ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

5.8 по Рихтер безумие / Апокалипсисът започна! HAARP разтърси България и Италия едновременно!

Апокалипсисът започна! HAARP разтърси България и Италия едновременно!
25.05.12 11:51

Автор:http://www.razkritia.com/167779/haarp/
Това е, най-после заговори се и по други бг сайтове, че това което продължава и в момента да ни е случва е благодарение на HAARP. Това е статия от razkritiq.com
 HAARP предизвикало земетресението у нас и в Италия от снощи, твърдят ужасени, които не знаят какво още ги очаква
HAARP е обичайният заподозрян след зачестилите бедствия последните няколко години. След аварията на атомната електроцентрала на Фокушима, веднага се появиха клипове и филми в порталите за видео – споделяне, които бързо-бързо се цензурираха. Близкото време на първите разлюлявания в България и Италия, и почти едновременното повторение от снощи, провокира маса истерични коментари в интернет – пространството.

Още вчера се появиха подозренията за мистериозен заговор на американски военни, които провеждали експерименти на българска земя. Днес съмненията се обостриха и масово се заговори за HAARP – машината, която създава катаклизми. 

Още преди пет години – през 2007 г. е излъчено интервю в YouTube на канадския журналист Бенджамин Фулфорд с финансовия министър на Япония Хейзо Таканака. Запитан: “Защо предавате финансовата си система в ръцете на шепа американски и европейски олигарски?”, японският финансов министър отговоря, защото страната му е заплашена от машина за земетресения – йоносферното климатично оръжие HAARP.

Намират се смелчаци, които твърдят, че огромната антена на оръжието излъчва радиочестотна енергия, която се разпространява в горната част на атмосферата.

Сложната за обяснение система на действие представлява излъчване на микровълна от милиард вата в йоносферата, като по този начин вълната я повдига в космоса. Там тя рикошира и предизвиква земетресение. На същия принцип оръжието може да нагорещи подземните води и така отново да провокира земетресение или пък да предизвика циклони и цунамита, които могат да бъдат с ужасяващи последствия.

За някои това изглежда само научна фантастика, но светът става все по-подозрителен спрямо взаимовръзката между HAARP и земетресенията .


Това беше в Япония, дали някой е видял нещо подобно и в България?!Просто вижте  преди някой да го е цензурирал и ни кажете все още ли смятате, че земетресенията са случайност?!
Ентусиасти се кълнат, че броени дни преди да се разтресе земята под краката на хората от околията над Перник, системно прелитали военни самолети. Летящите машини се движели в определена конфигурация ниско над миньорския град часове преди земетресението.

Версията им намери мощна подкрепа между русофили и обикновени американофоби, които смятат, че милата ни татковина за пореден път е станала жертва на „приятелски огън”. Според тях лично симпатичния чичко Обама и лошата леля Хилари наказали България, заради отпора срещу проучванията на шифтов газ, който ги изненада неприятно.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1239