ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

5.8 по Рихтер безумие / Какво не проработи?!

Какво не проработи?!
23.05.12 13:27

Автор:poveritelno
Нещо на което никой не обърна внимание е това, че ДЪРЖАВАТА ПРОСТО НЕ РЕАГИРА
Питах се цяла нощ по време на земетресението и продължавам да се питам КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, ИМАМЕ ЛИ ТАКАВА. Нали във всяка една нормална държава има система за оповестяване и правила и принципи за реагиране на институциите при бедствие от такъв машаб. С други думи тия сирени които пищят само по празници ТРЯБВАШЕ ДА ПИСНАТ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО за да могат хората да излязат от домовете си на време. Ако земетресение 5.8 по рихтер с епицентър в собствената ти държава, на 10 км. от столицата не е заплаха за която трябва да бъдат уведомени хората, ТО ТОГАВА КОЕ Е??!  Нямаше информация по медиите, единствено по БНР имаше някаква откъслячна информация и то 40 мин. след земетресението. 

* Силно се надявам да не съм прав, но май нещата засмърдяха доста. Защо не проработи тази система, след като всички я чуваме по празници, защо не проработи точко сега когато имаше нужда от нея, случайно или нарочно беше. Защо ли си мисля че управниците ни са знаели и затова не запищяха сирените. 

Ето
какво обяснение даде "министър" Цветанов. 

** Айде стига бе, какви 34% какви глупости!? Та нали всички ги чуваме по празниците тия сирени. А ако е така, ако наистина само 34% са покрити от населението ТОГАВА МАГИСТРАЛИ ЛИ ТРЯБВА ДА СТРОИШ БЕ БОЙКООО, ако така продължаваме няма да има хора които да карат по тия магистрали!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1178