ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Симеон влиза в Световното Правителство

Симеон влиза в Световното Правителство
19.05.09 18:04
- Емблемата на Тристранната комисия. Снимки Интернет

- Петима от основателите на Тристранната комисия се снимаха заедно по време на честването на нейната 25-годишнина през 1998 г. в Ню Йорк. Отляво на дясно - Питър Съдърланд, Садако Огата, Збигнев Бжежински, Пол Волкър и Дейвид Рокфелер.

 
Тристранната комисия на Рокфелер налага новия ред на планетата
   Премиерът Симеон Сакскобургготски ще участва от 9 до 11 ноември в конференция на 25-ата Европейска среща на Тристранната комисия в Будапеща, съобщиха от МС. Зад тази невинна формулировка се крие важна новина - българският лидер влиза в редиците на “посветените”, които определят съдбините на света. 
Тристранната комисия е създадена през 1973 г. по инициатива на американския милиардер Дейвид Рокфелер, собственика на “Чейз Манхатън банк”. Тя е едно продължение на основания през 1939 г. Съвет по външните отношения, чиято необявена цел е САЩ да се наложат като световен лидер. 
Тристранната комисия формално е създадена, за да насърчи сътрудничеството между индустриалните демократични райони в Европа, Северна Америка и Япония. Нейният идеолог е бившият държавен секретар на САЩ Збигнев Бжежински, който е ключова фигура и в Съвета по външните отношения. Той предусеща още в началото “нарастващата взаимозависимост” между трите центъра на съвременния капитализъм и предлага техните лидери да започнат серия от тристранни срещи, за да урегулират своите противоречия. 
Създадена първоначално за период от три години, Тристранната комисия постига незабавно толкова големи успехи, че участниците в нея решават да я направят постоянно действаща (но все още планират дейността си на трилетки). Членуващите в нея около 350 индустриалци, финансисти, политици и други високопоставени личности реално взимат всички важни решения в света. Твърди се, че те са определили предварително всички американски президенти, като се почне с Джими Картър (1976 г.), председателите на Европейската комисия и генералните секретари на НАТО. Не по-малко важно е и влиянието им върху засилването на глобализацията на световната икономика чрез премахването на пречките пред международната търговия. 
През последните години Тристранната комисия започна да се реформира, като се отвори за някои представители на по-слаборазвити страни. В Северноамериканската й група вече членуват и мексикански бизнесмени, Японската група се превърна в Тихоокеанско-Азиатска, а Европейската група надрасна границите на Европа. Последната има таван от 150 члена, като всяка държава има своя национална квота. Що са касае до кандидатките за ЕС, квотите им ще бъдат запълнени едва когато влязат в Съюза. Все пак, дори и сега четирима от 36-членния Изпълнителен комитет на Тристранната комисия  са от Източна Европа, което е гаранция, че няма да бъдем пренебрегнати. 
Първият българин, участвал открито в проява на Тристранната комисия, бе вицепремиерът Александър Божков. На 23-ата среща на Европейската група, която се проведе през октомври 1999 г. в Атина, той изнесе доклад за балканското икономическо сътрудничество. Не е ясно обаче дали Божков е член на Тристранната комисия, или само е бил инцидентно поканен на срещата. 
Във всички случаи бившият цар и настоящ премиер Симеон Сакскобургготски е по-важен от бившия вицепремиер и е по-вероятен член на “световното правителство”. Възможно е той да е влязъл в Тристранната комисия още преди връщането си в България от квотата на Испания. 
На конференцията в Будапеща Симеон ще направи обръщение на тема “Бъдещето на България в разширения Европейски съюз”. Това ще стане на обедното заседание на Европейската група в сградата на унгарския парламент. Очаква се, че Симеон ще подсили ефекта от изказването си в лични срещи с другите участници в конференцията. Дори само изреждането на титлите на председателя на Европейската група Питър Съдърланд стига, за да разберем с какви хора си имаме работа: председател на петролната компания BP Amoco; председател и управител на инвестиционната банка Голдман Сакс Интернешънъл; бивш генерален директор на ГАТТ и Световната търговска организация, бивш член на Европейската комисия, бивш министър на правосъдието на Ейре. 
От гледна точка на проблемите на прехода, с които се сблъскваме вече 12 години, трудно можем да подтиснем недоверието си към световния елит, който е обвиняван, кажи-речи, за всичко. И все пак, когато става въпрос за участието на наши лидери в Тристранната комисия, струва си да си спомним старата английска поговорка: “Ако не можеш да ги биеш, присъедини се към тях.”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1181