ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / ВИС и СИК са създадени от БКП

ВИС и СИК са създадени от БКП
07.12.10 22:14

Автор:Григор Лилов
И ВИС и СИК са създадени от висши червени кръгове, за да се упражнява натиск върху обикновените хора и средния бизнес. Целта на силовите групировки била да изпълняват функциите на бившата ДС, но без да се намесва името на държавата. По този начин още веднъж се потвърждава теорията, че т. нар. демократичен преход е бил предвиден и хитро нареден от комунистическата върхушка много преди 10- то ноемврийските събития.
 Сензационните разкрития прави топ- журналиста
Григор ЛиловГригор Лилов, в новата си книга „Тайните на големите играчи”. Досега в публичното пространство се  тиражираше тезата, че ВИС била тайното оръжие на СДС, а СИК – на БСП. Според документи, с които разполага Лилов, в основата и на двете силови формации се намират лица, свързани с комунистическата върхушка.

Ето още от разкритията на Григор Лилов: В началото на 90- те, ВИС израства на базата на фирма „Ла Страда”, собственост на Пламен Тимев – Ганди. Сред акционерите на новопоявилата се застрахователна компания, която прикрива добре планирана репресивна машина, е племенник на тогавашния Президент Петър Младенов. Неслучайно за няколкото месеца през 1990, докато е на власт, Младенов помилва Георги Илиев, който излежава 11- годишна

Петър Младенов помилва Георги Илиев
Петър Младенов помилва Георги Илиев
присъда за групово изнасилване.
Като основател на СИК пък, Григор Лилов посочва бивш финансов министър от времето на Тодор Живков. Съучредители са още няколко души, близки до покойния тоталитарен лидер. Маргините,Маджо и останалите, сочени за основатели на СИК били подставени лица, които,
Маджо е смятан за най- умния бандит
Маджо е смятан за най- умния бандит
така да се каже, били предвидени впоследствие да оберат пешкира. Сред тях Младен Михалев бил лидерът. Още преди промените, като млад комсомолец, Маджо е бил готвен за политическа кариера в БКП.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1445