ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

USA Измама / Доларовият и петролен рекет на САЩ и окултистите от Федералния резерв

Доларовият и петролен рекет на САЩ и окултистите от Федералния резерв
16.06.12 02:38

Автор:http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/
Част втора: Механизъм на доларовия рекет или как САЩ безплатно пазаруват на гърба на останалия свят и защо ще има война в Сирия.

„Комунизмът си отива спете споконо деца”. С тази песен приспивахме малчуганите в зората на демокрацията. Комунизмът настина си отиде, но това което дойде след него бе Сатанизмът, облчен в лъскавия и шарен костюм на Капитазлима и чичо Сам. Заменихме червената петолъчката на каскета с бялата петолъчка на цилиндъра. „Кон за кокошка”, но кой да знае. Кой да знае, че децата, които приспивахме с песничката на Васко Кръпката, ще се превърнат в доброволни еничари, като ще пропилеят младостта си в унизително слугуване на „новите демократични братя”. Привлечени от магията на зелените хартийки те станаха част от процес, който обезкърви България. Никога не съм вярвал, че в бръщолевенията на партийните секретари във вестник „Работническо дело” за „загниващия капитализъм” (на по младите читатели ще уточня, че това е еквивалентът на днешния официоз „Труд”) ще се окажат в такава голяма степен истина, а не пропаганда. Двайсет и три години обаче са достъчно, за да падне маската от лицето на вълчия англо-саксонски расизъм и лицемерна ненавист, прикрити под манипулиращи надслови като „демокрация”, „жизнено спасяващи методи”, „шокова терапия” и прочие високопарна риторка, кодираща реалния грабеж на новоколниалните републики от Източни блок. Тъжно, но истина и Едноокия се скъсва от смях с нас. Може би някои от вас ще ме обвинят в носталгия по миналото и декаденство, но повярвайте ми аз разсъждавам трезво и необременено. Просто преценявам рационално фактите. Виждам изплуващата от тях истина и тя е, че пропагандните лозунги от „Работническо дело” сега се потвърждават от западни специлисти в сферта на икономиката и финансите. Те градят изводите си на научни методи, разработени и научени в престижните западни университети като Харвард, Оксфорд и Кеймбридж. Тези господа работят с проверени бази данни, числа и здрав разум и най-важното никога, ама никога не са чували за „Работническо дело”, нито за 169 конгрес на „БКП” на връх Бузлуджа...
„Когато фактите говорят, дори и боговете мълчат!”:
За базираната на долара нефтена търговия са нужни огромни количества от зелената валута. Така много долари остават постоянно в паричния кръговрат извън САЩ - между страните от „ОПЕК” (картелната организация на страните произвеждащи суров петрол) и другите държави. САЩ консумират 25% от световната нефтена продукция. През 2004г. американците произвеждат около половината от количеството, покриващо собствените им нужди. (Тази тенденция бързо се влошава: през 2006г. им се налага да внасят 60 процента.)
В началото за тези цели няма достатъчно долари. Те трябва да бъдат напечатани.  Това струва на САЩ и кукловодите от Федералния резерв само хартия и мастило. Този магически финансов трик им дава огромни ползи: има само един начин тези хубави нови зелени хартийки да напуснат страната: САЩ да пазаруват в чужбина. А след като тези зелени хартийки остават в чужбина постоянно, САЩ не предоставят нищо в замяна. Получава, че това пазаруване е безплатно! Гениално нали? Защо и ние не се изтарикатим така да печатаме левчета и да си купуваме каквото ни душа сака от целия свят? Много просто – не разполагаме с необходимия брой стелтове, за да принудим страните по света със залежи от петрол да го търгуват на международните пазари в левове. Сега се сещам за прословутата реч на Буш Старши за Новия световен ред – този на закона, а не на джунглата. Колко двуличен е бил старецът. През 1991г. наистина въведохме НСР и той не беше този на джунглата – а този на стелтовете...
Наглото безплатно пазаруване на САЩ не се проявява само в началото на този процес. Веднага щом в нефтената търговия се появява нужда от нови долари, заради ръст на цените или количествата, това означава ново безплатно пазаруване за САЩ.
Същото се случва, когато нуждата от количеството долари в останалата световна търговия и обмен расте.
Глобализация, свободна световна търговия, приватизация на публичните услуги в световен мащаб, като газоснабдяването, водата, електричеството, телефонните и транспортни компании, всичко това гълта огромни количества долари. Всяка минута нови напчетани долари изчезват в някой далечен ъгъл на земното кълбо, за да покрият плащанията по тези сделки. На първо място всеки път това значи безплатно пазаруване за САЩ!
Виждате ли сега защо платените и бих казал корумпирани медии ви облъчват и програмират с манипулатвни новини за Сирия. Проблемът не е, че Башар Асад убива невинни деца, които между другото е любимо занимание на 99% от проамериканските диктатори в Третия свят. Проблемът е, че сийският петрол не се търгува в долари. Сирийците продават основно на китайците, но чрез бартерни сделки и други валути, но не и в долари. Така обаче тоновете зелена хартия в трезорите на Китайска централна банка нарастват главоломно и то в такива размери, че в един момент Китайците ще могат да си купят банкрутиралата американска държава, без да изстрелят нито един крушум.
Предстоящата кървава и разрушителна война в Сирия е ключов момент в налагането на Новия световен ред бъдещата нова световна валута. Окултистите от Федералцния резерв и техните Илюминати господари са гарнирали финансовата и геополитическа криза с мистичен елемент и заемки от кабала. В предсказанията в еврейската Тора (част и от нашата християнска библия) и в тълкуванията към нея -Мидраша и Талмуда е написано, че последната война на земята ще е между силите на Гог и Магог. В навечеритео на тази апокалиптчина битка Дамаск ще бъде разрушен до основи – нещо, което досега не се слувало дори и по време на кървавите кръстоносни походи. Така ще се задейства и „mind” контролът върху религиозната част от световното население, (Тората на евреите е свещена и за мюсюлманите и християните) което охотно ще приемат новия световен ред и обща валута, защото са били предопределнеи в свещените им книги.


Разбира се преди да стане това ще трябва да се разреши проблема със световния... дълг... защото безплатните пазарувания създават дълг за САЩ. Тези задължения в голямата си част са виртуални – просто числа в компютрите на централните банки. Един ден обаче чуждите страни (най-вече продаващи петрол) биха могли да използват тези долари, за да купуват неща в САЩ. Тогава, в крайна сметка американците ще трябва да “предложат” нещо в замяна.

Какво е то ще разберете в част 3 на „Доларовият и петролен рекет на САЩ и окултистите от Федералния резерв”.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

18.6711