фиксирани байонети. Аз се бих във Виетнам и мислех, че тези хора са ми приятелчета. Ами, изобщо! Забравете! Тези пичове са от външния космос! Тези хора донесоха тези малки типове on gurneys, OK? Те имат големи гърди и малки тела и те влязоха в тази малка стая. След това след тях, тези доктори в бели престилки и някакви неща! И ние бяхме много... ах не знаем какво става! Ние бяхме шокирани до крайност!... Бях уплашен човек!

G: Ами, със сигурност не сте знаели какво става и не сте го очаквали! Предполагам, че това ви е смутило в началото. Сигурно сте се питали защо се отнасят така с мен. И това се очаквало. Доколкото знам къде сте били нямам никаква идея.

C: Знам къде бях! Работех там всеки ден! Държах log (данни за изминато разстояние, дневник) в случай, че някой ме попиташе какво става! Казвам ти човече, те не ни казваха истината. Има нещо гнило в правителството ни. Само хвърлих поглед на този учен по телевизията (най-вероятно говорещ за Робърт Лазар - Брантън), но знам, че той не казва голяма част от това, което знае. Аз съм само работник. Човек на чука и пирона. Този пич има повече мозък от мен, и се предполага, че знае повече отколкото аз. Има нещо вътре там, за което не ни казват!

G: OK. Разбрах! Сега какво искате от нас да направим относно това?

C: Разкрийте го!!!

G: Мисля, че направихте това сам, точно сега! Само не сте ни казали мястото и мисля, че е много важно да ни кажете къде е това. Надявам се, че ни разбирате в този момент...

C: Работя в Mercury, Nevada и съм най-добрия електротехник там. Това е между мен и теб. Не искам никой друг да знае за това!

G: Но вие сте в ефир сър!

C: Искаш да кажеш, че някой знае за това освен мен и теб?

G: Но вие говорите по радиото, сър! Всеки, по целия Западен бряг, който слуша ви чу току що! Така, че вие казахте тези думи на всеки. Сега, нека да видим дали някой друг знар за това. Може би само може би, ние ще получим някакви обаждания от хората, които работят с вас.

C: Изчакайте минутка! Искате да кажете, че някой знае за това освен мен и вас?

G: Вижте сега, това е толк шоу. Аз съм в радиото - ето тук се обадихте!

C: О, БОЖЕ!!!

G: Защо, какво му е на това? Вие се обадихте в толк шоу!

C: Мислех, че говоря само с вас!

G: Ама вижте, нали казахте, че някой ви е казал да ми се обадите? Дали това е бил човек, който рабои с вас?

C: Да.

G: Никой не знае, кой сте вие. Не сте си казал името или нещо друго! Сега, нека да видим дали някой ще подкрепи историята ви!

C: Но не знам дали другите хора биха чули това. Сега се боя за живота си! Там има много неща, които се крият. Там вътре всичко е покварено. Всичко се складира надалеч оттам.

G: Ами, ето какво правим тук. Ние се опитваме да извадим информацията, и хора като вас ни помагат да го направим. Те ни носят информация по всяко време! Опитвате ли се да ми предоставите информация от вас защото не харесвате какво става там?

C: Боя се за живота си защото видях какво стана. Боя се за живота си защото правителството ме лъже.

G: OK. Защо се боите за живота си? Били ли сте заплашвани?

C: Дори преди да влезете в дупката, те ви заплашват! Че ако кажете нещо относно видяното, сте мъртви!!!

G: Но вие не казвате повече отколкото сте видели. Има ли нещо да кажете преди да ви благодарим за обаждането ви?

C: Да, едно нещо. Whenever it gets down to the nitty gritty, на хората ще стане ясно, че това, което виждат по новините, е истина! Ние имаме шест малки тела под земята, човече!!!

G: Моля дръжте ни в течение, ОК (край на записа)

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1079