ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Полковник от КГБ измисли в София летяща чиния

Полковник от КГБ измисли в София летяща чиния
26.03.08 00:38
Всеки може да се качи на уреда и да лети до 500 метра височина
Руснак, който от 6 години живее в България, е разработил уникален макет на летяща чиния! Бившият подполковник от КГБ Емин Гаджиев, който през 2001 г. напуска Москва и се установява в София, е измислил проект за машина, с която всеки човек спокойно може да управлява сам и да се движи с нея над земята. Откритието на учения е революционно и с него той смята да подаде документите си за Нобелова награда догодина.

Роденият в Азербайджан и завършил Института по разузнаване в Москва авиационен специалист разработил уникалния си проект още преди няколко години. Досега, от съображения за сигурност, го е показвал само на свои приятели от столичния Технически университет. Според тях идеята е революционна, абсолютно изпълнима и приложима в наши условия.

"В моята летяща чиния има двигател, турбина, водопомпа и витло. Това, което я различава от самолетите, е, че при тях подемната сила се образува извън корпуса на апарата, а при "чинията" това става вътре. Ето защо енергийните батерии са много малки", обяснява Емин Гаджиев, чийто някогашни занимания са били в областта на научно-техническото разузнаване.

Изобретението може да се похвали с невиждана досега маневреност - точно като при летящите чинии във фантастичните филми „Междузвездни войни" и „Седморката на Блейк". Скоростта, с която ще се движи, е между 250 и 300 км/ч, а височината на летене -около 500 метра.

"Така няма да пречи на гражданската авиация, а и не изисква писта за излитане, защото то става вертикално", уверява авиоконструкторът. Размерите на кораба могат да бъдат всякакви в зависимост от предназначението му. „Никога не бих продал патента на военните, защото знам за какво ще го използват. Всички чертежи ще предоставя само на компании, които са готови да инвестират 60 хиляди евро и да реализират "летящата чиния" за мирни цели", категоричен е подполковникът от КГБ.

Той обяснява, че при. евентуално серийно производство всеки човек ще може да си позволи да си купи машина. Тя щяла да струва колкото един нов автомобил нисък клас - не повече от 15 000 евро.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3109