ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Извънземни / Страшната тайна на Америка

Страшната тайна на Америка
08.12.10 02:10

Автор:В.Алексеев: ssgestaponkvd@hotmail.com
За всеки ще е трудно да посочи точка А в историята на човечеството, в която евентуалните извънземни са се намесили в нашата история променяйки безвъзвратно хода на еволюцията ни, но ако тази първа интервенция е била още много преди библейските времена и се е отнасяла пряко до биологическата еволюция на хомосапиенс и неговото развитие в бъдеще посредством генно инженерство, и ако за голяма част от човечеството точка Б е появата на Исус и свързаните с него "чудеса", то несъмнено търсим точка В през средата на бурния 20 век.
 За всеки ще е трудно да посочи точка А в историята на човечеството, в която евентуалните извънземни са се намесили в нашата история променяйки безвъзвратно хода на еволюцията ни, но ако тази първа интервенция е била още много преди библейските времена и се е отнасяла пряко до биологическата еволюция на хомосапиенс и неговото развитие в бъдеще посредством генно инженерство, и ако за голяма част от човечеството точка Б е появата на Исус и свързаните с него "чудеса", то несъмнено търсим точка В през средата на бурния 20 век.
...1943 година е съдбоносна за света, през месец юли германофашиските съединения претърпяват съкрушително поражение в най-голямата танкова битка в историята света, където Червената Армия удържа своята най-значима победа. Въпреки че е въпрос на време Нацистка Германия да бъде смазана и червеното знаме да се развее над Райха, Втората световна война далеч не е приключила и най-важното е, че все още не е ясен нейният краен изход особено като се имат в предвид два главни фактора - фанатичната японска съпротива на изток и възможността реакционното командване на СССР да продължи настъплението на запад и след срещата със съюзническите сили изтласквайки ги обратно в Ламанша... В този напрегнат с историческа отговорност момент най-развитата в технологическо отношение нация се нуждае от сигурна гаранция за своето бъдеще само две години след като търпи жестоко поражение при Пърл Хърбър и губи голяма част от флота си. Нужна е една наистина достатъчно мощна възпираща гаранция, която се възлага на проекта "Манхатън" по създаването на атомната бомба, която би могла освен да срине Япония, така и да спре ефективно едно евентуално настъпление на маршал Жуков на запад от Берлин. Технологически обаче времето на атомната бомба далеч не е дошло, сериозни ядрени физици пожелали анонимност пред световната общественост споделят, че за тогавашнато ниво на науката и техниката съответстващо на 40те години за конструирането на една единствена атомна бомба са били необходими над 13 000 тона сребро, за да се достигне до задължителната критична маса и да се създаде ядрена реакция и този проблем е нямало възможен начин да бъде решен рационално поне в близките 20-30 години до времето, когато компютърната техника ще се развие в достатъчна степен, за да може ефективно да помогне с прецизните си изчисления и симулации. Но някак си съвсем неестествено бързо, непреодолимият и изключително сложен проблем се оказва напълно преодолян и то не за оптимистичните 20 а само за 2 години! Америка, която доскоро е могла да произвежда както казва самият Хитлер само хладилници и бръснарски ножчета извършва първият успешен в света ядрен опит, след което разбира се произвежда ограничено количество атомни бомби и с тях поставя на колене Япония, като по този начин са избегнати нови десетки милиони жертви и вероятна комунизация на страната на изгряващото слънце. От този исторически момент подобни бързо скроени и то с революционно значение научно-технически достижения от най-високо ниво, променящи радикално заобикалящия ни свят ще се случват непрестенно и то най-важното в тях ще се инвестират колосални средства и сериозно количество ефективна дезинформация, за да се стигне до момента, в който отдавна те не ни правят почти никакво впечатление, но за сметка на това хранят една огромна икономика и то с невероятна възвращаемост.
Така например и до днес света не научи кои всъщност изобрети транзистора? Една теза лансира, че още през 1938 транзистора е бил патентован в САЩ, но официално транзистора е изобретен през 1947г. от трима американци, които след време се е оказало че не са били с достатъчно квалифициран опит в областта , камо ли да бъдат в състояние да стигнат до такова значимо в световен мащаб техническо изобретение. Интересно обаче, че същата 1947 година се случва прословутата катастрофа на НЛО в Розуел - САЩ, обгърната с толкова много съзнателна мистерия, че така и до ден днешен не се разбра не се разбра точно какво се е случило там. Според официалната версия разбира се там просто се е разбил шпионски балон на военните, разработен за разузнаване дълбоко в територията на СССР, само че редица независими източници изказват сериозни съмнения на базата на куп факти относно истинността на тази официална версия по случая Розуел, като най-малкото са показанията на американски офицер ангажиран не пряко към случая, който открива парчета възстановяващ при огъване формата си метал, какъвто материал дотогава не е бил правен на Земята. Всъщност в основата на тактиката на ЦРУ стои приома, когато се случи подобен инцидент, да се изфабрикуват няколко паралелни лъжливи инцидента в различни по умишлено сходни дати и места с цел да попречат максимално на разкриване на обективната истина и да правят трудна работата на отделните специалисти в това число и на уфолозите. Това включва разбира се и фалшив филм от аутопсия на извънземния екипаж на разбилия се диск през 1947г., който освен понякога по телевизията може да се види и по Интернет , като на прожекцията са показани опитни наистина лекари извършващи професионална аутопсия на няколко кукли имитиращи инопланетяни на филм произведен действително преди 1947г., но много вероятно сниман доста време след действителния филм... Важното е обаче хората да си кажат - ето го филма и той се оказа една абсолютна фалшификация, значи наистина е имало катастрофа , но тя е била както са се опитвали да скрият на шпионски балон, а не на някаква си там глупост за катастрофирал НЛО, за да прикрият проекта от очите на обществото и света и най-вече от душещите наоколо съветски разведки
...Всъщност обаче нещата своят именно по обратния начин и тук трябва да признаем, че ЦРУ си е свършило работата блестящо, като тази целенасочено конструирана дезинформация се поддържа и до ден днешен в книгите и уеб-сайтовете посветени на проблема НЛО, защото и най-трезво разсъждаващият уфолог лесно би се оплел в различните и умишлено сходни версии относно катастрофата на НЛО в Розоуел при такава пъстра палитра от паралелни теории.
...Но да се върнем отново на транзистора - в действителност американците са работели сериозно върху него от много години, само че напоследък битува не само в уфологическите среди една теза, че сходни на транзистора елементи са били открити не къде да е а на борда на катастрофиралия НЛО в Розоуел през същата година на откриването му - 1947. Военните нямайки друг очевиден избор са избрали тримата работещи по проекта научни работници за официални негови изобретатели. От този момент насам става системна практика ако сте обърнали сериозно внимание, че във всички големи американски корпорации техническите открития, които са правени се приписват изцяло на компанията, но не и на учени или отделни научни звена, което кара не малко хора да изказват мнение и в Интернет и вън от него, че всъщност корпорациите не правят никакви технически открития а чисто и просто ги получават от военните по план съобразен с икономическото развитие в глобален мащаб. Един такъв работещ за военните специалист е точно Боб Лазар, който избяга от АREA 51 през 1989, където по негови думи за проучвани няколко пленени от американските въоръжени сили НЛО-апарата и на чиито реверсирани технологии са построени голяма част от техническите достижения.
Колко пъти сте чели или чули за нещо, което ще се изобрети след Х време и ще се пусне на пазара, само че сега това не било възможно? Обещават ни, че след 5 години ще имаме с размер на вафла мобилен телефон, само че сега още не могли да го направят... и хоп след указания период наистина мобилните телефони неусетно навлязоха масово в бита... По същия начин стояха и стоят нещата и областта на компютърния хардуеър - говориха за 128 битови компютри с честота 200 Mhz до 2000 година без те самите да знаят дали ще имат необходимите печалби и субсидии задължително нужни за разработката им. Всъщност в днешно време голяма част от предметите около нас като процесори на компютри, ГСМ-апарати са именно на базата на обратно построени технологии въз основа на елементи от пленени НЛО, което се оказва направо манна небесна за САЩ и в крайна сметка им докарва като резултат доста чувствително технологическо а оттам и военно-икономическо превъзходство над останалия свят, като тази възходяща тенденция особено се засилва след войната във Виетнам, за която детайлно ще се спра малко по-надолу.
Периода на 50-те и началото на 60-те години бележи връх в съветското аеро-космическо дело - съветите изстрелват първия изкуствен спътник, Гагарин полита през 1961-ва, а САЩ чувствително изостават от своят съперник почти във всички научно-технически области и това респективно води до понижение на авторитета им на международната сцена. Кенеди се появява унил по телевизията, когато трябва да произнася речи касаещи усвояването на Космоса от страна на САЩ. Само че именно тук е големият прелом във втората половина на 20 век довел след време до края на Студената война...
Политиката на Кенеди се характеризира с една по мека линия, като този негов по толерантен подход особено към СССР е валиден след Кубинската криза през 1962г, когато двете супер сили са на ръба на ядрено унищожение. Този по миролюбив курс на американския президент въобще не се нрави на генералитета му, освен това Кенеди се опитва да направи и друга много по-фатална грешка - вечерта на 22.11.1963 на речта си в Далас той има намерение да сподели с американското общество и света контакта на правителството с извънземна цивилизация, което де факто и де юре означава разкриване на фактите около MAJESTIC 12 и то официално и пред световната общественост, както и пълната картина около катастрофата на НЛО в Розуел през 1947г., заедно с научно техническите достижения, които предстоят да бъдат дадени от тези извънземни, за да помогнат на Америка и света в борбата срещу световните проблеми като войните, глада, енергийния недостиг. Американските генерали обаче не могат да допуснат такова развитие на събитията, което ще означава издаване на най-голямата и съкровенна тяхна тайна, чието запазване през времето може да превърне САЩ в единствена супер сила в света (както стана сега...). Друга сериозна причина висшите военни да бъдат зле настроени срещу Кенеди е неговото противопоставяне на всякакви техни милитаристични планове по отношение на Южна Азия (Виетнам), където се развива т.нар."Златен Триъгълник" - зона, от която ЦРУ изкарва колосални извънбюджетни средства, с които да финансира строежите на подземни бази в САЩ по строгото ръководство на не кой да е, а на самия Буш-старши (пилот от Втората световна и бъдещ президент на САЩ). В началото на 60те въпросната жизнено важна за американските военни зона е застрашена от комунистическата експанзия на Северен Виетнам и Китай а със средствата набирани от нея се изпълняват американските задължения в рамките на договора между САЩ и въпросните извънземни по строежа на подземни бази и съоръжения, в които отвличаните хора и животни ще бъдат подлагани на биологически експерименти, а в замяна САЩ ще получат жизненоважните технолжии, които ще ги изкарат едно рамо напред пред СССР в надпреварата във въоръжаването.
Само 9 месеца след убийството на Кенеди в Далас, чиито мотиви смятам че отчасти изясних (освен кубинската връзка) на 4 август 1964 в Тонкинският залив през нощта след както ще се окаже несъществуващо нападение с катери на северновиетнамските сили, президентът Джонсън дава заповед за бомбардировки над Северен Виетнам и така поетапно започва Виетнамската война (1964-1972)... Отначало точно по американски образец се нанасят въздушни удари, което води само до втвърдяване на поетия от Ханой курс, следва стоварване на американски войски които достигат в крайна сметка над 600 000 души. Разбира се хората трябва да бъдат далеч от мисълта, че войната във Виетнам е била само и единствено по политически и икономически причини - там двете супер сили са изпробвали своите нови оръжия като например през последната 1972 прототип на МИГ 25, самолет с огромни за времето си възможности като таван 30 КМ, скорост три МАХ сваля пет американски крепости В 52 за един ден! Друг пример е масовото използване на химически оръжия от американска страна като например Agent Orange, който унищожава листата на дърветата, за да бъдат видими партизаните на Виетконг - метод с дълготрайни последици за природата и околната среда. В крайна сметка Америка губи около 50 000 бойци в периода до 1972г., но стратегическата цел - запазването на "Златния Триъгълник" е постигната за почти 11 години време до падането на Южен Виетнам през 1975г., през всичките тези години средствата от него са използвани най-рационално и целесъобразно в строежи на подземни бази и разработка на секретни авиационни проекти, които не след дълго се появяват в небето над САЩ. Войната във Виетнам приключва през 1972, само няколко години по-късно през 1978 полита и първия Стелт Ф 117, а от 1982 се формира и първата ескадрила "невидими" Ф 117 обезпечаващи за определен период от време въздушно превъзходство на САЩ над СССР.
Повече от 30 години след началото на строежите на тези зловещи подземни бази в САЩ, Буш-старши който участва в тези свръхсекретни проекти изграждащи необходимата инфраструктура за извънземните нашественици, за благодарност за предателството му към хората на Америка и към света бива избран за президент. И какво беше точно едно от първите неща в областта на външната политика, което той предприе след като влезе в Белия дом? Организира военна интервенция срещу Панама през 1987г., която започна с удари по въздуха при които за пръв път се използваха във военни условия и същите тези Стелт Ф 117, последва сухопътна интервенция на американската армия, която арестува законният президент на суверенна Панама - Нориега представете си в обвинение в търговия с наркотици на държавно ниво - а не е ли просто Нориега оплелел конците на ЦРУ по някакъв начин и от много време, та се е наложило да бъде прибран своевременно на топло в САЩ, за да не пречи на държавния наркобизнес на демократична Америка, с който наркобизнес тя трови младежта си света десетилетия наред, за да може да изплаща разработките и конструирането на черни авиационни проекти. Впрочем през същата 1987г. се дава и мощен финансов тласък по създаване на хиперзвуковия самолет "Аврора", които през следващите години е бил наблюдаван и заснеман в различни точки на САЩ и Атлантическия океан - супер самолет с таван на полета 40 км, скорост 6-8 пъти звука и принципно нов двигател работещ на основата на серия от експлозии.
...Сега само 13,5 години след онези събития в Панама кои именно беше избран за президент на САЩ и то при един доста оспорван избор и съмнения за фалшификация ако не точно синът на същия този Буш-старши. Да ви кажа тук ще бъде пределно откровен - още щом като избраха Буш-младши за президент на САЩ ясно осъзнах, че той няма голям избор и ще трябва да следва политиката на баща си, което означава големи и радикални промени както са за Америка, така и за света. Ако сте гледали телевизията точно по време на атентатите на 11.09.2001г., то Буш-младши не беше ни най-малко изненадан от тях, и те в крайна сметка му донесоха огромни дивиденти на международната сцена -
1. Анулиране на договора за ПРО от 1971г. и започване строежа на нова противоракетна отбрана на САЩ.
2.Огромни поръчки за военно-пром.комплекс на САЩ и цялостно раздвижване на американската икономика.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.1885