ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

За България / Простреляха бизнесмена, разкрил за контролираните от Доган 1 млрд. долара

Простреляха бизнесмена, разкрил за контролираните от Доган 1 млрд. долара
10.12.10 19:24
 Простреляха Бедри Шефик с 2 от 9 куршума, който преди години бе най-големият инвеститор у нас, разкрил скандалната тайна на Доган, че именно той контролира 1 млрд. долара, като това ставало посредством дясната му ръка Ахмед Емин и мафиотът Илия Павлов. Сега вече и двамата са мъртви, а снощи едва не бе убит и българският бизнесмен с турски произход, както първи разкриха от агенция “Фокус”.Бедри Шефик
Опитът да бъде разстрелян Шефик е бил направен късно вечерта в Истанбул, докато той паркирал колата пред дома си в кв.”Флория”. Истанбулската полиция също съобщи за нападението срещу Бедри.Той е извадил изключително голям късмет, след като е все още жив, а нападателят му е изстрелял срещу него един пълнител с куршуми. Само 2 от тях са го ранили в крака и ръката, а най-интересното е, че е бил откаран в болница “Доган”. Доста странно съвпадение с името на тукашния ни депутат от ДПС, за който Бедри Шефри бе разкрил, че контролира у нас колосалната сума от 1 млрд. долара.
Доган и двамата му приближени, мафиотът Илия Павлов и Ахмед Емин, с които контролирал 1 млрд. долара
Изглежда всеки, който е свързан с Ахмед Доган и по някакъв начин е действал срещу него, визирайки Ахмед Емин и Илия Павлов, скоро има среща със смъртта, като този път Шефик имаше щастието “да изпусне влака” към отвъдното. Името на болницата в кв. “Кючюкчекмедже” обаче напомня на бизнесмена за старият му “приятел” Доган и как едва не си отиде от този свят.
Но и Бедри не е “цвете за мирисане” в сравнение със скандалния ни депутат, тъй като и той е причинил много щети за страната ни.
През 2005 г. България го обявява за международно издирване, заради множеството му измами у нас като бивш собственик на “Бейпар Шугар” – захарните заводи в Девня, докарвайки го до нулата; “Мапа-Чингиз”, който едва не провали строежа на автомагистрала “Люлин” и страната щеше да плаща милиони за неустойка към ЕС; “Илджи хидротек ади артаклъ” завлече 8 наши фирми и направи така, че Балчик да е 2 години обсаден град; “Шишеджам” пък накара цяло Тъговище да плаче, “както не е плакало при еничари, от пашалъка и ангарията”, пишат за Бедри Шефик от в. “Труд”, в началото на годината.
Не стига и това, ами бизнесменът е един от изселниците в Турция през 1989 г., заради съмнения за връзки с турското разузнаване.
 
Мафиотът Илия Павлов и Ахмед Емин са вече мъртви, а Бедри Шефик за малко да ги последва
 
Явно сега има съдба, щом като снощи бе прострелян в Истанбул, за да му напомни, че “Господ забавя, но не забравя”. Все пак този път извади късмет и се размина със смъртта, но болницата, в която бе приет, пък му напомни за една скандална личност и разкрития срещу Доган, че той е контролирал 1 млрд. долара, посредством подчинените му Ахмед Амин и мафиотът Илия Павлов. Така сега Бедри Шефик ще трябва да се замисли над действията си и дали скоро няма да му се случи нещо като на последните двама, защото снощното нападение е показателно за това какво следва.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.5145