ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Ромско интегриране / Ицо Папата поръчал грабеж с изнасилване на деца

Ицо Папата поръчал грабеж с изнасилване на деца
09.05.12 22:04

Автор:http://www.bnews.bg
Вуйчото на фолкаджията Азис – Христо Върбанов, известен като Ицо Папата е арестуван за изнудване, съобщи БТВ. Папата е поискал 100 000 евро от ромския барон Станчо Владов, който е сочен за поръчител на убийството на Тани Танев от Долни Дъбник. С парите Ицо Папата трябвало да накара свидетели да оттегля показанията си. При ареста, у вуйчото на Азис е открита част от сумата.

Ицо Папата е бил поръчител на грабежа на столично семейство преди 14 г., придружен с бруталното изнасилване на двете деца на фамилията, тогава на 11 и на 16 г.
Той не е сред седмината обвиняеми, сред които са неговият шофьор Боби Лудия и охранителят му - Митко Бомбата. В бандата имало и полицай - Димчо Димчев, който бил помагач по време на изнасилването - държал ръцете на едното дете, чиято глава била затискана с дюшека, докато го насилват. За факта, че има служител на реда сред извършителите, се оказва, правосъдната ни система не е знаела до 2006 г., което звучи направо нелепо. Това разкри разследване на ТВ7.
"Госпожо, на нас не ни е приятно, ние сме на служба", казал полицаят по време на престъплението,
докато майката слуша нападателите да обясняват как вече са изнасилили децата й. По разказа на майката на двете момичета пред камерата на Диляна Гайтанджиева
защитеният свидетел, разкрит от адвоката на един от обвиняемите, е разкрил участието на въпросния полицай още в началото на следствието.
Впоследствие обаче той се отметнал от показанията си, понеже бил заплашен със смърт, а служителят на МВР напуснал системата доброволно и с всички полагащи му се привилегии.
До момента седмината извършители и изпълнители на поръчката на ромския бос са на свобода, след като следствието е било протакано 9 години,
а накрая председателят на съдийския състав Мирослава Тодорова го е препратила на военния съд. Нейното оправдание за това било, че от 2004 до 2006 г., когато делото е в нейната подсъдност, този факт не се е знаел. по думите на съдийката за това е виновна прокуратурата.
14 години по-късно за фрапиращия случай на отказ от правосъдие у нас най-напред се оплакаха на вътрешния министър самите родители на изнасилените, вече пораснали момичета. Семейството разказа трагедията си в писмо до МВР.
Разследването на журналиста Диляна Гайтанджиева пък доказа, че Ицо Папата е събрал престъпната група, за да им поръча грабеж в къщата на семейството. Самият циганин отправи заплахи към журналистката в ефира, съпругата му също.
Той отказа да отговори на въпросите на тв екипа за поръчителството. По разказа на свидетеля обаче, също участник в бандата, седмица по-рано тръгнал слух, че фамилията е продала имот и бандитите предположили, че у дома си държи много пари. Папата събрал групата в заведение, за да им даде поръчката.
"Децата бяха изнасилени и двете. Съпругът ми беше пребит до неузнаваемост, намушкан на няколко места. Караха ме да се събличам и ме питаха къде са парите, докато изнасилваха децата ми",
разказа пред камерата на ТВ7 майката.
В началото тя била принудена да свали дрехите си от кръста нагоре. Един от бандитите опирал до тялото й нож и я заплашвал, че ще я изнасили. След това жената чула реплики между нападателите, че след като мълчи и не казва къде са парите, ще насилят децата й.
"Започнах да им се моля да не правят нищо на децата", плачеше майката, докато разказваше за преживения ужас.
После бандитите си тръгнали с пари и бижута от опустошеното семейство.
В разследването на Тв7 майката на двете момичета се усъмни, че кръвните и ДНК-проби на децата й са били подменени,
защото първите били взети още в нощта на престъплението, а няколко месеца по-късно им направили повторни.
Равносметката - 14 г. по-късно след бруталното посегателство на едно българско семейство престъпниците са на свобода, делото не е приключило дори на първа инстанция и има опасност да бъде прекратено поради давност.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

11.5762