ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Тайни общества / Десетте най-влиятелни тайни общества

Десетте най-влиятелни тайни общества
10.05.12 15:41

Автор:http://www.saprotiva.com
Лично аз напоследък се питам каква е причината за масовата истерия против масоните и илюминатите в последните една-две години.
Питам се дали ако наистина въпросните бяха единствените и неповторими злодеи на нашата планета Земя, щяха да допуснат инсайдерите да изкарат всичките им кирливи ризи така лесно и бързо наяве? Съмнението ми нараства и при фактът, че по адрес на въпросните две тайни общества се изсипват купища глупости в сайтовете за видео споделяне, а хората приемат информацията за чиста монета, само заради заглавия, съдържащи ключовите думи „истина“, „илюминати“, „масони“, „нов“, „световен“, „ред“. Няма съмнение, че голяма част от нещата, които знаем, най-вероятно са истина, но дали хората, които качват тематични видеоклипове в интернет пространството са чели по-задълбочени материали по темата? Дали са търсили истинското значение на символите, които използват тайните общества? Задавали ли са си въпроса защо им е изобщо да използват символи?

И най-важното: даваме ли си сметка, че е без значение кое точно тайно общество или организация злоупотребява с властта си? А дали причината не е в самата система, която позволява злото да намери почва? Ние сме я създали, въпросът е ще продължим ли да я поддържаме.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5141