ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Ционските Мъдреци / ПРОТОКОЛ №8

ПРОТОКОЛ №8
06.11.07 18:59

СПОРЕД ЮДЕИТЕ ПРАВОТО НЕ Е ОБЕКТИВНА СИЛА.

Ние трябва да сложим ръка на всички оръжия, които противниците ни биха могли да използват против нас. Ние сме длъжни да подбираме най-тънките изрази от правния речник за оправдаване на ония решения, които биха могли да се покажат извънредно смели и несправедливи; тези решения безусловно трябва да се облекат в изрази, които имат вид на висши нравствени и правови норми.

ЮДЕИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ТУРЯТ РЪКА НА ВСИЧКИ СИЛИ В ДЪРЖАВАТА.

Нашето управление трябва да разполага с всички културни сили. То ще се заобиколи с публицисти и главно с хора, придобили особено свръхобразование и възпитание в нашите школи. Тези хора ще се запознаят с всички тайни на социалния строй и ще знаят всички тънкости на политическото изкуство. Ще бъдат запознати с цялостното устройство на човешката природа, с всичките й чувствителни струни, върху които ще трябва да умеят да свирят. Тези струни са: умствения склад на гоите, техните наклонности, недостатъци, пороци, всичките им други качества, особеностите на класите и съсловията. Няма съмнение, че гениалните сътрудници на нашата власт, за които аз говоря, няма да бъдат взети из редовете на гоите, които са привикнали да изпълняват своята административна работа, без да се интересуват какво трябва да се постигне с нея, без да мислят за какво е нужна тя. Администраторите на гоите подписват книжата без да ги четат; те служат от корист или пък от честолюбие.

Ние ще заобиколим нашето правителство с цял щаб икономисти. Ето защо икономическите науки съставляват главния предмет, който юдеите изучават. Нас ще ни заобикалят цяла плеяда индустриалци, капиталисти, а най-главното милионери, защото всъщност всичко ще се разреши от количеството на парите.

Засега, до известно време още, не е безопасно да назначаваме наши братя-юдеи на високи постове в държавите. Ние ще поверяваме тези постове на гои, миналото и характерът на които са такива, че между тях и народа зее пропаст; в случай че някои от тях не искат да бъдат послушни на нашите заповеди, очаква ги или съд, или заточение. Tова е нужно, за да защитават нашите интереси до последното си издихание.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125