ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

КАКВО НИ ГОТВЯТ? / Холограма на Христос ще пороби човечеството!

Холограма на Христос ще пороби човечеството!
31.05.12 23:24
Христос, създаден от НАСА, ще помогне на мистериозна тайна организация да наложи Нов световен ред
Христос ще бъде използван, за да се инсценира Второто пришествие, и да се всее паника сред човечеството. Този злобен слух се радва на истински ренесанс след земетресенията в последно време.

Отдавна битува мнението, че американските военни са изкривили изобретенията на Тесла, за да послужат за зловеща машина, която контролира времето. Наред с пораженията, настъпили след поредицата земетресения, порои, градушки, наводнения, правителството на САЩ и НАСА използвало момента, за да установи тотален контрол на човечеството.

Тази стара теория отново обикаля интернет-пространството, защото според любителите на конспирациите тайното Световно правителство нямало да изпусне сгодния момент. Според зловещата разработка, която се нарича „Син лъч” цели преди всичко да унищожи традиционните религии. Премахвайки исконните ценности, лесно щяло да бъде постигнато унищожаването на националното самосъзнание. Последната стъпка е премахването на семейството като единица в обществото. Така без различна религия, с единно гражданство и индивидуалност, човекът ще се самоопределя по догмите на новата религия – Ню Ейдж.

За да се установи пълноценно Новия световен ред, най-лесно би станало, ако хората повярват, че Второто пришествие е дошло. Възпитани в традиционните религии, по принцип хората в себе си имат определено отношение към Апокалипсиса и повторното явяване на Месията.

Напоследък все повече се говори за свършека на света покрай безбройните природни катаклизми. Моралните ценности, ако не напълно деградирали са достатъчно променени. Като цяло: идеален момент за поява на Христос!

Злите гении от НАСА вече били подготвили и чакали сигнал, за да поставят човечеството на колене с 3 D – образ на Христос!

Ето и интересно   по темата!
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0996