ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Цивилизации... / Подводни пирамиди в Крим

Подводни пирамиди в Крим
08.12.10 02:35
 Все по-убедителни стават твърденията на изследователи от различни страни, че може би едни от най-значимите загадки от древната цивилизация се крият в района на Черно море. В края на юли т. г. московският вестник “Комсомолская правда” съобщи за още едно изненадващо откритие на руски учени на уникална находка в Крим, която подкрепя хипотезата, че мистичният остров континент Атлантида може да е бил в Черно море. Този район от няколко години е в центъра на вниманието на световните медии поради откритията, направени край бреговете на Турция от експедиция от САЩ свързани с митичния Потоп. Сегашната американско-българска експедиция край Варна е по същия повод.

Освен това в Интернет се напомня, че Кримският полуостров в Черно море е свързан с древната история на българите. Столицата Фанагория на хан Кубрат е била отделена само с един провлак от Крим. А в старинния епос “Джагфар тарихъ” се посочва, че българите са народ отпреди Потопа и знанията му са дошли от изчезнала загадъчна цивилизация.

А сега шокиращо става ясно, че в търсенето на минерални води на полуостров Крим близо до град Севастопол група руски учени съвсем случайно е разкрила под водата 7 тайнствени пирамиди, които са дело на човешка ръка. Екипът от 9 души – хидрографи и геолози – се ръководи от известния руски изследовател доц. Виталий Гох, кандидат на техническите науки.

Според тези учени кримските пирамиди са изградени много по-рано от египетските, т. е. преди третото хилядолетие пр. н. е. Една от хипотезите е, че те може би са дело на цивилизацията на митичните атланти. Впечатляващата тайна около създателите на пирамидите в Черно море ще бъде разкрита, когато учените влязат във вътрешността им. Специално проучване, направено с помощта на ехографски датчици, показва, че в тайнствените пирамиди на дъното край Крим се крият гигантски фигури с форма на хора. Но едва когато се влезе в пирамидите, ще стане ясно дали те са каменни, метални или на изчезнал биологичен вид.

Изследователската група на доц. Гох действа по метода на геохидроакустиката. Още при първите огледи приемникът регистрирал високочестотно поле в радиус от 100 метра. Това довело учените до извода, че в района има необичаен обект. Решено било да се изкопае кладенец. На дълбочина 9,5 метра руските учени се натъкнали на изненадваща пирамида. Отвътре в обекта е имало кухина, а отвън стената е била покрита със замазка, в състава на която са влизали жълтък и белтък. След пробиването на отвор в стената на пирамидата учените проникнали вътре и се спуснали на сълбочина 38 метра. Поради липса на специални съоръжения изследователите не успели да стигнат до дъното.

Височината на първата пирамида е 45 метра, а дължината на страната при основата – 72 метра. Съотношението на тези величини е 1:1,6 – стандартно за всички открити досега пирамиди в Мексико, Египет и Китай. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0887