ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Българо-убийствен заговор – планът Ран-Ът!

Българо-убийствен заговор – планът Ран-Ът!
10.03.10 03:25
„Да работиш за осъществяването на този план, означава да станеш палач на собствения си народ!”

Без да се запознае с този българо-убийствен документ, българинът няма как да разбере света около себе си и времето в която живее.  

1/  ЗА ИЗРАБОТВАНЕТО НА ПЛАНА. Това е практически план по който се провежда, унищожението  на България! План, който се изпълнява чинно и стриктно от всички правителства, от 1990 г. до днес. 

 Този план е изработен oт Националната търговска камара на САЩ, в тайна от  целия български народ. Още през март-август 1990 г., с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществен живот у нас. От самото начало, новите управници, са знаели всичко което ще последва у нас. 

Това е най-стриктно спазвания документ в България от 1990 г. до днес.

2/ ЕТО КАК ЗАПОЧВА ВСИЧКО

След избухването на демокрацията  правителството на Андрей Луканов1  кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран2 и Роналд Ът3, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти.

Това е практическата програма, по която да се измени обществения строй в България.  В тази програма се залага  стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.

 При представянето на проекта в пленарната зала, Андрей Луканов1 заявява: “Програмата съдържа рационални елементи и от двете платформи – на БСП и СДС, както и съгласуваните между двете основни политически сили идеи в периода преди и след изборите”.

 Какво означава това?

И сини, и червени са работели заедно с екипа на националната камара на САЩ в ущърб на България. В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода".

 БЕЛЕЖКА ОТ АВТОРА

Гнусното е, че докладът по “Проекта Ран-Ът” е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки от депутатите.

 3/ ОТ ПРЕВОДА… На шефа на фирмата “Програмни продукти и системи” – Рашко Ангелов4  е възложено бързо да организира превода на български език и да издаде доклада по проекта Ран и Ът. От него също се научава, че проектът има и поверителна част.

Намаляване на българите до 5 млн.

На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, че:
- българската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души.  Още тогава, началото на 90-те години, се прогнозира появата на цигари ментета, алкохол менте, хора, които ще ровят кофите за боклук...

4/ Бележка от автора

- Къде изчезват 3-те милиона българи според плана? Гоним ли ги?

Това аз не можах да разбера. Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията. Случва се в момента, нали го виждаме.
- Собствеността на тия 3 милиона в чии ръце отива? 

- Какво следва от загубването на собствеността?

... Следва ново робство. В т.нар. “бял свят”, обикновените хора работят, за да изплащат. Цял живот са роби на заемите... А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили, а това ги прави относително независими.”

5/ Генезисът на злото или заговорът срещу България 
"През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище. – пише в явната част на доклада. - То неминуемо ще спада, каквито и мерки да се вземат." 

Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта (речен, морски и въздушен), военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната ни енергетика. 

 6/ Резултатите

От 1990 г. та до днес, жертвите на плана “Ран-Ът” се изчисляват на малко повече от един милион души. Тези хора или са измрели, или са се изселили от държавата български граждани.
Резултатите се наричат винетки, здравни осигуровки, въвеждането на различни и нови видове данъци и такси, непрекъснатото покачване на цените на най-важните консумативи - ток, вода, и отопление. 

7/  ДОБРЕ ПЛАТЕНО,  ДОБРЕ СВЪРШЕНИО. Излиза, че на българския управленски елит му се плаща за прилагането на една българоубийствена схема  за изтребление на населението на държавата по икономически път. 

Някои от 29-членния български екип, взел участие в подготвянето на плана “Ран-Ът”, вече получиха своите награди. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.

8/  С КАКВО ДОПРИНЕСЕ ЦАРЯ? През 2003 г. Симеон Сакскобургготски5, имаше среща с Ричард Ран - единия от двамата бащи на програмата. Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравно осигуряване, при което работещия член на семейството осигурява безработния. В резултат днес около 1 200 000 български граждани са с прекъснати здравни права. 

9/ Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата “Ран-Ът”? Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключеното от “системата” консумиращо население.

 В началото на “Студената война” – 1947 г. - Алън Фостър Дълес – първият шеф на ЦРУ - заявява:

  Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред        техния конгрес: “Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.

Имената на българските икономисти, участвали в Проекта "Ран - Ът"

(Може би ви е омръзнало да гледате следващите изображения. Нищо - на тях не им е омръзнало.)

1. Професор Иван Ангелов6 - старши икономически съветник на министър-председателя Венцислав Антонов (ВИИ "Карл Маркс")

2. Румен Аврамов7 - Икономически институт, БАН

3. Валери Борисов - юридически съветник в Министерството на икономиката и планирането

4. Д-р Венцислав Димитров8 - Икономически институт, БАН

5. Д-р Генчо Димов - старши икономист в Министерство на външноикономическите връзки

6. Стою Дулев - заместник-министър на икономиката и планирането

7. Д-р Никола Гълабов9 - Икономически институт, БАН

8. Професор Илия Георгиев10 - Икономически институт, БАН

9. Д-р Румен Георгиев11 - генерален директор, Минералбанк

10. Димитър Костов12 - заместник-министър на финансите

11. Д-р Иван Костов13 - ВМЕИ "Ленин"

12. Емил Хърсев14 - ВИИ "Карл Маркс"

13. Татяна Хубенова15 - Икономически институт, БАН

14. Д-р Димитър Иванов16 - Икономически институт, БАН

5. Професор Лилия Каракашева - главен директор, Министерство на външноикономическите връзки

16. Д-р Найден Найденов - заместник-министър на икономиката и планирането

17. Д-р Невяна Кръстева - научен сътрудник, Министерство на външноикономическите връзки

18. Георги Панков17 - заместник-министър на икономическата реформа

19. Професор Огнян Панов - директор, Институт по държавно и стопанско управление

20. Атанас Папаризов - генерален директор, Министерство на външноикономическите връзки

21. Д-р Огнян Пишев - старши икономически съветник на президента

22. Д-р Иван Пушкаров18 - Икономически институт, БАН

23. Професор Димитър Шопов19 - заместник-председател, Комитет по труда и социалното осигуряване

24. Боян Славейков20 - Икономически институт, БАН

25. Професор Стефан Стоилов21 - министър на икономическата реформа

26. Професор Милчо Стоименов - ВИИ "Карл Маркс"

27. Професор Тодор Вълчев - Икономически институт, БАН

28. Христина Въчева22 - Научно-изследователски институт, Министерство на финансите

29. Венцислав Антонов - ВИИ "Карл Маркс"

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1059