ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Извънземни / Проект Разкритие

Проект Разкритие
06.12.10 17:15

Автор:www.disclosureproject.org
 Проект "Разкритие" е изследователски проект с идеална цел работещ за пълното разкритие на фактите отнасящи се до Нло-тата, извънземния разум, и класификацията на напредналите енергийни и двигателни системи. Разкритието на истината ще има дългосрочни ефекти за нашето общество - нови технологии за спиране на замърсяването и глобалното затопляне, решение в дългосрочен период на енергийните кризи, и започването на нова ера на мирни връзки с другите цивилизации в Космоса.

Помогнете на Разкритие и поръчайте новата книга "РАЗКРИТИЕ": Над пет дузини топ-секретни военни, правителствени, шпионски и фирмени свидетели на секретни проекти казват техните истински истории, които разкриват най-великата прикрита програма в световната история.

КАМПАНИЯТА ЗА РАЗКРИТИЕ

На 09 май, 2001 завърши една от най-големите и най-успешните пресконференции в близката история на Националния Прес Клуб. Повече от 20 военни, правителствени и фирмени свидетели на недвусмислени събития с НЛО и извънземен разум изложиха своите показания. Това начално събитие за Кампанията за Разкритие беше проследеено от главните медии по света. Събитието беше предавано на живо, и на 9 а.m. над 250,000 души чакаха on-line за започването на пресконференцията. Следващото най-голямо събитие в Национлния Перс Клуб събра по-малко от 25,000. Докато първият час от конференцията беше "електронно заглушено" според президента на ConnectLive, компанията която предава събитията от Националния през Клуб, евентуално хиляди хора по света имаха възможност да гледат събитието on-line. То все още може да се види по ConnectLive.com.

 ПРОЕКТ "РАЗКРИТИЕ" ПРИЗОВАВА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ЗА ЧУВАЕМОСТ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

- Да разкрива, секретните слухове за НЛО/извънземното присъствие на Земята.
- Да разкрива слуховете за развити енерггийни и двигателни системи, които щом се разкрият ще донесат разрешение на предизвикателствата на глобалната среда.
- Да постанови легализацията която ще прремахне всички космически оръжия.
- Да установи обширна легализация на изследванията, развитието и изследването на Космоса смирни цели и в сътрудничество с всички култури на Земята и Космоса.

 ВОЕННИ И ПРАВИТЕЛСТВЕНИ СВИДЕТЕЛИ ПРЕДОСТАВЯТ ПОКАЗАНИЯ ЗА НЛО/ИЗВЪНЗЕМНОТО ПРИСЪСТВИЕ

На 9 май, над 20 военни, разузнавателни, правителствени, фирмени и научни свидетели се явиха пред Националния Прес Клуб в Washington, DC за да установят реалността на НЛО-тата или извънземните превозни средства, извънземните форми на живот, и напредналите енергии и технологии. Влиянието на това разкритие "от първа ръка", наред с помощта на правителствената документация и други доказателства, ще установи без никакво съмнение реалността на този феномен, според д-р Стивън Гриър, директор на проект "Разкритие". 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1279