ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Симеон Сакскобурготски и връзката с илюминатите

Симеон Сакскобурготски и връзката с илюминатите
19.05.09 17:28

Автор:Архив "Строго секретно"
СИМЕОН МАЙ Е САМОЗВАНЕЦ
 Симеон Сакскобургготски не може да има даже теоретични претенции към "българския трон". Първото препятствие, което той не забелязва, е, че България е република и има републиканска конституция. Заради това всички онези царедворци, които публично и медийно титулуват Кобургготски "цар" и "ваше величество" нарушават основния закон на тази страна, би трябвало да са в полезрението на прокуратурата или на Конституционния съд.  

Но има още една причина, от която на Кобургготски ще му прилошее наистина. Тя е една голяма изненада и разкрива, че ако става дума за някакви законни претенденти за трона това в никакъв случай не са самозванците Сакс-Кобург-Гота, а напълно различен род с доказано родословно дърво, идващо от цар Самуил и разбиващо напълно различните книжки, написани за родословието на Симеон Борисов и за някакви негови връзки с оригиналните български царски родове, династии и т.н.

Този документ се съхранява в библиотеката на Министерството на вътрешните работи на Италия и в Централния държавен исторически архив в София. Той представлява родословното дърво на наследниците на цар Самуил от 986 г. Разклоненията му с доказани наследствени връзки стигат до Андре III до 1953 г.

По-широк анализ за този и други документи ще направим в следващи броеве на "Строго секретно", след консултации с някои изтъкнати италиански, немски и руски историци.

Но и препечатаната тук схема доказва, че ако някои може да има някакви претенции към "трона" в републиканска България това със сигурност не може да е Сакскобургготски.  

Поне веднъж завинаги ще се прекратят дискусиите и спекулациите за някакви "негови права" към трона. Нищо подобно. Става дума за самозванци, които, както през XIX век, така и сега се опитват да скрият историческата правда.

Но кой все пак е докарал Сакс-Кобург-Гота в България и за какви заслуги?

Получихме интересна теза от достоверни източници на Запад. Вероятно през XVIII век небезизвестният международен финансов мошеник Адам Войскопф /познат в САЩ като Вайшоп/, който е един от създателите на международната мафия на илюминатите, след като е бил търсен от германската полиция се е укрил в имението на Сакс-Кобург-Гота, на когото е платил за укриването.

Впоследствие Войскопф става един от тарторите на американската мафия на Варбург, Рокфелер, Шиф и др.

Ако това е истина въпросителните около инсталирането на Фердинанд и Борис в България придобиват различен контекст. Разбираеми стават и националните катастрофи, причинени от тази вредна за България фамилия.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1057