ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Здравеопазване ли?! / Глава 5.

Глава 5.
08.02.08 23:52
Безопасни ли са ваксинациите?
Според Х. Култър няма да е преувеличение, ако се заяви, че трите основни социални проблема, пред които са изправени САЩ днес, са: колапсът на образователната система, злоупотребата с наркотици и медикаменти и епидемията от насилие, които се коренят в постенцефалитния синдром, свързан с масовите многобройни имунизации.
    Независимо от натрупаните данни и изградените аргументирани теоретични постановки за вредата от масовите имунизации президентът Клинтън през 1993 г. прави предложение за въвеждането на Национална ваксинационна програма! Защо ли?! В САЩ през 1986 г. е приет Национален закон за увреждания на децата вследствие на ваксинации. Той изисква от лекарите да дават на родителите информация за ваксините и детските болести, да докладват за странични ефекти или смърт, настъпили след имунизации, и да отразяват нежеланите реакции в медицинската документация на детето или на възрастния, както и датата, и вида на сложената ваксина, фирмата производител и името на този, който е направил ваксинацията. Може би съвсем целенасочено никой не контролира спазването на тези изисквания и както вече разбрахте, огромна част от постваксиналните реакции и увреждания остават несъобщени. "Много родители дори не знаят за този закон и за правата си. Повечето лекари са с така добре обработено съзнание, че не искат да приемат фактите, свързани с увреждащия характер на ваксините, и дори отхвърлят непосредствените реакции след имунизирането като случайност или дори глезене от страна на детето, с което заблуждават родителите. Подобно е отношението на много колеги и у нас.
    Според Н. Милър при едно изследване, когато на родителите е било казано да наблюдават за каквито и да са реакции при децата след имунизацията, 93% са съобщили за физически или поведенчески промени.
    Въпреки че в повечето американски щати човек може да откаже да се имунизира поради лични, философски или религиозни убеждения, властите прилагат най-различни тактики и хитрини, за да накарат хората да се ваксинират. Например в държавни колежи и училища се изискват документи за направени всички имунизации. А федералното правителство отказва помощи на семейства, които не са ваксинирали децата си. Междувременно някои лекари и училищни власти безскрупулно убеждават родителите, че "законът изисква задължително имунизиране". Последните могат да бъдат обвинени за насилие над децата, ако отказват да се направят предлаганите имунизации, и дори да бъдат отнети родителските им права! Но не само това: властите дори се опитват да предизвикат чувството за вина у семейства, в които детето е починало след ваксинация, обвинявайки ги, че не са го гледали както трябва, а когато е плачело, са го тръскали и така се е стигнало до гърч, припадък или до смъртен изход ! В някои американски затвори лежат невинни родители заради алчността на фармацевтичната промишленост и заради престъпната безотговорност на медицинските и правителствените институции!
   
    Д-р Вира Шнайбнер пише: "Не само че ваксинациите не подобряват здравето на децата и изобщо на тези, които се ваксинират, но те причиняват сериозни здравословни проблеми и същевременно трудности на техните семейства, като превръщат в преследвани и изкупителни жертви самите жертви на ваксинациите... Един социален работник от САЩ ми разказа, че много родители, осиновили деца, сега гният в затворите. Първо ги карат насила да ваксинират децата и когато се проявят странични ефекти или настъпи смърт, ги обвиняват, че те са ги причинили...
    Много британски родители се обърнаха към мен миналата година (1997) и се оплакаха, че децата им са разбили поведенчески и стомашно-чревни проблеми след ваксинация. Но вместо да получат помощ от своите лекари, те им казвали, че си въобразяват съществуването на оплакванията или пък че са ги предизвикали самите те, за да привлекат внимание към себе си... Неспособността да се слуша и да се вижда истината създаде една порода от медици, които по-скоро разболяват, отколкото лекуват, които се превърнаха в обвиняващи вместо помощници и които в края на краищата прикриват, независимо дали съзнателно или не, но с тревожно увеличаваща се честота, болестите създадени от безсмислените и смъртоносни буламачи назначени с лицемерна святост..."
    Същевременно фармацевтичните компании са освободени от финансова отговорност в случаите на увреждане или смърт, настъпили след поставяне на каквато и да е ваксина, като освен това щетите се заплащат с парите на данъкоплатците, т.е. на самите пострадали.
    През май 1991 г. в писмо до министър Съливан NVIC изказва молбата си да се отстранят двама лекари от Съвещателния Комитет по въпросите на имунизациите, който прави националната ваксинационна политика и е отговорен за създаването на новите насоки за имунизация с ДТК. Поводът е конфликт на интереси - д-р Джеймз Чери и д-р Едуард Мортимър са получили от производители на ДТК-ваксина повече от 800 000 USD като експерти, консултанти или за изследвания!
    За д-р Г. Ланкто и хора като нея, които заявяват, че ваксинациите увреждат трайно имунната система на децата и водят до сериозни неврологични проблеми, се казва, че подкопават доверието в "установени практики и в институциите", че излагат на риск децата и им се приписват какви ли не още други "смъртни" грехове. Кое "установява" дадена практика, предполагам, че вече ви е ясно - не здравето на човека, а печалбата. Когато богатите "хуманисти" плачат за болното човечество, не забравяйте никога, че това са крокодилски сълзи! Те не са родени от състрадание, а от лакомия.
    Според д-р Ланкто около 45% от фондовете на УНИЦЕФ отиват за ваксиниране на хора в третия свят, а за подобряване на хигиената и условията на живот само 17%!
    А междувременно ваксинационното рали продължава. Според NVICP още около 250 ваксини се разработват и 100 от тях вече са подложени на клинични изпитания! Работи се върху ваксини, които да се прилагат чрез назален спрей, дори забележете - чрез ухапване от комари, както и чрез консумацията на плодове на трансгенни растения, в които са отглеждани съответните вируси!
    В индустриализираните държави се използват различни методи, за да се накарат или излъжат хората да се ваксинират. Фармацевтичните концерни, които печелят милиарди от този бизнес с живота, инвестират и пари, и време чрез своите преки представители и чрез тези, които участват скрито, за да провеждат агресивна, проваксинационна политика.
    За да се стимулират масовите имунизации в някои страни, като Англия например, Националната здравна служба изплаща "бонуси" на лекари, които направят повече от определените ваксинации! В САЩ федералните здравни власти при Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (СDС) дават награди и финансови поощрения на щатските здравни департаменти, като от 1965 г. до сега са раздадени стотици милиони долари! Програмата за отпускане на финансова помощ дава на всеки щат по 50, 75 или 100 USD "на дете", което е ваксинирано с всичките препоръчителни от федералното правителство ваксини, включително и за хепатит В.
    През 1993 г. е одобрен Законът за всеобхватна детска имунизация, който дава на Министерството на здравето и служби за човека (DННS) властта да отпуска повече от 400 млн. USD на различните щати, за да правят регистри на децата и така да се контролира дали те се имунизират. Целта е на всяко дете да се даде номер при раждането и чрез централизирана компютърна система с база данни да може да се проследява по години, дори и да се премести в друг щат, дали е имунизирано или не, и съответно да могат да бъдат предприети репресивни мерки срещу него или родителите му. Това става или като се отказва прием на децата и младежите в държавните училища и колежите, или пък като се обвиняват родителите в престъпно нехайство към подрастващото поколение! Например отказ на ваксина срещу хепатит В може да означава недопускане до детските градини, занималните, държавните училища, университетите, неприемане на работа, отказ на медицинска застраховка, или на социални помощи за социално слаби семейства. По тази манипулативна схема всъщност се правят задължителни различните видове препоръчителни ваксини! Фармацевтичната индустрия отпуска щедри финансови средства за стимулиране на масовите имунизации. Много щати получават дарения например от "Робърт Ууд Джонсън Фаун-аейнгън" на фирмата "Джонсън енд Джонсън", за да направят системи за следене на имунизираните деца и да налагат ваксинирането. През 1989 г. американската фармацевтична компания Меrk & Со., производител на ваксините за дребна шарка, МПР и хепатит В, заедно с "Johnson&Johnson" образуват Worldwide Consumer Pharmaseuticals Со. ("Уърлдуайд кънсюмър фармацютикълс Ко.") с цел завладяване на още по-големи пазари. За 1997 г. само Меrск & Со. реализира продажби на ваксини за 1 млрд. USD!
    Още ли продължавате да се чудите защо никой не ви казва за страничните ефекти на ваксините и за всички рискове, свързани с тяхното приложение?
    Друг момент в тази подла война срещу здравето на човечеството е създаването по проекта "Ол кидс каунт" (Аll Kids Count!) на работна група към Дирекцията за оцеляване и развитие на детето при Център "Картър" в Атланта, който е ръководен от бившия директор на СDС д-р Уилям Фож. Тази работна група се спонсорира не от кой да е, а от СЗО, Световната банка, Фондация "Рокфелер", Фонда на ООН за населението и някои производители на ваксини, като последните освен това финансират "Инициатива за ваксиниране на децата" (СIV). СIV, чиято щаб-квартира е в Женева, е основана през 1990 г. и целта й е да стимулира и подпомага "развитието и оползотворяването" на различните ваксини от всички деца по света. Все още ли не сте разбрали ли за какъв заговор срещу човечеството в световен мащаб става дума?
    Гореизброените организации не са единствените, чиято цел е масовото инокулиране на децата с токсични коктейли, извършвано под благовидното название "имунизиране". През 1991 г. е основана организацията "Еври чайлд бай ту" (Еvery Child by Twо) от една бивша първа дама на САЩ - Розалин Картър, жена на президента Джими Картър, и от Бети Бъмпърс, жена на сенатора от Арканзас Дейл Бъмпърс. Организацията е спонсорирана до голяма степен от Меrск & Со., Lederle и Соnnaught - трите най-големи производители на ваксини в САЩ. Фондацията на СDС, която започва да действа през 1995 г., е събрала през последните 4 г. над 15 млн. USD с цел стимулиране на масовите имунизации по различни начини - например чрез организиране на "разяснителни" конференции и др.
    През 1995 г. се създава и "Имюнизейшън екшън коалишън", която пък от своя страна действа и чрез коалиция "Хепатит В", за да поощрява в национален мащаб имунизирането срещу хепатит В.
    Фармацевтичната компания "Смит Клайн Бийчъм Фармацютикълс") чрез Американската фармацевтична асоциация спонсорира национална кампания, която позволява на аптекарите да ваксинират деца и възрастни! От 1998 г. до сега 23 щата са прокарали закони, позволяващи на аптекарите да продават и да назначават както ваксина срещу хепатит В, така и други ваксини.
    През 1996 г. в Австралия се въвежда проследяваща система за направените ваксини и съответно детски имунизационен регистър. Това означава достъп до данните на всяко дете, което има медицинска застраховка от всяка точка на Австралия. Така ако на детето се наложи да влезе в болница, съществува реалната възможност лекарят, който е превърнат в слуга на системата, да попита дали са му направени всички ваксини и ако не са, той може да изиска да се поставят на място! Освен това правителството може да прати здравен работник в къщата на някое дете, което не е ваксинирано до 90-ия ден след срока, обявен в имунизационния календар, за да убеди родителите да спазят процедурата. Много демократично, нали?
    Имунизационната кампания на австралийското правителство, която струва 80 млн. USD, протича под лозунга: "Ако имунизацията не хване детето ви, то болестта ще го направи." Ако родителите не са запознати с гореизложените факти, съвсем естествено е да се поддадат на тази манипулация свързана с насаждането на страх от опасност, която в действителност не съществува.
    А ето някои внушаващи страх и обреченост заглавия и от нашата преса - "Грипът фатален за всеки 3-и", "Грипът идва", "Свършиха грипните ваксини" и т.н. Ще цитирам извадки от статия, публикувана във в. "Монитор" от 11.10.2000 г., озаглавена "От новия грип се оглушава": "Вторичните бактериални инфекции и усложненията, които ще съпътстват грипа тази година, са изключително опасни... Лечението на грипа е много трудно, защото класическите препарати не са ефикасни, сочат здравни експерти. Според специалистите от Център по заразни и паразитни болести единственото спасение е противогрипната ваксина да стане задължителна (!)..." (курсивът е мой.)
    Разбира се, че има застрашени групи от хора и това са тези с хронични заболявания на белите дробове и сърдечно-съдовата система, както и кърмачетата и децата в ранна детска възраст, но това въобще не означава, че най-добрата профилактика е те да бъдат ваксинирани.
    Тази ваксина, както и други е противопоказана при алергия към белтъчини, особено яйчен белтък, и гентамицин. Не се ваксинират и бременните до 3-ия месец и страдащите от бронхиална астма. Изграждането на антитела става до три седмици след ваксинирането, през което време рискът от заболяване продължава да съществува. Самата ваксина може да предизвиква заболяване, и то понякога по-сериозно, отколкото самия грип. Ето ви част и от статията "Грипът Сидни - златната кокошка за фармацевтиката" (в. "Монитор" от 29.1.2001 г.): "Паника създаде чуждестранната преса, Която съобщи, че тази година грипът взема много повече човешки жертви от обичайното... 8 млн. души ще се разболеят, 20 000 ще умрат до края на епидемията. Прогнозите са на фармацевтичната фирма "Смит Клайн Бийчъм", която следи здравето на британците..." Интересно на какво основание са направени тези прогнози и защо никъде не прочетох или чух след няколко месеца съобщения за тяхното сбъдване или опровержение. И по-нататък: "Тревожните съобщения за размерите на грипната епидемия на Запад, като че ли случайно съвпаднаха с промоцията на 2 принципно нови противогрипни препарата... Фармацевтите не пропуснаха шанса да ги рекламират на фона на общата паника. Резултатът - и двете лекарства грабнаха най-висок дял на продажби в отрасъла за последните 2 месеца, а ПР-кампанията беше определена като най-прилепчивата, разпространена според медийни експерти "по въздушно-капков път"..."
    Грипни епидемии е имало още в средните векове. От XIX в. досега е имало няколкостотин епидемични взрива, но само няколко са били известни със своята тежест и смъртоносност. Всяка година доминират различни грипни вируси като повечето са сходни с вече появявали се в миналото. Според много учени генетично устойчиви грипни вируси живеят съвсем безобидно в птиците, а някои от тях преминават в свинете. Тогава имунната система на прасето атакува вируса, като го променя генетично. Ако след това този вече мутирал вирус премине в човек, може да се стигне до заболяване.
    Имайки предвид експериментите, които се правят в различни лаборатории от десетилетия, и всичко, което ще прочетете в тази книга, човек може с основание да се запита: "А не са ли някои от смъртоносните щамове всъщност култивирани от човека с тъмни цели?" За най-тежката и смъртоносна епидемия през 1918 г., за която се обвинява т. нар. испански грип, при която загиват над 2 млн. души, има данни, че е била най-строго засекретен биологичен експеримент. Съществува голяма неяснота относно източника, откъдето пламва самата пандемия. Първо през пролетта на 1918 г. избухва безопасна грипна вълна, а през есента на същата година се развихря смъртоносната пандемия, каквато светът изобщо не познава и до този момент. Този вирус не е направил обичайния скок птици-прасета-хора, описван от някои учени.
    Има още две епидемии, протекли тежко - през 1957 г. от "азиатския грип" и през 1968 г. - от "хонконгския грип". Смята се, че и в двата случая вирусите бързо са преминали от птиците в прасетата и оттам - в хората.
    Ваксинационната политика в нашата страна е изяснена в Наредба № 2 от 27.04.2000г. за видовете имунизации в Република България и сроковете за извършването им, издадена от министъра на здравеопазването и публикувана в бр. 38 на Държавен вестник от 09.05.2000г. Според нея са задължителни имунизациите и реимунизациите срещу туберкулоза, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, морбили, заушка, рубеола и вирусен хепатит В, като в приложение са посочени времето и начините на извършването им. В наредбата се посочва, че освобождаване от задължителните имунизации може да се направи единствено по медицински показания, но това не е окончателно, защото слагането на ваксините само се отлага, докато се установи, че човекът е оздравял или е в ремисия от някакво сериозно заболяване! Никъде не се споменава, че родителят трябва да бъде информиран както за всички възмогни усложнения, свързани с прилагането на която и да е от ваксините, така и за същността на заболяванията, срещу които са насочени имунизациите!
    В Приложение № 4 Към чл. 10, ал. 1 , т. III., където пише за страничните ефекти при ДТК-ваксината, между другото се пояснява: "Предвид честотата на фебрилни (температурни - бел.авт.) реакции след имунизация с ДТК се препоръчва профилактично приложение на подходящ антипиретик в момента на имунизацията, на 4-ия и на 8-ия час."
    В светлината на цялата изнесена в този раздел информация е очевидно, че определени членове от тази наредба би трябвало да бъдат преразгледани и преформулирани в демократичен вид възможно най-бързо ида отпадне елементът задължителност. Всеки трябва да има право да избира дали да ваксинира детето си или себе си, и то само след като е запознат с истинските факти!
    Нека хвърлим бърз поглед и на Националната програма за профилактика, ранна диагностика и лечение на туберкулозата в Република България за периода 2000-2003г., обнародвана в бр. 56 на Държавен вестник от 11.07.2000 г. Туберкулозата е най-широко разпространената инфекциозна болест в света въпреки масово провежданите имунизации и отразява как се храним и как живеем. Във всички страни, където бедността, лошите хигиенни условия и ниската култура са сериозен проблем, туберкулозата намира благодатна почва за развитие. Това е заболяване на социално слабите и на подложените на хроничен глад, алкохолиците, наркоманите, диабетиците.
    И така в тази наредба в тона на други подобни писания, в които явно се копира "светлият" пример на СЗО, се изписват много общи приказки за профилактиката, в които естествено, най-важно място е отредено, познайте на какво - на имунизациите и профилактичното приемане на медикаменти, разбира се. Никъде, никъде няма да прочетете, че основна причина за развитие на туберкулозата е лошата хигиена и отслабения имунитет поради хроничен аминокиселинен и витаминен глад и лоши условия на живот и че именно това са факторите, чрез които трябва да се направи истинската профилактика.
    Според официално изнесените данни за България заболеваемостта през 1990 г. е била 25,1 на 100 000 души, докато за 1998 г. е 50 за същия брой население, а болестността съответно 125,3 и 182,2 отнесени за същите години, като е нараснала значително и смъртността. Увеличението на заболяването е изключително за сметка на случаите на белодробна туберкулоза, като през 1998 г. заболеваемостта от нея е 42,9 на 100 000. Защо "жълтата гостенка" започна да спохожда все по-често българина въпреки ваксинациите? Отговорът е прост - защото хората живеят в стрес и недохранване. Къде се изпари митът за нарастващото благополучие на българина за последните години на набедена демокрация?
    Туберкулозата става все по-трудно лечима с досега предписваните туберкулостатици и антибиотици, които трябва да се приемат месеци наред и са твърде скъпи. От десетилетия е известно, че ВСО-ваксината не дава имунитет срещу заболяването, но упорито продължават да я правят. През 1977 г. френският педиатър проф. Марсел Ферк публикува книгата "Провалът на ВСО", в която разкрива неефикасността от противотуберкулозната ваксина и опасностите от страничните й ефекти. Вече повече от две десетилетия многобройни френски лекари и учени настояват за забраната на тази ваксина.
    Наскоро у нас беше съобщено за 14 деца от едно ямболско село, инжектирани по погрешка с двойна доза противотуберкулозна ваксина, в резултат на което 5 от тях са развили заболяването.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1041