ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Новото робство на България!!!

Новото робство на България!!!
06.11.07 20:50

Автор:СКАТ
За 5 години Доган потурчил 100 000 български граждани! Можете да гледата фимма на тв. СКАТ за потурчването на България - "Новото Робство" на адрес http://video.google.com/videosearch?q=novoto+robstvo&sitesearch=

 На заключителната си пресконференция в НДК след втория тур на изборите за местна власт лидерът на антиконституционната партия ДПС Ахмед Доган се похвали, че движението било подкрепено от нови 100 хиляди избиратели, в сравнение с изборите през 2003 година. Доган нахълта в НДК около 21,30 ч. в неделя, заобиколен от бодигардовете си. "През 2003 г. ДПС имаше база 251 000 гласоподаватели, сега имаме растеж със 100 000 до 350 000", гръмко обяви Доган. Така лидерът на антибългарското движение се похвали, че с икономически, религиозен и финансов натиск е привлякъл за ДПС нови 100 хиляди български граждани. По думите му, ДПС вече било готово да участва в "усвояването" на 4 млрд. и 300 млн. евро, които ще бъдат отпуснати на общините до 2013 година. Като се има предвид сръчността на неговите министри в настоящето правителство Емел Етем и Нихат Кабил, е ясно, че голяма част от парите на Евросъюза ще потънат в партийните каси и сметките на ДПС-активистите. Доган заяви още, че приема вота за реален и движението било удовлетворено от резултата, въпреки хилядите нарушения и подменения вот. Лидерът на етническата партия заяви цинично, че "купуването на гласове е европейска практика" и не било новост.
На въпрос дали партийните лидери държат здраво юздите на своите обръчи, Доган лаконично отговори: "Това, което виждате в момента, е обръч в действие".
Вторият тур на изборите отново манипулира вота на българите с очевадната търговия с гласове във всички населени места. Балотажите не се радваха дори на същото медийно внимание като на първия тур. Въпреки това обаче на прес изявата на БСП Сергей Станишев побърза да обяви, че имало много места в страната, където червените направили пробив. Към момента БСП имала 1265 общински съветници, което говорело, че столетницата отново била първа сила. Така задочната битка между него и ГЕРБ-ера Бойко Борисов за това кой е по-велик продължава и след балотажите. На пресконференция вчера Борисов също обяви, че партията му била първа политическа сила. "В някои градове стигнахме на балотажи, играхме на чисто и снощи със задоволство слушах как като печели един кмет, няколко партии си приписват заслугите", каза Борисов. Той пропусна обаче да спомене на колко места ГЕРБ купи изборите, както и че дори в родната си Банкя столичният кмет бе принуден да пусне копоите си и чрез заплахи по телефона до стотици граждани, за да се докопа до победа, за което "Атака" вече писа. В Банкя активисти на ГЕРБ участваха в инсинуация, която лиши националистите от подкрепа в някои места, което е документирано.
Единствен лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски с половин уста призна краха на "жълтите" на отминалите вече избори. "Резулатите на партията е очевидно, че не са добри и не са тези, които сме си поставили за цел", заяви Сакскобургготски в изборната нощ.

video.google.com/videosearch    

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1217