ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Нов световен ред / Израел – властелинът на планетата Земя

Израел – властелинът на планетата Земя
08.12.10 00:20
 В момента ставаме свидетели на нещо ужасно, на нещо отдавна замислено от така наречените “управители” на планетата Земя – война между Израел и Палестина. В този план, който цели Трета Световна Война, този път между религиите, са намесени пряко и косвено не само масони, илюминати, билдербергери и членове на различни тайни общества с политически и неполитически цели, но също така и обикновените хора, успешно манипулирани от по-горе изредените. Всеки един от нас, дори и аз и вие, участваме без да искаме в осъществяването на този свръх сатанински план, който от началото на 1994 година влезе в действие.
 

Преди 48 часа Израелски военни части нахлуха в Палестинската автономна част като унищожиха всичко, което минаваше по пътя им до базата на Ясер Арафат. CNN, BBC, CNBC и всички други международни новинарски емисии неотлъчно следят последните новини и анонсират последните жертви на израелското оръжие. Докато Израел си игре на война, НАТО, САЩ и другите свръхразвити страни, които нададоха вой в Косово, Македония и Босна, сега си мълчат и оклончиво се измъкват от ситуацията, защото ги е страх да предприемат действия срещу страната (Израел), която държи в ръцете си мръсните им ризи и игри.

 

Блгодарение на МОСАД (Разузнавателната Агенция на Израел, която е двойно по могъща от ЦРУ, ФБР, МИ-5 и КГБ взети заедно), Израел получи в ръцете си факти и доказателства, които биха оронили не само престижа на страни като САЩ, Англия, Франция, Италия, Китай и други, но също биха предизвикали възмущението и гнева на човешкото население. Агенти на МОСАД, успешно внедрени в структурите на по-горе изредените агенции, имат достъп до свръх - секретни документи, проекти и бази на свръх развитите страни, играещи роля в световната политика. С копия от тези документи тайните политици на еврейската държава буквално си играят с тези страни, като ги манипулират и тъпчат.

 

Както вече споменах в момента се води една от началните фази на Третата Световна Война – войната между Палестина и Израел, коята има за цел да разбуни духовете на арабското население и това на еврейското. Достигне ли се до последната точка на тази фаза (протестен отговор на всички арабски страни) Израел ще спре и ще започне да чака причината за започването на ВОЙНАТА (евентуална тежка терористична атака, много по ужасяваща и кървава от това, което се случи на 11.09.2001година), в която може би и ще участва пряко.

 

Това не са нито измислици, нито някакви предсказания, това е просто един логичен поглед на нещата. Ако вникнете малко по навътре в обстановката и вие в един момент ще започнете да усещате замисала на тази ужасна конспирация. И ако НЛО дезинформацията предизвиква протестите и гнева на много уфолози, то какво ще направи човечеството, за да не участва пряко в този план - поредната световна война, която би взела страшно много жертви, дори би унищожила цялото човечество, защото цивилизацията разполага с оръжия, за чието притежание и използване все още не е дорасла. Човекът е много примитивен, той няма изградени морални ценности и закони, няма и установена ценностна сисетма. Човекът се е превърнал или се превръща в една бездушна плът, която без материални облаги би изчезнала завинаги от лицето на разрушената планета Земя. Официално най-деструктивното оръжие в момента на планетата е атомното, но всъщност съществуват и други за които въобще не се споменава, за които няма да спомена и аз, защото целта ми тук е съвсем друга.

 

Ако планът на тайното правителство се осъществи, ако наистина до края на 2003, както Нострадамус предрича, настъпи нова световна война, и най-ужасяващите ни сънища ще станат реалност, защото такава една война ще доведе до използването на атомните бойни глави, а пусне ли един атомната си бомба, пускат я всички….

 
Боян Танчев
 
Връзката
 

Израел и САЩ са страните, които управляват света, страните, които имат най-голям интерес от осъществяването на плана за Трета Световна Война, защото именно те са тези които разполатат с 70% от финансиите в света и те са тези които произвеждат модерното оръжие и го продават на високи цени.

 

Няма да се връщам назад във времето, когато още преди Втората Световна Война еврейската фамилия Ротшилд, представляваща едва ли не банковото дело в света, “пророкувайки” настъпващата световна криза, спечели толкова много само от финансовите си инжекции, обръщайки книжните пари от банките си в злато на ужасно ниска цена. После същата тази фамилия спечели още повече от лихвите, които натрупа за отпуснатото ценно вече злато на държавното управление на много от страните, участващи във войната, за закупуване и изработка на оръжие… Всичко това разбира се фамилията Ротшилд на предрече, тя го направи, това беше част от техния таен световен план.

 

Фамилията Ротшилд съществува и днес, а заедно с нея съществуват и други богати еврейски и американски фамилии в сянка, които кой знае, може би са замислили поредното си световно шоу, поредната си световна игра или поредната СВЕТОВНА ВОЙНА. Тези фамилии обаче не водят медиен политически живот, официално те дори не са богати. Официално някои дори не съществуват. Истината е обаче, че те ръководят и политиците, и милионерите, и нас. И каквото решат те, това става.

 

Това което става днес, ме кара да си мисля, че фамилиите са се събудили от дългия си зимен сън и отново са тръгнали на поход за събиране на богатства и контрол над хората. Този път техен “враг” е арабския народ, този път тяхната война ще е на религиозна основа.

 

Планът им е следният: Целият свят да се обърне срещу арабите, целият свят да ги намрази, презира и да желае да ги унищожи. Целият свят да възприеме идеята, че всички араби са терористи, че те застрашават живота на цивилизацията, че те носят смъртна опасност. Светът да пожелае да поведе война срещу арабите.

 

За постигане на тези основни цели от плана те трябва да направят нещо, което би потресло светът, което би отнело страшно много цивилни жертви, което би довело до “началото на омразата”. Избират това да бъде терорисистична атака, но не къде да е – World Trade Center и Пентагонът, символи на САЩ и демокрацията. За инициатори на това те ще обвинят арабите и ще направят всичко възможно уликите да сочат към тях.

 

Така и стана. На 11.09.2001г, светът се събуди с ужасяващата новина, че два символа на демокрацията са унищожени. Светът бе потресен, светът намрази арабите.

 

Жестоката лъжа, която обикновените хора, повлияни от мас медиите, възпреха за истина обиколи света. Никой обаче не си зададе два твърде логични въпроса: Как е възможно две от най-добрите разузнавателни агенции да не разберат за този “план на Ал Кайда”, след като имат внедрени хора в структурите на тази организация??? Как е възможно един самолет да пътува повече от половин час в посока обратна на своя маршрут, след като всяка компания следи стриктно всеки един от своите самолети във въздуха??? И ако са разбрали, защо никой не е съобщил на властите??? Ф-14 се вдига във въздуха за по-малко от 1.30 минути.

 

И още едно нещо, което би заинтересувало много хора: Преди 3 години американски учен откри начин за управление на самолети от земята. Устройството, което той създава, разбива кода на автопилота и създава възможността самолета да се управлява от пилот на земята. То бе откупено от американските власти и съответно бе строго засекретено. В Проект “Home Run” се споменава за такова устройство. С него убиха и последния Кенеди преди години. Това дава отговор на всичко, отговор до който бих искал да стигнете сами.

 

След “атаката” хората започнаха да се питат кой извърши това и без никакви сериозни доказателства бе обвинен някакъв арабски богаташ – терорист Осама Бин Ладен. Мизерните и смешни факти, които американците изложиха, успяха да им дадат зелена светлина за дейсвия срещу една арабска страна - Афганистан. Те получиха удобрението на народа си и месец след това започнаха да избиват наред.

 

Няколко седмици след “терористичния акт” в САЩ, Израел започна своите офанзивни действия срещу Палестина. Направи го в момент, когато светът гледаше какво става с Америка и Афганистан, когато светът все още не се бе отърсил от тежкия удър.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9206