ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Цивилизации... / ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/

ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
08.12.10 02:40
 Ернст Рифгатович, по света има много пирамиди. Само на територията на Египет са преброени около 34, а в Латинска Америка - 16. В Тибет, на сравнително малка територия, вие сте открили повече от 100. С какво се отличават тибетските пирамиди от останалите?

Посещавал съм нееднократно египетските и мексиканските пирамидални комплекси. Тибетските пирамиди преди всичко са по-големи (направо грамадни), а и според нас са построени в много по-ранни времена. Най-главната разлика обаче се явяват съпровождащите вдлъбнати, полукръгли и плоски каменни конструкции, при болшинството пирамиди, които ние нарекохме “огледала”. Такове нещо няма никъде другаде.

Напоследък в пресата се появиха публикации за т.нар. “огледала на Козирев”. Руският учен Николай Козирев е изобретил метални “огледала” с различна форма, в които, по резултати от неговите изследвания, се променя хода на времето. Има ли аналогия между тибетските “каменни огледала” и тези на Козирев?

По наше мнение аналогия има. Според Козирев, времето е енергия способна да се концентрира (свива) или разсейва (разтяга). При неговите експерименти е постигнат ефекта на свиване на времето. За това може да се приеме, че и “каменните огледала” в Тибет притежават това свойство. Възможно е именно с това да е свързана и странната смърт на четиримата алпинисти, които някакси остаряли и то само за една година. Не е изключено да са попаднали под въздействието на “огледалата”. Освен това нека не забравяме и настоятелните предупреждения на ламите, да не се отклоняваме от свещенната пътека.

Към това трябва да добавим, че по мнението на много учени, пирамидите са способни да концентрират по-тънки видове енергия, а в съчетание с “огледалата на времето”, може би оказва силно влияние на време-пространствения континиум. Сергей Селиверстов, члена на нашият екип, дори нарече комплекса Кайлас “машина на времето”.

Какъв е размера на тибетските каменни огледала?

В повечето случаи те са огромни. Да вземем за пример огледалната конструкция, която ламите наричат “Дом на щастливия камък”. Височината на нейното вдлъбнато огледало, по ориентировъчни изчисления, е около 800 метра. Това е 3 пъти повече от височината на 100 етажен небостъргач. От северната страна на тази конструкция има полукръгло “огледало” с височина, приблизително 350 метра и почти точно копие на моделите на Козирев. Южната страна на “Домът на щастливия камък” представлява грамадна плоскост, която е съединена под прав ъгъл с още едно голямо вдлъбнато “огледало” с височина около 700 м.

Любопитно е да отбележим, че хора, прекарали известно време вътре в “огледалата на Козирев148;, получават световъртеж, изпитват страх, виждат летящи чинии, наблюдават себе си в детството и прочие. Размерите на неговите “огледала” не надвишават 2 - 3 метра. Трудно е да си представим, какво би се случило с човек, ако попадне под въздействие на Тибетските “великани”. В тази връзка, не би трябвало да смятаме за пълна фантастика, хипотезите, че тези места са били предназначени за преминаване в паралелни светове.

Най-големите огледала представляват западния и северния склон на основната пирамида. Тези склонове имат ясна плоско-вдлъбната форма. Височината им е приблизително 1800м. Срещат се и множество малки конструкции, които имат най-различни форми.

Възможно ли е тези “каменни огледала”, да изпълняват не само ролята на “машина на времето”, но и да екранират различни енергийни потоци, разпределяйки ги?

Без съмнение - да. Много от прирамидалните конструкции в Тибет имат допълнителни плоски “каменни огледала” и не е изключено те да екранират енергията, събирана от пирамидите, както и да се свързват с енергийните потоци от други пирамиди и “огледала”. При огледа им установихме, че те са били изработвани отделно и прикрепяни към пирамидите впоследствие. Но по какъв начин са били повдигани тези огромни каменни плоскости, за сега не ни е известно.

Някои от огледалните конструкции имат съвършенно необичайна форма. Много често, по върховете на тибетските възвишения могат да се видят самостоятелно &#огледални конструкции.”. Изглежда, че тънките енергии са толкова многообразни, че за тяхното екраниране и управление са били използвани най-разнообразни каменни конструкции.

За съжаление съвременната наука едва сега започва да осъзнава факта, че такива енергии съществуват, а и все още няма сериозни прибори и апаратура за тяхното изучаване. Можем само да кажем, че тези, които са построили “огледало-пирамидалния комплекс Кайлас”, са били наясно със законите на тънките енергии и времето и са умеели да ги управляват. Тези енергии, вероятно са “формотропни”, т.е.зависят от формата на строежа. Вероятно на това се дължи и многообразието на каменните конструкции.

Според вас, кой е построил този удивителен комплекс?

Ние самите през цялото време си задавахме този въпрос. За наше щастие, строителите са оставили следи.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

14.6931