ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Извънземни / Скрити Космически Кораби в пещерите на Тибет

Скрити Космически Кораби в пещерите на Тибет
06.12.10 17:22
 Древният император Ашока създал тайно общество от мъже, които са се занимавали с научни изследвания. Написани били 9 книги, една от които се казва "Тайните на гравитацията". От нея става ясно, че императорът и приближените му били запознати с напредналите технилогии и футуристични оръжия, с които била унищожена великата империя РАМА (днес Северна Индия и Пакистан). Обществото на неизвестните мъже продължило да се занимава с изследователската си дейност тайно, за да не се използват откритията му за военни цели.

Само преди няколко години в Тибет бе открита книга с инструкции за построяването на космически кораб. Д-р Рейна, изследовател от екипа, разказва че с тези машини, наречени АСТРА, древните индийци можели да достигнат до всяка планета в Космоса. Дали такива пътешествия били извършвани сас сигурност не може да се твърди, но във всички източници се споменава едно пътуване до луната. В един от най-известните индийски епоси - Рамаяна, то е описано в детайли. Споменато е също и името на кораба - "АСТРА" или по често ВИМАНА. По време на пътуването индийският екипаж водил сражения с космически кораб на атлантите - АСВИН. Вимана представлявал двупалубен, кръгъл кораб с бойници и купол, изглеждащ точно като описваните летящи чинии. Имал различна форма: на многоъгълник, на цилиндър, сфера и др. Древните индийци са ни завещали множество ракописи за построяването и управлението на тези машини, инструкции за нормално и принудително кацане, за евентуален сблъсък с други летящи обекти. Вимана се е
издигал вертикално и е кръжал във въздуха както днешните модерни хеликоптери и дирижаблите. За гориво се е използвала жълто -бяла течност, напомняща бензин или живак.

Знае се че Хитлер и нацистите са се интересували много от древния изток - Индия и Тибет, и ежегодно са изпращали експедиции за откриване на езотерични тайни. Много вероятно е това да не е била еднствената им цел. По-скоро търсели информация за летателни и други съоражения, които да използват за военните цели на Третия Райх.

Според друг индийски източник - САМАРА, виманите били железни машини, заредени с живак, който се изхвърлял от задната част на кораба във вид на буен огън. Интересно е, че учени са открили в пещери в Туркестан и пустинята Гоби подобни древни инструманти за навигация на космичеки кораби. Те са полусферични предмети от стъкло или порцелан завършващи с конус пълен с капки живак. Ведите - древни индийски поеми описват Вимана с различна форма подсказана от името им: вимана ИБИС, вимана СЛОН, вимана РИБА и др. За съжаление вимана, както и много дурги открития се използвали предимно за военни цели.

Древната "Махабхарата" описва унищожителносста на битките водени с Вимана. "Металното оръдие бе заредено с цялата сила на вселената. Стълб от огън и дим нажежен до бяло светещ със силата на хиляди слънца се издига от земята. Желязната заплаха, огромният предвестник на смъртта изпепелява цяла раса..." Телата са така поразени, че не могат да бъдат разпознати. Косите и ноктите окапват, керамичните съдове се чупят без причина, а птиците побеляват изведнъж... След няколко часа храната е вече заразена. За да се спасят от огъня войниците се хвърлят в реки и потоци за да измият себе си и екипировката си.

В тези редове, като че ли се описва атомна експлозия и ефектът на радиацията вурху човека. Когато през миналия век археолозите откриха град Риши в Индия бяха намерени човешки скелети които са най-радиоактивните, намирани някога, и могат да се сравняват само с тези от Хирошима и Нагазаки. Древни градове чиито стени от тухли и камъни са буквално стопени като стъкло, могат да се видят в Индия, Ирландия, Шотландия, Франция и Турция. Няма друго логично обяснение за превръщането им в стъкло освен силен ядрен взрив.

Интересен е и друг епизод описан в древните хроники. Когато Александър Македонски нахлува в Индия преди повече от 2 хиляди години неговата армия е нападната от "летящи огнени щитове", които може би не са нищо друго освен Вимана. Изследователите на случаите свързани с НЛО предполагат, че някои Вимана стоят все още скрити във тайните пещери в Тибет или на друго място в Централна азия или в китайската пустиня Лоп Нор, известна като мястото с най-голям брой забелязани НЛО. Възможно е част от тях да са скрити в секретните американски, британски или руски военни бази разпръснати в цял свят.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0991