ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Цивилизации... / Отварянето на гробниците. The Abydos Glyphs. .

Отварянето на гробниците. The Abydos Glyphs. .
08.12.10 02:27

Автор:Написано с информация от мисията ENTERPRISE
 На 2 март 1999г., Fox Television предаде на живо от Египетското плато Гиза световно предаване наречено "Отварянето на изгубените гробници, На живо от Египет". Програмата съдържаше изявлението на изследователя от мисията Enterprise, Richard Hoagland. Hoagland представи невероятно графично доказателство, което показва че "високо-технологична" цивилизация е съществувала преди известната Египетска цивилизация.

Доказателството представя на мястото където са открити грифовете (glyphs) издълбани в таванските греди на 3000 годишния храм на Новото Кралство. Храмът се намира в Abydos, хиляди мили на юг от Кайро и платото Гиза. Тези glyphs обрисуват летящи машини, които са много модерни на вид и напълно невъзможно да са построени от древен Египет. Откритието на Hoagland беше потвърдено през Ноември  1998г. от компанията наFox television, които снимаха и грифовете (glyphs) в храма.Откритието не е по малкa удивляващa подкрепа на спорния текст през 2 Март поднесен от Египетското Фокс предаване: че ние не сме първите. Имало е предишна "високотехнологична цивилизация която е съществувала преди Древната Египетска Цивилизация.

Опозиция на Теорията за Модерните Машини.

На 21 Януари 1999г. Katherine Griffis-Greenberg заяви: "...Боя се, че вие обсъждате известната мания "Abydos helicopter". Има просто обяснение на това какво виждате, в Египтологията. Няма никаква мистерия тук, това е просто (определя се като ръкопис, тип папирус или пергамент, който е бил писан повече от един път, частично заличен и често четлив AHED. Било е решено в древността да се преместят петте царски titulary на Seti I с тези на неговия син и наследник, Ramesses II. На снимките, ясно виждаме "Този който отблъсква Деветте Стрели", който фигурира в някои от Two-Ladies names на Seti I, променен с "Този който защитава Египат и побеждава чуждите страни" a Two-Ladies name на Ramesses II. С малко от мазилката, която някога е покривала titulary на Seti сега сваленa, нанесените отгоре знаци действително изглеждат като подводница, но това е само съвпадение.

Какво се случва във фотографиите е напълно ясно, просто се консултирайте с Juergen von Beckerath, Handbuch der aegyptischen Koenigsnamen, Muenchner aegyptologische Studien 20, pages 235 and 237. 

Този въпрос идва на дневен ред отвреме на време на такива академични e-mail листи като Ancient Near East (ANE) List и така нататък, така че ние сме много запознати с него.

С Уважение:

Katherine Griffis-Greenberg Member, American Research
Center in Egypt International Association of
Egyptologists University of Alabama at Birmingham
Special Studies

Hoagland претендира, че откритието е негово.

Следващото изявление е от Armagiland website:

На 2 Март 1999г. Richard Hoagland се появи в радио Art Bell дискутирайки тези грифове. Нещастно Mr. Hoagland твърди, че това е било откритието на Enterprise цитирано от сайта на мисията Enterprise "Hoagland's Abydos discovery". Тези които са следели Amargiland website през последните 3 години, ще си спомнят нашия постинг на тези фотографии преди 2 години. По време на постването Amargi Hillier прати много молби (по факс) на Art Bell и Richard Hoagland да вземат впредвид тези грифове. Тези съобщения бяха пренебрегнати.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1012