ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Никола Тесла / Никола Тесла и "Филаделфийския експеримент"

Никола Тесла и "Филаделфийския експеримент"
05.12.10 22:49

Автор:DEPARTMENT OF THE NAVY, NAVAL HISTORICAL CENTER 805 KIDDER BREESE SE, WASHINGTON NAVY YARD WASHINGTON DC 20374-5060
Проект "Филаделфия" - Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът "Елдридж" да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк.

 И така, Военноморският исторически център във Вашингтон дава следната информация по случая: 

“Както се твърди, през есента на 1943 година, един боен кораб от Американският военноморски флот е направен невидим и е телепортиран от Филаделфия, щат Пенсилвания, в Норфолк, щат Вирджиния, по време на инцидент, познат като “Експериментът Филаделфия” (Philadelphia Experiment). Многократно са търсени документи и доклади в архивите на Военноморският исторически център, но до момента не са намерени никакви документи, които да потвърждават събитието, нито пък документи, удостоверяващи наличието на какъвто и да е интерес на Военноморският флот към подобни опити. Твърди се, че корабът, участвал в експеримента, е USS (US Ship) Eldridge.” 

По-нататък следват пълни подробности от бордовия дневник на кораба за периода 27 август 1943 до декември 1943 г. От тях става ясно, че в този отрязък от време корабът изобщо не се е появявал във Филаделфия. Нещо повече, всеки може да се сдобие с копия от микрофилми на въпросния корабен дневник. Предполага се, че екипажът на гражданският търговски кораб SS Andrew Furuseth, е наблюдавал появяването чрез телепортация на кораба Елдридж във околностите на Норфолк. Само че, данните от бордовия дневник на този кораб също показват, че такова нещо няма. Просто двата кораба, USS Eldridge и SS Andrew Furuseth никога не са били по едно и също време в Норфолк във въпросния отрязък от време. Централата на Института за военноморски изследвания твърди категорично, че използването на силови полета, за да се направят един кораб и неговия екипаж невидими, противоречи на познатите физични закони. 

Те заявяват също, че Общата теория на относителността на д-р Албърт Айнщайн никога не е била изцяло завършена. През 1943-1944, д-р Айнщайн е бил консултант на непълно работно време към Артилерийското бюро на Военноморскя флот, където се е занимавал с проучвания върху експлозиви и експлозии. Няма никакви доказателства или каквито и да било следи Айнщайн да се е занимавал с изследвания, отнасящи се до невидими обекти и телепортация. Екпериментът Филаделфия е бил наричан също така и “Проект Дъга” ("Project Rainbow”). Но всички търсения из архивите за следи от този проект, свързани с телепортация, са безуспешни. През 40-те години на ХХ-ти век, кодовото име RAINBOW се е отнасяло да оста Рим-Берлин-Токио. Плановете RAINBOW са били част от военните планове за поразяване на Италия, Германия и Япония. Планът RAINBOW V влиза в сила на 7 декември 1941, когато японците атакуват Пърл Харбър и неговото предназначение е било как да се разгромят силите на Оста. Някои изследователи погрешно заключават, че неутрализирането на магнитното поле има връзка с това да се направи един обект невидим.

Неутрализирането на магнитното поле е процес, при който една система от електрически кабели се монтира по цялата обиколка на корабния корпус - по цялото протежение от носа до задната част на кораба от двете страни. По тази система от кабели протича електрически ток с определена сила, който трябва да неутрализира магнитното поле на кораба. На всички кораби от Военоморския флот са били монтирани такива системи и те са били привеждани в действие, когато корабите са се намирали в близост до води, в които би могло да има магнитни мини. Може да се каже, че този процес, когато е осъществен правилно, прави един кораб “невидим” за сензорите на магнитните мини, но корабът, разбира се, остава видим за човешкото око, радарите и подводните подслушвателни устройства. Смята се, че корените на “мита” за Philadelphia Experiment се крият в публикуваната книга на Morris K. Jessup, The Case for UFO's през 1955 година. Друго възможно обяснение се крие в експериментите, провеждани на друг кораб, USS Timmerman. През 50-те години този кораб е бил част от експеримент, отнасящ се до генераторите на кораба, или по-точно, до изпитанията с един малък, но по-високочестотен генератор – 1000 Hz вместо стандартните 400 Hz. Този високочестотен генератор е предизвиквал дъгови изпразвания и други добре известни явления, свързани с високочестотните генератори. Никой от екипажа на този кораб обаче не е пострадал. Като заключение се посочва, че след дъли години на търсене, служителите на Отдел Архиви, както и независими изследователи, не са открили никакви официални документи, които да потвърдят, че е провеждан експеримент за невидимост или телепортация в околностите на Филаделфия или на което и да било друго място. 


Други Източници

Така, дотук с официалните източници... Но както казва мъдрият български народ “Има си крушка опашка”. И е прав – не може да се говори и шуми за нещо, което никога не е ставало... Освен това винаги е малко подозрително, когато официални институции отричат нещо твърде категорично... прекалено категорично. Е, да, но Philadelphia experiment наистина е бил измислен, или по-скоро всичко това е било просто една дезинформационна схема, която е трябвало да отвлече вниманието на хората от... внимание!... от ИСТИНСКИЯТ експеримент, който е бил извършен. И разбира се, това не е станало в околностите на Филаделфия. Истинският експеримент е бил всъщност преместване от едно в друго измерение (или както аз предпочитам като терминология – от една в друга плътност). Нещо, което се извършва естествено на някои места по земната повърхност... Истинският експеримент е бил извършен в един склад в Канзас – отдалечено, пусто и необитаемо място. И при него, за съжаление, наистина е имало жертви - хора от обслужващия персонал. И за този експеримент, разбира се, НЯМА ДА ПРОЧЕТЕТЕ НИКЪДЕ НИЩО. При интензивния процес на компресия, който се извършва в центъра на Земята (в нейното ядро), се отделят енергийни лъчения, подобни на тези в 4-то измерение. Тези лъчения от време на време излизат извън земното ядро и причиняват проблеми като тези в Бермудският триъгълник например, където изчезват кораби и самолети. Да предположим, че веществото от 3-то измерение (плътност) временно “пообърква” своята вибрационна честота и преминава в състояние на 4-та плътност. 

Но какво общо има това с Канзас? Ами... информация за това, как се извършва процеса на преминаване от една в друга плътност, е попаднала ОТ “ръцете” на не особено доброжелателни извънземни същества в ръцете на не особено доброжелателни хора. Да, обаче, не е предадена ЦЯЛАТА информация, а това в ръцете на тези хора (нали се досещате кои) е било гибелно. Преместването в 4-та плътност изисква нещо повече от бомбардиране на материята до момента на компресионно налягане. Изисква се ПЪЛНО преминаване от едната в другата плътност – както и при връщане обратно! Това означава изключително прецизно задаване на границите, които в най-общия случай включват химичния състав, молекулната структура и логичната обвързаност. Та, хората извършили експеримента, хич не са се интересували от това какво ще стане с обслужващия персонал и какви ще бъдат последствията върху този персонал. Служителите от обслужващия персонал, които са били затворени в метален контейнер, не са преминали изцяло в 4-та плътност – само част от тях, заедно с част от металния контейнер, са преминали в 4-та плътност. Те са загинали, но са останали свидетелите на експеримента. На всичко отгоре, експериментът е бил повторен, а резултатите са били доста сходни, само че при втория път има оцелели. Било е необходимо да се вземат мерки срещу изтичането на информация, а най-добрия метод за това е дезинформацията. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0934