ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Извънземни / СЕКРЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ "ПРАВИТЕЛСТВОТО В СЯНКА" СТРУКТУРЕН АНАЛИЗ

СЕКРЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ "ПРАВИТЕЛСТВОТО В СЯНКА" СТРУКТУРЕН АНАЛИЗ
08.12.10 00:33

Автор:RICHARD BOYLAN PH.D.
 

Секретното превителство "в сянка" е огромна организационна мрежа, която оперира покрай официално избраното и назначено правителство на САЩ.

Също както официалното прaвителство, секретното правителство има функционални браншове (клонове). Въпреки това, за разлика от официалното правителство, целта на неизпълнителните браншове на правителството в сянка е да разпределят разнообразните функции, но без да достигат до система от проверки и баланси, както се предполагаше да стане конституционно между ипълнителните, законодателните и правосъдни браншове на Американското Правителство. Ето защо правителството в сянка е създание на мощния елит, което не се страхува докато доминира света чрез инструмент, който е създаден от самите тях.

В секретното правителство се открояват пет бранша. Тези браншове са: Изпълнителен Бранш, Разузнавателен Бранш, Военен Департамент, Бранш на Оръжейната индустрия и Финансов Департамент.

Съобщителните линии на Разузнавателния бранш и на Военния департамент към Изпълнителния Бранш са прости и ясни. Разузнаването съществува за да доставя достатъчно необходима информация за вземането на адекватни информирани политически решения. Военния Департамент съществува за да доставя принудителна сила за осъществяването на изпълнителните политически решения, които биха се срещнали с обществената съпротива.

Във военния и Разузнавателен департамент съществуват специални Операционни единици за осъществяване на политически директиви изискващи секретни действия и официално опровергаване. Браншът на Оръжейната Индустрия се отчита на Изпълнителния Бранш най-често индиректно, чрез Военния Департамент и/или Разузнавателния Бранш (за оръжейните системи с черен бюджет).

Финансовият департамент теоретично се отчита на Изпълнителния бранш за изпълнението на фискалната политика, но де факто също се отчита на интернационалните силови брокери, които създадоха Правителството в сянка. Финансовият департамент служи понякога директно като техен инструмент на изпълнението на фискалната политика.

Един анализ на общите цели на тези пет бренша показва, че крайната цел на секретното правителство е да упражни прикрит контрол чрез:

1.      Събирането на изчерпателна инстуционална и персонална информация.

2.      Установяването на национална и международна политика независимо от нормалното Правителство.

3.      Развиването на високотехнологични оръжия и екипировка, и с тези установяването на малки специализирани, високо мобилни, елитни военни единици като резултат от тези прикрити политики, при нужда, без разрешението на официалните (и "несигурните") Въоръжени услуги, (чието съдействие към Секретното Правителство е умерено заподозряно - reasonably suspect).

4.      Чрез развиването на въоръжените способности за отблъскването на каквато и да е заплаха, (включващи несигурните онтологични, социални и икономически влияния на всяко разкритие на реалността на НЛО и извънземното присъствие) чрез развитието на Star Wars/BMDO земно и космическо базиран надзор и SDI оръжейна мрежа.

5.      Чрез отричането на информация компрометираща Секретното Правителство от всикчи онези външни "need-to-know" политико-творчески нива.

6.       Чрез упражняването на контрол върху паричното предлагане, наличността на кредити, цената на парите чрез политически решения направени извън официалното Правителство.

 
 

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН БРАНШ - EXECUTIVE BRANCH

 
Council on Foreign Relations

(CFR) включва Джордж Буш, Бил Клинтън, всички съвременни ЦРУ Директори, най-съвременните Joint Chefs of Staff, най-модерния Кабинет и топ назначените officeholders от Изпълнителния Бранш, и т.н.

 
Tri lateral Commission

Дейвид Рокфелер, Хенри Кисинджър, Джон Д. Рокфелер, Алън Грийнспан, Збигнев Бжежински, Антъни Лейк, Джон Глен, Дейвид Пакард, Дейвид Gergen, Даян Фейнстейн, Джими Картър, Адмирал Уилям Кроу и т.н.

 
The Bilderberg Group

Принц Ханс-Адам на Лихтенщайн, Принц Бернард на Холандия, Бил Клинтън, Лойд Бентсен и т.н.

 
National Security Council

(NSC) военната и разузнавателна политико-творческа и контролна група за национална и международна сигурност, която се отчита директно на Президента, неговия 5412 секретен комитет (който ръководи чрените [секретни] операции), и неговия PI-40 подкомитет (също познат като MJ-12: който упражнява политическо направление и контрол на НЛО конспирацията.

 
Joint Chiefs of Staff

Отделението за специални операции на JCS, операционния директорат който изпълнява заповедите на комитета 5412 на NSC използвайки Комадването на америкаските Специални части.

 
National Program Office

(NPO), който управлява Приемствеността на Правителствения проект (Continuity of Government Project - COG), един продължаващ секретен проект за поддръжката на командните, контролните, комуникационните и разузнавателните изпълнителни центрове по време на екстремни национални критични моменти чрез управляването на нелегалните, охранявани, подземни градове установени от surrogates за надземните национални лидери.

 

Federal Emergency Management Agency

Отдела на FEMA за черни проекти, който управлява лагерите по предпазно-задържане (често разположени на военни бази или на земи на Федералното Бюро за Управление на Земята[Federal Bureau of Land Management]), сигурните подземни скривалища за елита по време на катаклизми и т.н.

 

РАЗУЗНАВАТЕЛЕН БРАНШ - INTELLIGENCE BRANCH

 
National Security Agency

(NSA) подслушва всички телефонни, телеграфни, компютърни, радио, телевизионни, клетъчни, микровълнови и сателитни комуникации и електромагнитни полета "на интерес" около света и дирижира информационния контрол и секретните дейности свързани с НЛО тайната и надзор на извънземни операции, Fort Meade, MD.

 

National Reconnaissance Office

(NRO) контролира и събира информация от глобалните шпионски сателити, следи НЛО трафика навлизащ и напускащ земната атмосфера, координира изстрелването на енергийни лъчеви оръжия от Star Wars сателитите на орбита на избраните човешки земни и въздушни цели и селективно на извънземна флота, Pentagon сутерен и областта Dulles Airport, VA.

 

National Reconnaissance Organization

(NRO) (също познат като MJ-TF), поделението за военни/разузнавателни операции на PI-40 Subcommittee, провежда надзор, забрана, залавяне и конфискация на НЛО-та и техните извънземни обитатели за разузнавателни цели и "интернационална сигурност" проучва и взаимодейства с претърпелите близки срещи, включващи от време на време физически и сексуален нападателен мозъчен контрол, отвличания замаскирани като "извънземни отвличания" за психологическа война и дезинформационни цели, главните щабове неизвестни вероятно отделени и разпръснати сред разнообразните елитни Delta Force Special Operations единици, също като USAF Blue Light в Hurlburt Field, Mary Esther, FL i AFB Beale, Marysville, CA.

 
Central Intelligence Agency

(CIA) командва, често регулира, и понякога координира, събирането на секретна международна информация събрана от шпионите (HUMINT), електронния надзор (SIGINT), и др.; провежда неконституционалните паравоенни контра-бунтовнически операции и preemptive политическите pacification проекти в нарушение на международния закон, както и контраразузнавателните операции срещу чужди агенти; намеса в домашния надзор (шпионаж), и манипулация на америкаския политически процес, "в националния интерес" в директно нарушение на неговия конгресен устав; управлява собственически "false front" компании за печалба; провежда голям дял от международния корабен превоз на нелегални лекарства и дрога, използвайки секретността и имунитета на Националната сигурност; и сътрудничи с конспиративните НЛО операции на NSA, Langley, VA, и световните браншове.

 
Federal Bureau of Investigation, Counter Intelligence Division

Филиалът който разследва, проучва и неутрализира чуждите разузнавателни агенти опериращи в Америка, и сътрудничи с Националната Разузнавателна Организация в надзора на тези които са замесени в близки срещи с НЛО-та и извънземни.

 
Department of Energy Intelligence

(DOE-INTEL), който провежда вътрешни охранителни проверки и външни охранителни контрамерки, често чрез контакта си с цивилния инструмантал, корпорацията Wackenhut.

 
NSA's Central Security Service and CIA's Special Security Office

които респективно шпионират, и провеждат специални операции, които на могат да се поверят на обикновените разузнавателни офицери, Ft. Meade, MD и Langley, VA.

 
U.S. Army Intelligence and Security Command

(INSCOM) чиито задачи включват психологическа и психотронна война (PSYOPS), пара-психологическо разузнаване (PSYINT), и електромагнитно разузнаване (ELMINT), Ft. Meade, MD.

 
U.S. Navy Office of Naval Intelligence

(ONI), който събира информация засягаща военно-морските операции, и има отделна единица замесена в събирането на информация за НЛО-тата и НПО-тата (Неидентифицираните Потапящи се Обекти).

 

U.S. Air Force Office of Special Investigations

(AFOSI), който събира информация засягаща въздушно космическите операции, и има отделна единица замесена в разследването на НЛО наблюденията, доклади за извънземен контакт, както и надзора на ИИК (Идентифицираните Извънземни Кораби - IAC[Identified Alien Craft]), и координация с забранените NRO операции, Bolling AFB, MD.

 
Defense Intelligence Agency

(DIA), която координира разузнавателната информация събрана от разнообразните клонове на Въоръжените Разузнавателни служби (Армия, Флота, Морска Пехота, Въздушни Сили, Бреговата Охрана и Спец Частите), и осигурява контра-заплашителни мерки, които включват доставянето на охрана на ултра класифицираните инсталации чрез разгръщането на американската "Thought Police", която провежда надзор, чрез дистанционно наблюдение (remote viewing) и други пара-психологически методи, срещу прониквания и сканиране от чужди или цивилни дистанционно наблюдаващи (ясновидци и виждащи-извън-тялото) Pentagon, VA, Fort Meade, MD, и цялата астрална среда.

 
NASA Intelligence

което събира разузнавателна информация отнасяща се до космическите полети, саботажните заплахи, срещите на астронавти и разузнавателни сателити с НЛО-та и извънземни, и координира трансфера на извънземна технология към американските и съюзнически аерокосмически операции.

 
Air Force Special Security Service

която е една единица за разузнавателни операции на NSA и USAF занимаваща се с възможните заплахи за аерокосмическите операции от чужди сили, земни или други.

 
Defense Industry Security Command

(DISCO), което провежда разузнавателни операции в и от името на цивилните отбранителни предприемачески корпорации замесени в класифицирани изследвания, развитие и продукция.

 
Defense Investigative Service

(DIS), която провежда разследвания върху хората и ситуациите смятащи се за възможна заплаха към всяка операция на Департамента на Отбраната.

 
Naval Investigative Service

(NIS), която провежда разследвания срещу заплахите за Военноморските Операции.

 
Air Force Electronic Security Command

което провежда надзор и забрана на заплахите за сигурността на електронните трансмисии на Въздушните сили, и за целостта на електронните контрамерки (ECM) на военното оборудване.

 
Drug Enforcement Agency (DEA) Intelligence

(DEA), който провежда надзор и забрана на контрабандните операции с дрога, освен освободените под "национална сигурност" waivers.

 
Federal Police Agency Intelligence

което координира информацията свързана със заплахите срещу федералната собственост и персонал.

 
Defense Electronic Security Command

което координира разузнавателния надзор и контрамерките срещу целостта на военното електронно оборудване и електронните battlefield операции, Fort Worth, TX.

 
Project Deep Water

продължаващите ефекти на компрометирания персонал, източници и методи произтичащи от секретния внос на шефа на нацисткото разузнаване на Хитлер, ген. Reinhard Gehlen, за да преобразува американския разузнавателен апарат.

 
Project Paperclip

продължаващите резултати от секретния внос на нацистки оръжия и аерокосмически/НЛО учени в американското секретно военно изследване и бази за развитие.

 

ВОЕНЕН ДЕПАРТАМЕНТ - WAR DEPARTMENT

 
CIA's Directorate for Science and Technology

който събира информация с обещание за научни и технологични развития, които показват превъзхождащо предимство за, или заплаха срещу Националната Сигурност, (също съдържа "Weird Desk" - "Странното бюро", което централно преработва информация за НЛО-тата и ЕТ-тата и тяхното взаимодействие със Земята) текущия Зам. Директор на Централното Разузнаване за Наука и Технология е Ron Randolfi.

 

Strategic Defense Initiative Office (SDIO)

Ballistic Missile Defense Org. (BMDO)

която координира изследването, развитието и военното разгръщане на електромагнитния пулс на Star Wars, убиващия лазер, лъчът от елементарни частици, плазмоид, и други високо развити технологични аерокосмически оръжия.

 
Department of Energy

(DOE) който мецду другото е прикрита история на изследванията на по-чисти изгарящи каменни въглища и нафта и повече слънчева енергия, е принципно замесена в изследването и развитието на: по-специализирани ядрени оръжия; компактни, самоподдържащи се, енергийно зареждащи се чрез сливане (ядрено?), оръжия на принципа на елементарните честици и вълнови оръжия, включващи електромагнитен пулс, гравитационни/анти-гравитационни, лазер, лъч от елементарни частици и оръжейни изследвания отнасящи се към плазмоид; високо енергийна невидимост прикриваща технология (cloaking tech.) и т.н.

 

Lawrence Livermore National Laboratories
Sandia National Laboratories-West (SNL-W)

които са замесени в тънкостите на ядрените бойни глави, развитие на оръжия с анти-материя (The Teller Bomb: 10 000 пъти по-силна от водородната бомба), лазер/мазер технологични приложения, и, според слуховете, успешни телепортационни експерименти, наред с другите проекти, на този руски наименован "Град на смъртта"), Livermore, CA.

 

Idaho National Engineering Laboratories

(INEL), които приютяват многобройни подземни бази в един огромен пустинен инсталационен комплекс по-голям от Род Айлънд (Rhode Island), има охрана доставена от своя собствена секретна военноморска база, и включена в атомни, високоенергийни електромагнитни, и други изследвания, и включва Национална Лаборатория Argonne, Запад), ARCO, ID.

 

Sandia National Laboratories (SNL)
Phillips Air Force Laboratory

които са уединени на Kirtland AFB/ Военен резерват Sandia, и провеждат превода на изследвания на теоретични и експериментални ядрени и Star Wars оръжия в Los Alamos и Национални Лаборатории Lawrence Livermore в практически, работещи оръжия) Албакърк, NM.

 
Tonopah Test Range

база на SNL за тестване на оръжия на DOE и за операционно тествани Star Wars оръжия в реални ситуации с цели, и е съседна на класифицираните стелт и невидими аерокосмически летателни апарати и US-UFO бази в Groom Lake [USAF/DOE/CIA] Base [Area 51] и Papoose Lake Base [S-4], Тестова зона Невада/ Зона Nellis AFB, Tonopah, NV.

 

Haystack (Buttes) USAF Laboratory,
Edwards AFB, CA

30 нива дълбока, екстремно охранявана инсталация, която според съобщенията е замесена в reverse-engineering на извънземна технология.

 
Los Alamos National Laboratories

първата изследователска лаборатория за ядрени, субатомни частици, високомагнитни полета, екзометалургични, екзобиологични и изследване на други екзотични технологии, окръг Los Alamos, NM.

 
Area 51/Groom Lake
(USAF/DOE/CIA) Base)
and S-4 (Papoose Lake Base)

ултра охранявани, "несъществуващи" военно разгърнати бази където екстремно класифицирани аерокосмически летателни апарати се тестват и операционно управляват, включващи свръхзвуковия шпионски самолет Aurora, продължението на F-117A стелт изтребителя - Black Manta [TR-3A], хипер скоростният безпилотен аерокосмически летателен апарат The Pumpkinseed, и няколко варианта на анти-гравитационна флота (амер. НЛО-та).

 
U.S. Special Forces Command

Hurlburt Field, Mary Esther, FI, заедно със своите Западни US Щабове, Командването на Специалните Части, AFB Beale, Marysville, CA, координиращи:

  • Американските Военни Делта Части (Зелени Барети)
  • Американските флотски Тюлени (Черни Барети), Coronado, CA
  • Ударната група на USAF Blue Light (Червени Барети)
 
Defense Advanced Research Projects Agency

(DARPA) която координира заявленията на последните научни открития към развитието на нови генерации от оръжия.

 
The Jason Group

учени занимаващи се с приложения на елитни оръжия, развиващи cutting-edge научни оръжия за DARPA, и опериращи под прикритието на корпорацията Mitre.

 
Aquarius Group

учени занимаващи се с приложения на НЛО технология, според слуховете работещи под направлението на Общесетвото на Делфина (Dolphin Society), елитна група от учени посветена на екстремно класифицирани научни и технологични открития.

 
Defense Science Board

който служи като бизнес посредника на Департамента по Отбраната между оръжейните нужди и физическите науки.

 
Defense Nuclear Agency

текущо концентрираща се върху енергийно зареждащо се сливане (fusion powered?), високо енергийни лъчи съставени от частици (particle beam), рентгенов лазер, и развитие и разгръщане на EM forcefield оръжия.

 
U.S. Space Command

космическия военен щаб за управление на "следващата война, която ще бъде водена и спечелена в Космоса", Falcon AFB, CO.

 
North American Aerospace Defense Command

(NORAD), управляващ оцеляването на космическия надзор и командния сентър дълбоко в планината Cheyene, Colorado Springs, CO.

 
Air Force Office of Space Systems

който координира развитието на бъдещите технологии за управление и действие в Космоса.

 
National Aeronautics and Space Administration

(NASA) която управлява секретната космическа отбрана, ЕТ-изследването, и отдела за космически оръжия, в добавка на пилотираните совалки и безпилотните изстрелвания на научни сателити.

 
NASA's Ames Research Center

който провежда проекта SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), Екзобиологична (извънземни форми на живот) дивизия, и "Човешки Фактори" (PSY-Война) Дивизия), Sunnyvalle, CA.

 
Project Cold Empire

изследване на SDI (Инициативата по Стратегическа Отбрана) оръжия - Класифициран

 
Project Snowbird
псевдо НЛО-та използвани като дезинформация
 
Project Aquarius
НЛО изследване - Класифициран
 
Project MILSTAR

развитие и военно разгръщане на командването на Третата [космическа] световна война, контрол, комуникации и разузнавателни сателити.

 
Project Tacit Rainbow

Stealth Drones/псевдо UFO's.

 
Project Timberwind
ядрено задвижвани космически летателни апарати.
 
Project Code EVA

технология базирана на космическите пътеки (space walk based technology?).

 
Project Cobra Mist

изследвания на SDI енергийно-лъчево (плазмоид?) оръжие

 
Project Cold Witness
SDI оръжия - Класифициран
 

БРАНШ НА ОРЪЖЕЙНАТА ИНДУСТРИЯ - WEAPONS INDUSTRY BRANCH

Stanford Research Institute, Inc.

разузнавателен предприемач замесен в психотронични, пара-психологични и PSY-военни изследвания.

AT&T

Лаборатории Sandia, Bell и т.н. изследвания на Star Wars оръжия и NSA улесняване на заглушаването на телефонните/сателитни комуникации.

RAND Corporation

Параван на CIA (CIA-front) замесен в разузнавателни проекти, развитие на оръжия, и развитие на подземни бази.

Edgerton, Germhausen & Greer Corporation

NSA/DOE предприемач замесен в развитието на Star Wars оръжия, fusion приложения и охрана за Area 51 и ядрени инсталации, и т.н.

Wackenhut Corporation

(NSA/CIA/DOE cut-out contractor) замесена в предприемачески охранителни операции за топ секретни ултра и чернобюджетни наземни и подземни военни бази, също като Area S-4 (амер. НЛО база), NV и Национални Лаборатории Sandia, (основа на оръжията Star Wars), NM), и, според слуховете "мръсни работи" за CIA и Отбранителните разузнавателни агенции.

Bechtel Corporation

главния предприемач на САЩ за секретни проекти и експериментални подземни бази.

United Nuclear Corporation
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

16.2343