ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Нов световен ред / КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД
08.12.10 02:08
 1700-Илюминати /Адам Вайшопт-основател, йезуитски свещеник и фримасон/ Името Илюминати произхожда от “носители на светлина”.”Lumen”, произтича от Луцифер, паднал “ангел от светлината”, споменаван в Стария Завет.

1800-Фримасони и Илюминати като организации: Ротшилд/Якоб Шиф Натан Родшилд, полагат клетва за убийство на руския цар и неговото семейство.

1900-Илюминати: Ротшилд /Якоб Шиф/, Рокфелер

1913-създаване на Федералния резерв, което го поставя в законна власт на Рокфелер от 24.12.1913 г. Само трима конгресмени реално присъстват по време на вземането на решението, тъй като тогава е Коледа.

1913-1916 - 16-та поправка на закона за таксите /“IRS”/ добавена към конституцията

1917-Руският цар е убит от болшевишките революционери. Ленин, Троцки и Сталин получават финансова помощ на стойност 20 милиона в злато (платени от Родшилд/Илюминати)

1920-Уудроу Уилсън предлага създаване на Лига на Нациите.

1921-Рокфелерови фамилия създават Съвет за Чуждестранни Връзки /Съвет за международни отношения/ в Ню Йорк, което поставя началото на Илюминатските организации в САЩ

1921-Родшилд създава Кралският институт за международни отношения в Лондон

1929-Родшилд, Рокфелерови, Карнеги, Морган /Съвета за Чуждестранни Връзки/ създават срив в стоковия пазар, рефлектиращ в световно известната депресия.

1933-Президентът Рузвелт /Съвет за Чуждестранни Връзки/ обявява банкрут.

1939-Хитлер напада Полша-финансиране от страна на Родшилд, Варбург и Круп

1939-Родшилд финансира едновременно Хитлер и Сталин във връзка с Втората Световна Война

1941-САЩ се включват във Втората Световна война, планирана от Родшилд, Шиф, Рокфелер и Рузвелт

1945-Втората Световна война приключва, създадени са Обединените Нации /ОН/, като изход от войната

1950-Рокфелер прави дарение за ОН в Ню Йорк

1950-ОН започват войната в Корея
1959-ОН започват войната във Виетнам

1963- Президентът Кенеди е убит от служителите на Конспирацията. В новинарските медии се съобщава, че стрелецът е бил само един /Лий Харви Освалд/- пет куршума са намерени от различни оръжия. Първоначалното доказателство за поява на теория, че е имало заговор от няколко стрелци, е загубено.

1963-Джек Раби убива Лий Освалд, след което Раби умира в затвора от мистериозна болест

1967-Убит е Мартин Лутър Кинг
1968-Убит е Боби Кенеди

1971-Президентът Никсън /Съвет за Чуждестранни Връзки/, обявява състояние на извънредни обстоятелства и готовност за САЩ

1973- Никсън изтегля войските от Виетнам, опитвайки се да смекчи общественото напрежение

1973- Дейвид Рокфелер образува Трилатералната Комисия в Ню Йорк

1976- Джими Картер /Съвет за Чуждестранни Връзки/ избира Збигнев Бжежински /Съвет за Чуждестранни Връзки и Трилатерална комисия/, за Съветник по националната сигурност. Петима други високопоставени членове на президентския екип също са членове на Съвета за Чуждестранни Връзки и Трилатералната комисия.

1976- Картър подписва харта на ОН с която премахва суверенитета на САЩ в случаите на военно командване от страна на ОН.

1977- Бенджамин Крим публикува книги и публично говори за Майтрея, като за Христос на Ню Ейдж религията, който е дошъл отново на Земята

1981-Конгресменът Лари Макдонълд призовава за всеобщо разследване от страна на Конгреса, на Съвета за чуждестранни връзки и Трилатералната комисия. Назначено е следствие от Конгреса за тези организации

1983-Лари Макдонълд е убит заедно с 268 други пасажери на Корейските въздушни линии, “полет 007” над остров Сахалин в Японско море - самолетът е свален. Всички тела на пасажерите са намерени, с изключение на телата на двамата пилоти. Някои от поверителните информации, отнасящи се до този полет на Корейските авиолинии включват: два парашута са били видени в близост до мястото на инцидента, руските пилоти са забелязали светещи следи в небето и от другата страна е нямало ответни сигнали на техните, самолетът е бил пълен с гориво, данните на самолета са записани от американска подводница.

1983-Андропов /Съветски съюз/ умира от загадъчна смърт, назначен е Черненко

1984-Черненко /Съветски съюз/ умира, Горбачов поема поста “генерален секретар”.

1985-Горбачов въвежда “гласност” и “перестройка” в целия Съветски съюз

1986-Чернобил, произшествието в ядрената централа. Съветският съюз иска помощ от САЩ и Германия. Общественото мнение в Съветския съюз е изострено.

1988-Джордж Буш /Съвет за чуждестранни връзки и Трилатериална комисия/ е избран за президент

1989-Берлинската стена пада. Източногерманците се втурват към Западна Германия. Американските военни в този момент изглеждат старомодно пред медиите.

1990-ОН започват войната в Залива. Президентът Буш публично обявява”Новият Световен Ред” по телевизията.

1991-Опит за сваляне на Горбачов в Съветския съюз. Елцин се появява за лидер.

1991-Елцин е избран за президент на Русия. Започва развитието на кризата в Босна. Русия се проявява като съюзник на САЩ и техен приятел. Стартира разоръжаването на военните технологии на САЩ.

1992-Клинтън /Съвет за чуждестранни връзки и Трилатериална комисия/ е избран за президент на САЩ. Започва закриването на някои военни бази. Войските на САЩ биват поставени под командването на ОН, изпратени са американски войски да охраняват Босна, Сомалия, Перу. Започва въвеждането на идентификационните карти за здравно осигуряване.

1992-В Лос Анджелис започват бунтовете, породени от инцидентите в Флоренция и Нормандия. Някои сгради изглеждат като че ли са подпалени от професионалисти-военен стил на акцията. Националната гвардия е вдигната по тревога. Агенцията за Извънредни Случаи /FEMA/ се появява на сцената, за да успокои населението. Гражданите започват да се въоръжават, за да предпазят собствения си бизнес. Федералните агенти извършват арести. Медиите допринасят също за повишаване на градуса на напрежението. Кой носи отговорност за създадените безредици?

1993-Горбачов стартира своята “Фондация Горбачов” в САЩ по време на своето посещение в Сан Франциско. Поставя се началото на планове и стратегии за премахване на част от тежкото въоръжение

1993-Агентите на BATF и FBI извършват погром върху сектата “Давидова клонка” под наименованието WACO в Тексас с помощта не само на сълзлив газ /когато CS газът бива подпален той се превръща в цианиден газ/, в резултат на което 75 мъже, жени и деца са убити. Медиите представят водача Дейвид Кореш като луд маниак и убиец.

1993-Руски и Непалски бойни формирования започват военни маньоври и упражнения на американска територия. Американските граждани са алармирали и гледат на тях като на радикални екстремисти.

1994-Клинтън предлага Националната системата за здравно осигуряване. Изисква се национална идентификационна карта за всеки.

1994-NAFTA /Североамериканска асоциация за свободна търговия/ позволява в своето споразумение на американските и азиатски производители да притежават фабрики в Мексико, където заплатите са повлияни от високото равнище на бедност и нисък контрол

1994- GATT - подписано е споразумение

1994-Владимир Жириновски печели популярност в Русия на основата на своите ултранационалистични схващания. На него някои гледат като на един вид версия на Хитлер или Сталин от Новия Световен Ред.

1994-В САЩ започва изграждането на различни патриотични групи, вид милиция на гражданите, за които медиите пишат, че са психари и ненормални. Подобни групи на гражданска милиция в щата Монтана разпространяват касети и литература относно зараждането на Новия Световен Ред. Линда Томсън формира “Американска федерация за справедливост” и разпространява литература и видеоматериали, доказващи руското военно присъствие на американска територия, както и контролираните от ОН форми на “концентрационни лагери”, съоръжени с газови камери, произведени в щата Индиана. Линда предлага материал относно т.нар.”черни хеликоптери” на ОН върху видео запис. В резултат на това нейното семейство е заплашвано докато в същото време същите черни хеликоптери на ОН необезпокоявани летят в пространството над дома й.

1994-Марк Кьорнке от Мичиган разпространява касети и видео относно Движението на гражданската милиция, Новия Световен Ред и контрола на ОН върху САЩ. Т.нар. Милиция в Мичиган провежда многобройни срещи.

1995-Черните хеликоптери на ОН разширяват своето присъствие в почти всички щати, както и в Калифорния.

1995-На пазара се появява InfoPet действащ чрез инжектиране за поддържане на контрола върху домашните любимци. Много християнски книги и видео касети по този повод твърдят, че това е началото на появата на Числото на Звяра за който е предсказано в Откровение на Йоан от Библията..

1995-Боб Флечър производител на играчки и по настоящем работещ в движението на милицията от Монтана, създава видео материал през февруари.95 г., в който описва в детайли Новия Световен Ред, Световния социализъм, глобалното покритите на ОН наложено върху САЩ, вмешателството на CIA в нелегалните операции, извършвани от служителите на Новия Световен Ред, свързани с инжектиране, вкл. т.нар. “черни хеликоптери” и концентрационните лагери. Боб Флечър не един път бива обявяван за ненормален, както и правени са опити върху него за хоспитализация и интензивна медицинска помощ.

1995-Федералната сграда в Оклахома е взривена. Правителството подозира за това т.нар. Патриотична милиция. А патриотичните групи на милицията твърдят, че това е резултат от конспирацията, в която е замесено правителството. Правителството дискредитира патриотичните организации и започва атака върху тях чрез медиите. NBC, CBS, ABC едновременно поддържат слухове и разкази, относно месните организации на Милицията и поддържат страх сред населението. Медиите чрез блиц анкети правят опити да ги представят като опасни и анархистични формирования, стоящи зад взривовете.

1995-Президентът Клинтън и Боб Дол подписват антитерористичен документ, даващ широки права на антитерористичните агенти и създаващ основа за ново антитерористично законодателство. Общественото мнение е манипулирано чрез случилото се в Оклахома и така започва акция “антитероризъм”, придружена с множество закони. Някои от патриотичните групи твърдят, че и двата взрива са дело на служители на Новия Световен Ред, целящи да изплашат общественото мнение, принуждаващи го да предприеме още по-мощен “антиоръжеен контрол”чрез много по-антитерористичния “Федерален контрол”.

И така напред към 2000-та година!. Бихте ли могли да прочетете всичко това до тук и да прогнозирате идващите събития? В името на вашата свобода, защитата на вашите права, дадени ви от Конституцията, вие може да предприемете някакви действия.

Статията представяща списъка на събитията по изграждането на Новия Световен Ред е писана през 1995 год.

Бележка от редактора:

Препоръчва се да се види също статията: “Хронологична история на Новия Световен Ред”. Само във внимателното проследяване на събитията по дати и години, може да се стигне до извода за Конспирацията или Заговора, или т.нар. майсторски изплетена мрежа от организации, подготвящи идването на Антихриста.

НАКРАТКО!

ОСНОВНИ СТЪПКИ В УСТАНОВЯВАНЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Кръгла маса - края на 19 век
Система на Федералния резерв, 1913
Общество на народите, 1920

Съвет за чуждестранни връзки /международни отношения/ 1921

Кралски институт за международни отношения, 1920 год. Лондон

Обединени Нации, 1945
Група Билдерберги, 1954
Римски клуб, 1968
Трилатерална комисия, 1973
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

10.437