ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Тайни общества / Долари, масони, тайно правителство

Долари, масони, тайно правителство
15.12.10 20:08

Автор:poveritelno.dir.bg
Масони…Илюминанти…Свободни зидари…Тайно световно правителство…Това са Банкери, монополисти и собствениците на крупни корпорации: Семейството на Ротшилд, Рокфелер, Уиндзорската династия и др. Всички президенти на САЩ не са криели, или се е намирало доказателство, че те са Членове на тайни клубове, като „Череп и кости” и т.н., които по същество са масонски ложи. Изключение правят само Кенеди и сегашният – Обама, - все още за него не са открити доказателства….
 Именно те са измислили лихвеният процент и международните финансови борси.
На тези финансови пирамиди се крепи целият наш свят. Масоните са загадъчни защото никой не знае с какво точно се занимават. На най ниското ниво на посвещаване се говори, че масоните служат на хумани цели и за обединяване на човечеството. Изтъква се целта да се служи на „Висшия Архитект”, създател на всички неща. Колкото по-успешно е издигането в йерархията (до пирамидата), става ясно каква е тази висша същност на "Върховния архитект".


Целите на тази тайна и мощна организация са:
Преобразуване на света в една държава.
Установяване на контрол над ресурсите.
Да се държат обикновените хора в невидение
.
Главната цел на масонството е – установяване на Нов Световен Ред с еднаква световна валута, премахване на разликата между отделните народи и създаване на едно световно правителство.


Световно правителство
-това е над държавна структура, която ефективно изпълнява ролята на щаб на”Новия Световен Ред”.В своята работа тази организация се ориентира към интересите на малочислен елит,обединен от етническо родство. Например Русия не трябва да има лидери в това правителство и ще се използва само като източник на суровини за Новия Световен Ред.

Привържениците на теорията на масонския заговор, твърдят, че влиянието на масоните се осъществява чрез филантропски, миротворчески, правозащитни, финансови и други организаций.
На 1 доларовата банкнота присъстват всички основни знаци на масонството.

В левия ъгъл над надписа "The great seai" т.е. "Великия печат" е изобразена масонската пирамида от 13 тухлени реда.
Ако представим пирамидата в вид на триъгълник и дорисуваме още един така, че да се получи звездата на Давид, то шестте върха на нея ще показват буквите:
A, S, N, O, M ; от което се получава думата MASON.


Под пирамидата има надпис на латински: "NOVUS ORDO SECLORUM", т. е. „Новият Световен Ред” или „Новият Ред на Ерата".
Над пирамидата на латински пише: "ANNUIT COEPTIS" което се превежда като „ТОЙ/БОГ/ благославя нашите деяния”.

Какво означава пирамидата с око на банкнотата от 1 долар?
Пирамидата – това е строгата ерархия, която олицетворява единството и подчинението на световните валути, и съответно ерархията на властта на парите. Над пирамидата се извисява око – „Всевиждащото око”.Това е окото на масонския бог – „Великия Архитект на Вселената”.
В самата пирамида тухлите символизират единството на всички механизми в света, ерархически подредени от които се определя върха на пирамидата – светещият масонски триъгълник с окото на „ Великия Архитект на Вселената”.
При разкодиране в десетичната система на надписа в основата на пирамидата- това са римски цифри "MDCCLXXVI", се получава: "MDCCLXXVI"=1776год. – Създаването на Америка / 04.07.1976 /, и след това като се направят малко математически изчисления/ в интернет ги има / се получава числото 666.
В дясната част на банкнотата е изобразен орел със набор от 13 стрели, който носи щит с 13 ивици и държащ в с десният си крак клонче от акация с 13 листа и 13 пъпки. Този орел е взет от държавния печат на САЩ, който е разработен от група начело с Бенджамин Франклин.
Акацията е свещено дърво за масоните, и символизира здравината на масонските традиции и организации, притежаващитайни знания и способности за възкръсване или безсмъртие.
Стрелите символизират знанието и силите които са призвани да усмирят, а при необходимост и да умъртвят враговете/ разбунтувалите се поданици /, затова всяка от тринадесетте стрели в идеала заплашва един от тринадесетте етажа които показват пирамидата на поробеното човечество. Ако гледате глобално, те олицетворяват успеха, който трябва да съпътства пътя към висшата цел- световния „Нов Вековен Ред”. На лентата в човката на орела е написано "E PLURIBUS UNUM",
Което се превежда – „Един народ от многото” или „ От всички – един”.
32 –те пера на едното крило на орела – са степените на посветеност в масонските ложи, а 33-те пера на другото крило –показват 33 – та , висша и свръх тайна степен.
„Великият Архитект На Вселената”, много обича шестолъчната звезда на Давид и много пъти на долара се среща числото тринадесет:
13 листа в палмово клонче в орела, 13 маслини в палмовия клон, 13 стрели в другия си крак, 13 ивици върху знамето на гърдите му, 13 в 5-лъчната звезда над главата на орела,13 реда на пирамидата, 13 букви в думите над пирамидата, 13 букви в думите над орела, 13 перли от ляво и от дясно на кръга на"печата" (2 пъти по 13),
И така 10пъти 13. Къде още има 13? Те са замаскирани:
-на щита на орела са изобразени само 12 тънки хоризонтални линии,
но на върха е оставено място за още една, последната, 13 линия.
В центъра на копюра има голяма буква „N”, това е 13буква по древногръцката азбука.
Числото 13 в кабалистичната символика означава 13 степени на посвещаване, а в окултните ритуали 13 е един от знаците на сатаната.Официално се счита, че това означава първоначалния брой на обединилите се щати.
В центъра на банкнотата е надписа „Ние вярваме в Бог” (In god we trust). Ясно е в кой „Бог” те вярват, и какъв „Световен ред” те стоят. Забележете, че кръста, главния християнски символ нахристиянския Богна долара го няма..въпреки, че надписи заБог има, но за кой бог – там не е уточнено.
Чий са очите на върха на пирамидата?... Кой е този великархитект?...

Ето и видео как се образува МАСОН на 1$
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1172