ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Цивилизации... / Великите Пирамиди

Великите Пирамиди
08.12.10 02:15
 От доста време насам хората размишляват върху египетските пирамиди и някои подобни строежи в Южна и Централна Америка, като се учудват на това, как в толкова древни времена човекът е могъл да издига и да премества такива огромни камъни. Ами, разбира се, че не е могъл. Дори и съвременната техника ще се затрудни при подобни мащабни строежи. Отговорът на въпроса кой ги е построил, е съвсем лесен - НЕ СА древните хора. Когато древните хора са търсели величественност, те са отивали на върха на планината или на върха на някоя скала. Боговете, изразявали сила и могъщество, са били боговете на вятъра и ураганите, и боговете на земята, които са я разтърсвали отвреме-навреме, при което са се размествали огромни каменни маси. Е, а сега следващият въпрос - какво биха могли да направят представителите на извънземни цивилизации, посещавали по онова време Земята, за да впечатлят удивените земни диваци?

Ами биха могли да ги впечатлят, като преместват огромни камъни. Великите пирамиди в Египет, обаче, са построени специално като астрономически устройства. Веднага възниква логичният въпрос - защо е било необходимо на извънземните да изграждат такива огромни строежи за междузвездни наблюдения? Защото чрез размера и обема си тези пирамиди осигуряват стабилност и дълготрайност. Е, да, но следва нов въпрос - нима те са построени, само и само за да се наблюдава, например, преминаването на някоя комета през равни интервали от време? Отговорът е, че Великите пирамиди не са използвани само за наблюдения. Основната им цел е била да служат като навигационна система за стартовете на ракетите на пришълците, които са посещавали Земята. Това е изисквало прецизност, тъй като по онова време ракетите на пришълците не са били на много високо техническониво (не по-високо от съвременното ракетостроене).

Освен това те са обитавали планета (така наречената 12-та планета), която периодично се е доближавала до Земята (на около 3600 земни години), но този интервал е бил значително по-голям, отколкото средната продължителност на живота на тези извънземни (а те са имали доста висока продължителност на живота). Както беше посочено по-горе, пирамидите са били астрономически устройства, позволяващи на пришълците да определят приближаването на тяхната планета към Земята и насочването на техните совалки. Тези, които са построили пирамидите, всъщност са ги правили за техните поколения и затова са искали солидни, масивни строежи, които да издържат на земетресения и урагани. Пирамидалната форма е много устойчива на подобни явления и затова е била предпочетена. Така те са построили навигационна система, солидна и сигурна като скала - гиганските пирамиди. Макар да са загубили своите качества като астрономически устройства, пирамидите и до ден днешен не са изчезнали от лицето на земята.

Биха ли могли в днешно време пирамидите отново да изпълняват тази си функция? Откакто те са построени, полюсите на Земята са разменяли местата си много пъти, при което земната кора се е приплъзвала и заемала по-различно положение. Следователно някой трябва отново да калибрира точките на насочване. Легендата гласи, че първоночално пирамидите са били насочени към съзведието Орион - и това е вярно, защото планетата на посетителите (12-та планета), които са ги построили, доближавайки Земята, първо се е появявала видимо в съзвездието Орион.

Нека припомним и за една друга загадка на пирамидите - тайната стая. Знае се, че тя съществува, знае се, че е достъпна само през един тунел, толкова тесен, че само плъх би могъл да мине през него, но в същото време толкова прав и дълъг, че не би могъл да бъде използван за нищо друго, освен за наблюдение. Тази стая е празна сега, като централната й платформа наподобява на малък басейн, в който няма нищо. Никакъв обект за гледане.

Какво е станало там и как е могъл обектът да изчезне през този дълъг, тесен тунел? Има хипотези, че в стаята има задна врата, още неоткрита, през която обитателят или обектът би могъл да избяга. Съгласно тази хипотеза стаята изпълнява функцията на гробница, или в най-лошия случай изолационна камера. Или ако стаята не е за земен или извънземен обитател, тя вероятно съдържа масивен кристал. Нищо в тези хипотези не е вярно. Всъщност обитателят на тази стая е бил в течен вид, течност, изливана в недълбокото басейнче, която течност е отразявала светлината, плъзгаща се по тунела при определен ъгъл - светлината от приближаващата се 12-та планета. Различни други тунели, все още неоткрити, са улавяли отразената светлина. Течността, разбира се, се е изпарила след известно време, оставяйки след себе си само загадката.

Освен Великите пирамиди, на Земята са се запазили и много други останки от велчиствени и огромни строежи - например каменните статуи на Великденският остров. Тези статуи са построени по същия механизъм и от същите строители, построили пирамидите. Представителите на тази извънземна цивилизация са били хоминоиден тип, с размери, по-големи от тези на земните хора. Спомени за тях са запазени в много легенди и митове на различни народи - в Европа те са боговете в гръцката митология, или боговете на визиготите, в Африка - в паметта на племето "догони", в Централна и Южна Америка - в градовете на инките и маите, и още, и още.

Много е писано за племето "догони" и техните невероятни познания за звездите. Това е племе от необразовани хора, които дори и днес живеят далеч от постиженията на индустриалната епоха. Как биха могли да достигнат до такава информация? Съществуват хипотези, че те са били посетени от извънземни от Сириус, или от съзвездието Куче, което се дължи на обясненията за това, как са изглеждали посетителите. Истината обаче, е че те са били посетени от същите тези представители на извънземна цивилизация от 12-та планета, които по това време са имали дори доста по-обширни знания, като се има предвид, че те са основавали междузвездните си пътешествия на тези познания. Маските на кучешки глави (отвреме-навреме сменяни с глави на птици или змии), които тези посетители са носели на главите са, са били обикновен номер - с тях те са плашели диваците, от една страна, а от друга страна са скривали израженията на собствените си лица.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1011