ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Планът успя!

Планът успя!
10.03.10 03:41
Разделиха класите………. Разделихме се на бедни и богати. Планът „Ран-Ът” замислен още от 1990 година - успя!
 Това се случи, този план за разделяне (разделяй  и владей) на класите беше доведен до успешен край с голямата помощ на Андрей Луканов, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев!  Само, че и това стана по „българско му” – малко получиха страшно много, а страшно много получиха много малко!

А да работиш за осъществяването на този план, означава да си палач на собствения си народ!

Това е случи се, дадохме се и този път, дадохме се грозно, страхливо и без бой! Това е, този път даже нямаше и хора като Левски, Ботев…………! Защо ли? Защото ги предадохме, не останаха такива като тях или ако ги има, стоят кротко и тихо, отстрани и наврени в миша дупка боейки се да не последват съдбата на Ботев и Левски……….. 

За пореден път се дадохме…. Като разбрах за този план не повярвах, до много скоро не вярвах в неговото осъществяване, особено след идването (нарочно не казвам избиране) на правителството на Бойко Борисов и  Волен Сидеров! Продължавах да не вярвам, че този план ще се изпълни и се чудех защо няма опозиция, защо Станишев и Доган мълчат така гробно…….?

И ми просветна, мълчат защото са доволни, доволен е сигурно и в гроба - Андрей Луканов, доволни са и Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев, защото те успяха, те успяха – напълно! Затова е това мълчание. Затова беше и последния, завършващ ход от изпълнението на плана на Костов – прогонването на помощника на Дянков,  който се опита да докара Б. Борисов.  Затова бяха и структурните промени, новите хора в ДПС! Нагодиха се към новите обстоятелства, към това което създадоха!  Затова беше и подлото и без……….. проваляне на първата кандидатура за евро комисар на правителството на Б. Борисов от хората на С. Станишев, за да може да бъде изхабена по-силна кандидатура необходима за след време тук в България!  Затова беше привикан и жестоко унижен сегашния финансов министър Дянков, от вожда на комунистите,  за да може да бъде прогонен ако не този, то другия мандат!

И пътьом  малкото останали честни хора като Марио (състудента и съквартирант  на А. Доган, самоубил се, по времето когато Доган влиза в ДС, с автомат Калашников с 4 куршума) и Ахмед  Емин искащи да ни кажат истината………не са м-у живите! Загубихме още двама български – Марио и Ахмед Емин,  наистина български герой, мислещи повече за нас, отколкото от самите нас!

А, това което създадоха изпълнителите на плана е страшно! Тепърва предстоят тежки дни на тежки разделения. Разделения на магазини в които ще пазаруват бедните и на такива в които ще пазаруват богатите. Разделение на убийствени коли които ще могат да карат, убивайки безнаказано с тях хора, богатите и на такива таратайки които ще можем да караме и плащаме данъци ние бедните.  Разделение на храни, на генно модифицирани (ГМО) храни с който ще се тровим, пак доброволно ние бедните и на такива деликатеси внесени само от чужбина които ще си похапват сладко, сладко богатите.  Разделения въобще на всякакви възможности! И така всичко ще си дойде на мястото. Ще знаем какво можем и какво не, кога да излезем, кога да спим, кога да ядем, защото ще знаем колко пари имаме!

И така заживяхме в най-хубавия български филм – „Време разделно”! Народеее…….

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1057