ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Извънземни / Документите Majestic

Документите Majestic
06.12.10 18:08

Автор:Д-р Robert M. и Ryan S. Wood
 Изявление на Мисията.

Мисията на групата е да изясни феномена НЛО, неговият дневен ред и история, и да осъществи най-ефективния път за обучение на обществото и световните
правителства в неговата реалност и изводи.

Нашите основни цели са:

·         Енергично да събираме информация и да правим изводи. Да създадем среда водеща към държавно разкритие на информация възпирана от всички вътрешни източници. Да обучим и представим откритията и изводите на обществото.

·         Да установим диалог с широките общества включващи религиите, правителствата, и политическите партии. Да подобрим информационната размяна и ефективност на Уфологията и да увеличим привържениците на предмета.

Този Уебсайт (www.majesticdocuments.com) е посветен на документите MAJESTIC и техните свързани кодови думи като MAJIC или MJ-12. Планът е да се построи силна информационна база, която да се фокусира върху автентичността на тези и нови документи. По специално ние планираме да:

·         Увеличим информацията от вероятните свидетели и твърди доказателства за феномена UFO/ЕТ. Се заяви потенциално историята на САЩ в света, без да се пренебрегва ролята на психологическата война. Се отдели специално внимание на технологичното участие в документите и техните потенциални улики за “обърнато” инженерство (“reverse ngineering”) на нашата модерна наука.

·         Предложим интелектуални продукти за продажба. Нашата надежда е, че през следващите 5 години, НЛО общността или другите визионери ще успеят в разкритието на неопровержимите доказателства за ралността на UFO/ET с особеното внимание отделено на прикриването на извънземната технология която ще помогне за разрешаването на проблемите на планетата Земя, като замърсяване, енергия, население и др.

Д-р Robert M. и Ryan S. Wood

Членове на Организацията

Robert M. Wood, Ph.D. E-mail:
rmwood@majesticdocuments.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.173