ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Dulce Book / Специалните части: защитници на планетата Земя

Специалните части: защитници на планетата Земя
06.11.07 17:37

Автор:Брантън

Мистериозния 'инсайдър' (вътрешен човек) Commander-X разкри следната информация в един от своите многобройни съобщения:

"... В ревизираното септемврийско издание, 1959 относно Ефектите на атомните оръжия, подготвено за и в сътрудничество с американския Департамент на Отбранта и Американската Атомна Енергийна Комисия, под ръководството на Научните лаборатории Лос Аламос, ние четем как 'има нужда от цяла серия от подземни бази'. На стр. 382 четем: 'Очевидно няма фундаментални затруднения в конструкцията и оперирането на различни типове подземни инсталации. Такива инсталации може да се разположат в подходящи съществуващи мини или може да бъде изкопано такова място за целта.'

По отношение на 'Делта' частите, за които се вярва, че осигуряват сигурността за 'Свръх Топ Секретни' проекти включващи 'взаимодействие' с извънземни (сиви, и т.н.) този правителствен инсайдър заявява:

"Групата Делта... е била видяна (в разузнавателната помощна дейност) със значки, които имат черен триъгълник на червен фон.

"Делта е четвъртата буква от гръцката азбука. Тя има формата на триъгълник, и фигурира видно в някои масонски знаци.

"Всяка база има свой собствен символ. Символът на базата Дълси е триъгълник с гръцката буква 'Тау' (Т) в него и символът е обърнат, така че триъгълникът сочи надолу.

"Знакът от 'триъгълник и три странични линии' е бил видян на летяща (транспортна) чиния', Три-латералния символ. Други символи маркират местата за кацане и 'извънземните' летателни апарати..."

На 10 Януари, 1989, бившият флотски старшина Уилям Купър е постнал следното съобщение в компютърната мрежа посветено на разследването на паранормални явления, които дават детайлна информация за Делта частите. Забележете, че Делта частите според Уилям Купър, Джон Лиър и Томас Е. Кастелло са играли важна роля в т.нар. "Дълси войни", които започнали през 1979:

"Следващата информация беше взета от доста по-дълъг препис на монография-разговор между един индивид и друг, който е бил назначен в DELTA SECURITY:

 

"01: Delta security има доста работа с между-служебните проекти.

"02: Трилатералния знак (извънземен) е валиден и се използва за маркиране на оборудването.T

"03: 'Цялата работа е сурова и няма да стане по-добре.'

"04: Трилатералния знак е бил видян на диск в ВВБ Едуардс,
CA
и Зона 51 в Невада.

"05: В Едуардс има хангар, който се нарича Делта Хангар.

"06: Този хангар е в северната база на Едуардс.


"07: Трябва да носите специална значка за да се доближите до там. Това е червена значка с черен риъгълник на повърхността и персонална информация на гърба.

 

"08: Дискът в хангара в Едуардс се описва, че има знак отдолу и на върха. Той е около 50' (Еон: 50 фута?) в диамерът, с цвят на потъмняло сребро, и е около 15-18. Имаше някакви подобия на прозорци (илюминатори) около издигнатата част, които бяха описани до голяма степен като. Имаше вдлъбнатина около диска около 4 фута от ръба по цялата окръжност. Имаше и една област около дъното, която изглеждаше като отдушник или отвор за вентилация.

 

"09: Когато хората назначени в Делта се пречупят и започнат да плачат без очевидна причина, вече никога няма да ги видите.

 

"10: Очевидно, NRO (ational Recon Organization] набира кадри за Делта от Форт Карсън, Колорадо.

 

"11: Всички, които са назначени в Делта са сираци, нямат роднини и т.н.

 

"12: Има и такива, които 'преследват награди' свързани с Дриймленд.

 

"13: Ако работите в Дриймленд и излезете за малко и не се върнете навреме, те пращат 'преследвачи на награди' след вас. Ето къде живеят 'посетителите'... има една подземна инсталация...

 

"14: Зона 51 е в Груум Лейк [Езерото на Конярите (Младоженците) - в зависимост от превода]. Дисковете идват оттам.

 

"15: Един от тези летателни апарати изглежда като (има формата на) обърнат диамант.

 

"16: Когато някои от апаратите летят има вероятност от радиационно излъчване.

 

"17: Никой не стои в Дриймленд повече от няколко месеца.

 

"18: 'Всичко е под контрол..."

 

От неговата явна, но сигурна и удобна позиция в разузнавателното общество, "Commander-X" твърди, че е осведомен за информация от 'дълбоките нива'. Един от многото доклади, които са минали през бюрото му включва изживяното от една жена, която е била 'отвлечена' и пренесена на 1000 мили до подземната инсталация под Дълси, Ню Мексико:

"... Една жена, с която говорих е била отвлечена от покрива на блок в Ню Йорк и очевидно държана под земята в инсталацията Дълси. Тя е била отведена до колиба в пустинята, която е била използвана като камуфлажен вход до 'извънземна' база. В края на краищата тя е била ескортирана до лабораториите за да бъде използвана като тестов обект, но в последната минута е успяла да избяга благодарение на помощта на един от нордическите типове високи извънземни, който се отнесъл приятелски с нея и й показъл таен изход, в една неохранявана шахта.

"Обратно в пустинята, тя е била спасена от членове на (ВВС) Сините Барети, и върната в Манхатън. По време на де-брифинга с военните, тя е била предупредена да замълчи за преживяното. Всеки, който би чул подобна странна история би я помислил за луда. Предупредили са я, че може да бъде преместена в лудница по всяко време, ако не се съгласи да прикрие конспирацията, като и казали, че тази конспирация се провежда 'за доброто на страната, и на света!' (Ако вярвате на това, тогава мога да ви предложа приятен парцел на Меркурий, който може да ви заинтересува - Брантън)

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1392