ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Дълси и военно-индустриалното установяване

Дълси и военно-индустриалното установяване
06.11.07 17:35

Автор:Брантън

Изследователят William F. Hamilton беше един от първите, които писа за подземната колония на Телос под планината Шаста, подземен град за който се говори, че е западния клон на подземното царство на някои азиатски братства споменати ни като мрежата 'Агхарти'. Г-н Хамилтън, който лично се срещна с предполагаемата "коронована принцеса" на Телос, Шарула - както и с някои от нейните най-близки роднини в средата на 1980-те, по време на изследванията си на активност на подземни бази в Северна Америка. Базирано на това, което е научил Бил, Телос може да не е 'сигурно' място за живот както може да предположи някой. Просто погледнете където и да е другаде на земята, самия Телос страда от своите собствени конфликти между фракциите с различни планове - вариращи от тези, които определят себе си като "Андро-Плеядианска Федерация" и техните "не-интервениостични - индивидуалистични" вярвания, и онези които са на страната на "Драко-Орионската Империя" и техните "Интервениостични - Колективистични" философии.

Човек може да каже, че сценариите, които се случват в Телос са някаква част от подобни борби за власт, които се развиват в "Сириус" и в американското правителство. Същото би могло да се окаже и истина в цялата мрежа 'Агхарти', чиито център на активност е под пустинята Гоби в Монголия, и която според твърденията се състои от две противопоставящи се фракции по времето на Втората Световна Война: Технологистите, които тайно се съюзили със Съюзническите сили, и Окултистите, които взели страната на силите от Оста. Тъй като алианса Телос-Агхарти е свързан с колектива Ащар, сигурно съществуват някакви вътрешни конфликти между тези култури, още повече, че е съобщавано за конфликти между Орионските интервенционисти и Плеядианските Не-интервенционисти в самия колектив Ащар.

Всичко това е базирано на съобщения от контактьора Israel Norkin и други контактьори, и говори, че колектива Ащар е бил инфилтриран от Драконианско-Орионски агенти преструващи се на "висши господари" ("ascended masters"), и че голям сегмент от "Командата Ащар" е била ръководена от тези интервенционистично-колективистични сили, и че са се отделили от друг голям сегмент от 'алианса', който очевидно е поддържал Андро-Плеядианската Федерация. Това, което разграничава двете страни, е че Андро-Плеядианската Федерация вярва в Истината-Индивидуализма-Не-интервенционизма докато Драко-Орионската Империя се придържа към  философията на Измамата-Колективизма-Интервенционизма.

Според контактьора Алекс Кулиър тези две фракции сега са или са били във война в системата Сириус-Б, и този конфликт е навлязъл в Сол (Слънчевата) системата като Драконианско-Орионските рептилианци и техните парафизични господари опериращи от кометата Хейл-Боп в сътрудничество с техните бунтовнически култисти, които оперират/са оперирали от "инфилтрирания" сегмент на колектива Ащар, окупирайки така наречения "Companion" кораб на Хейл Боп - според твърденията "...бивш Сириански боен кораб на алианса" - който някой са нарекли "Хейл-Мери". Обектът с формата на Сатурн е бил видян и фотографиран едновременно от Чък Шрамек и също е бил видян в изтекла фотография на Хъбъл, заедно с други 'обекти', които очевидно 'изскочили от кораба' ('jumped ship') докато кометата обикаляла около Слънцето. Сценария изглежда като remaniscent от филма "LIFE FORCE", който описва раса от драконианско-подобни извънземни 'вампири', които са влезли в системата незасечени в опашката на комета. Алекс Кулиър твърди, че не-интервенционистите от съзвездията Плеяди и Андромеда, от Тау Сети, Процион и други системи, са 'блокирали' Сол Системата близо до орбитата на Нептун за да държат Драко-Орионските сили настрана от вмешателство в нашата планета в тази критична и разрушима точка от развитието на планетата ни. Според Collier's other-wordly friends, е имало унищожителни битки със загуби от двете страни, които са се водили между Федерацията и Империята в тази текуща "война в небесата" засягаща нашата Сол Система, и също една такава война, която се е водила точно преди тази, в системата Сириус... война, която е гравитирала от Сириус към нашата собствена Слънчева система. Така, че молете се за нашите "приятели там горе", които си рискуват живота за нас. Това най-малкото, което може да направим...

Уилям Хамилтън случайно е изразил на глас безпокойството си, че Шарула в качеството й на член на управляващата класа на Телос, изглежда е замесена в този текущ конфликт, който се случва между двете ащарски фракции, въпреки че не е ясно как това е афектирало върху нейната личност. Това може да важи и за целия "Melchizedek Order", който има своето главно присъствие в Телос, в базите градове в луните на Сатурн, в Сириус, в Арктур и на други места. Повечето от заблудените Сириански култисти са излъгани, че Новият Световен Ред се ръководи с цел да установи световен мир и да постави основите и да възвести "планетарното издигане"  в по-висшите измерения в хармонично и подредено оформяне. Въпреки това те забравят историята на зверствата, които са последвали древните Баварско-Римски култове, които промотират Новия Световен Ред и техните рептилиански хостове в Драконис и Орион... кланетата в Лира, Ригел и Процион са няколко такива примера (ако не знаете за какво говоря в момента, ще разберете до края на този 'том'. - Брант❲н) Накратко, Драконианците и Орионците психологически и емоционално манипулират техните човешки последователи в Сириус-Б, Империята Гиза & Бавария, които са свързани с "тъмната страна" на колектива Ащар, за да установят световно правителство, което те възнамеряват да анексират в тяхната Луциферианска Междузвездна империя-колектив.

Самия Уилям Хамилтън е получил голям дял от 'разузнавателната информация' относно тайните правителствени разузнавателни бази, много от които са под контрола на 'колаборацията', или онези военни-индустриалци, които са се продали на човешко-рептилоидните колаборатори от Драконис, Орион и Сириус-Б, които повече или по-малко свободно царуват в подземната правителства мрежа. В една статия, която се появи в новинарското писмо на Patrick O'Connell "TRENDS AND PREDICTIONS ANALYST", Vol. 6, брой No. 2 [July, 1990],  Уилям Хамилтън заяви:

"...Прикриването беше инициирано кратко след катастрофата в Розуел, НМ. Ние искахме да знаем - 1) Кои бяха те, 2) Защо бяха тук, 3) Как работи тяхната технология. Прикриването стана предмет на национална сигурност ( шаблонна фраза прикриваща секретността и измамата). Прикритието включваше организации в нашето правителство, като MJ-12, PI-40, MAJI, Delta, the Jason Scholars, & познати разузнавателни организации също като Флотското разузнаване, Службата на ВВС за специални разследвания, Отбранителната изследователска служба, ЦРУ, Националната агенция по сигурност, и повече! То включва THINK TANKS също като RAND, Фондацията Ford, Института Aspen и института Brookings. То включва корпорации като Bechtel, GE, ITT, Amoco, Northrоp, Lockheed, & много други. То включва тайни общества, в които може би са тайните босове на режисираните събития (т.е. икономически колапси, войни, убийства, конспирации за манипулиране и контрол на хората и по този начин да се упражни огромна мощ над съдбата на човешката раса) - Илюминати, Масони, Малтийските Рицари, и т.н. Индивидуалните играчи са твърде много за да бъдат изброявани. Цялата тази конспирация формира една INTERLOCKING NEXUS. Говори се че целта е едно световно правителство (Диктаторство)!

"'The Underground Nation' - Симпозиумът на RAND относно Дълбоките Подземни Конструкции, чийто планове бяха положени през 50-те и бяха за построяването на подземни бази, лаборатории и градски комплекси свързани с удивителна мрежа от тунели за предпазване и защитаване на продължаващите секретни интереси на тайните общества. Тези тайни общества 'подписаха' пакт с извънземните същества за по-нататъшни доминационни мотиви..."

Всъщност, както се оказва, Те (тайните общества) са доминирани от извънземните. Човек може само да предположи, че ако някои хора 'продадат' вида си на една извънземна раса и използват такъв грешен алианс за да получат доминация над своя собствен вид, то тогава те трябва да отчетат факта, че те според вселенския закон, трябва да отворят себе си за манипулация и контрол от техните предполагаеми благодетели. По този начин човек може да види крайна лудост в надеждата да се установи доминация над други молейки асистенцията на една Империалистична извънземна сила. Човешкия 'елит' може да мисли, че техните рептилиански колективистични хостове ще облеят техните егота с хвалби и награди за тяхното сътрудничество в продажбата на своята планета, но в реалността драконианците считат човешкия елит като безполезни "плевели", както и считат цялото човечество в общи линии, но необходим ресурс за изпълняването на техния дневен ред и планове.

Г-н Хамилтън продължава: "...Подземните комплекси не са само в САЩ! Огромен подземен комплекс опериран от Щатите съществува в  Pine Gap, близо до Алис Спрингс, Австралия.

"...Изглежда, че тайните общества сред нас станали наясно с предстоящата еко-катастрофа и възможността за изместване на полюсите на земята в близо бъдеще. Наблюдавайки земята от космоса, сателитите и совалките разкриват огромните поражения в нашата екосфера! Нашата планета потреперва по оста си и магнитното й поле се скапва! Изчерпването на озона и парниковия ефект бързо застрашават живота на нашата планете. Алтернативите, които включват - 1) директно справяне с атмосферните проблеми, 2) преместването в подземните обиталища и 3) бягство на другите планетарни тела в слънчевата система, останали в тайна. Въпреки това е възможна и четвърта алтернатива, която почива на коренно различна идея относно спасяването на земята..." (накратко, това може да е, проект за колонизиране на други 'пространствени' честоти, които съществуват другаде в суперспектъра на една Супервселенска 'Реалност'... въпреки това други предполагат, че Алтернатива 4 може да включва манипулация на атмосферата от типа HAARP в усилието да се постигне контрол над ситуацията. - Брантън).

Бил Хамилътн след това обяснява мистерията обграждаща т.нар. 'хибриди', които са били срещнати от отвлечените от НЛО-та, и защо една действителна кръстоска между хуманоиди и рептилоиди (Сиви) може никога да не успее:

"...Малко вероятно е рептилианските сиви да се кръстосат с хората. Рептилианците носят своите полови органи и се възпроизвеждат чрез яйца излюпващи се от слънчевата топлина. Рептоидите има добре развити очи, нямат коса и външен ушен хрущял в унисон с повечето рептилиански видове. Тъй като техните средства за възпроизводство са несъвместими с нашите, предполага се, че хората (жените- Брантън) може да бъдат оплодени от хората чрез изкуствено осеменяване с човешки сперматозоиди или може би те използват човешката матка като инкубационна камера."

Бележка: Други индикират, че рептилианците инжектират или разкодират човешкия ембрион с рептилианска или друга ДНК по време на ранните стадии на развитие. Дори се вярва от някои отвлечени, че те имат възможността да 'ре-програмират' генетичната информация  в едно 'яйце' преди да бъде оплодено. Що се отнася до т.нар. 'хибриди', заявленията на Хамилтън изглежда се потвърждават от други, включително и отвлечени, на които им е било намекнато, че 'хибридните' зародиши са всъщност имащи вид на извънземни или човешко изглеждащи 'хибриди', които са заченати, чрез човешко 'семе' взето от мъжко човешко същество и женско отвлечено такова. С други думи зародиша би клоняло към един от двата вида - извънземно изглеждащо без 'душа', или дете подобно на човек с душа. Говори се, че в обществото на хибридите, тези които приличат повече на хора, считат себе си за по висши от извънземно изглеждащите хибриди. Техните по-човешки черти са източник на гордост и статус, въпреки това, че повечето от хибридите са 'слуги' на Сивите. Някои отвлечени са съобщили, че те са наблюдавали експерименти включващи опити за смесване на ДНК на добитък и човек за създаването на 'хибридно' същество. Много от т.нар. хибриди, въпреки това никога не са същински 'хора'. Например "ХУ-бридите" или хуманоидните хибриди биха имали пурпурна кръв, пет пръста, кръгли роговици, уши, и външни репродуктивни органи, въпреки че репродуктивните органи може да се минимизират и да не оперират. Ако те притежават дори един от тези белези, има 'шанс' този хибрид да притежава човешка 'душа', въпреки, че това не винаги може да е случаят като с "хамелеоните" и така нататък. В случай на "аура детектори" - които биха могли да засекат дали съществото има мулти-цветова чакра система или не - би било възможно да се открият измамниците от истинските такива. "РЕ-бридите" или рептилоидни-хибриди в общи линии биха притежавали зеленикава 'кръв' подобна на тази на самите Сиви, четири пръста, матови и/или вертикални зеници, без видими уши и без външни репродуктивни органи.

Хамилтън продължава: "...Извънземните транспортни средства се тестват в извънземния физически център в S-4 в тестова зона Невада. Извънземните кораби се копират в лабораториите ВВБ Къртланд и Сандиа и тези копия се наричат ARV-та [Alien Reproductive Vehicles] (Последващо изследване от Уилям Хамилтън и Норио Хаякава потвърди, че корпорациите McDonnell-Douglass, Lockheed, и Northrоp са замесеси в 'копирането' на извънземния хардуер за военно-индустриалното установяване. Ако тази технология се използва за собствени защитни нужди на Америка всичко е добре, въпреки това ако технологията бъде предназначена за интересите на "Новия Световен Ред", под наблюдението на Рептилоидите/Сивите, тогава 'продажбата' на нашия военно-индустриален комплекс на про-драконианска и/или анти-американска суперсила би се считало за висша държавна измяна, също като продажбата на цялата Стелт флота на контролната структура на ООН/Новия Световен Ред. - Брантън)

"Най-малко три от тези летателни апарати се съхраняват в хангарите на  ВВБ Нортън, Калифорния. Твърди се, че единиците за задвижване на апарата били конструирани от Дженеръл Илектрик, а съставните материали били доставени от Amoco. Извънземните апарати генерират изкуствено гравитационно поле, което може да се фокусира и усилено за високоскоростно пътуване... Извънземните организми и биологичната технология се тества (в горните нива - Брантън) в подземните биогенетични лаборатории в Дълси, Ню Мексико. Извънземно генетично инжениране, клониране и криогенна технология се изучават с насока към 'увеличаване' на човешката генетика, дешифрирането на човешкия геном, и придобиването на биологично предимство чрез изкуствено биологично инжениране. Странни форми на живот се отглеждат в тези лаборатории..."

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1474