ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Терористичен АД / Терорът удари България

Терорът удари България
19.07.12 10:56

Автор:Шок разтресе Бургас и цялата страна.
 Кървав терористичен акт на летище Сарафово отне живота на няколко израелски граждани. Ранените са десетки. Има пострадали руски граждани. Днес страната ни стана обект на най-страшното оръжие на страха – терорът. Ужас, страх, паника и лицемерни думи за каузи са основното оръжие на тероризма. В тези часове разбрахме колко сме крехки и уязвими за добре подготвените групи от бойци на различни групировки. Нищо не е по-ценно от живота и нищожествата облечени във вризвни пояси нямат оправдание. Една след друга митологемите за благородната мисия на този или онзи самоубиец отиват в кофата с боклук.  Теориите на конспирацията са безмълвни в такива моменти. Само мисълта, че на мястото на тези хора може да бъде всеки един от нас ме кара на потръпвам.

Тепърва ще става ясно коя служба какво е свършила или не е свършила. Години наред у нас се говори за клетки на „Ал Каида” и други терористични мрежи. Да добавим и пропагандирането на агресивни ислямистки идеи в Родопите. Честно казано днес при разговори с колеги журналисти нито един не се сети да са взети сериозни мерки за ограничаване и ликвидиране на подобни ядра. Междувременно стана ясно, че израелски експерти са на път за Бургас да разследват атентата. Иран, според Бенамин Нетаняху е в основата на терористичния акт. Израелският премиер се зарече да отговори с цялата мощ на държавата Израел.

Другата гледна точка мнозина не я разбират. Тя толкова перверзна, че дори закоравели терористи в биографиите си не споделят истината. Всичко е за пари. Доста просташки звучат и думите на норвежкия изрод Брайвик, че искал да обърне внимание на страната си за ислямиската заплаха. През изминалия век и до сега дори Европа се нагледа на трагедии и кръв предизвикани от омразата и ненавистта.  Страната ни е обект на не един атентат. На 30 август 1984 година е взривена чакалнята на жп гара Пловдив. Загива една жена. 42-ма души са ранени. Тогавашната власт веднага ремонтира помещението и сменя прозорците на гарата. На вестниците е забранено да разгласяват за избухналата бомба. Още същия ден втори взрив разтърсва паркинга на аерогара Варна, но без да вземе жертви. В този ден и в двата града на посещение е трябвало да бъде Тодор Живков. 1985 година, 9 март - Атентат на гара Буново: взривен е вагон за майки с деца в бързия влак № 326 по линията Бургас-София. Загиват 7 души, 9 са тежко ранени. Поради закъснението на влака, часовниковият механизъм на бомбата се задейства преди тунела на гара Буново, вместо вътре в тунела. Същият ден бомба избухва и в кафе-сладкарницата на хотел "Сливен" в гр.Сливен. Няма пострадали. Извършителите и на двата атентата принадлежат към нелегалната организация Турско национално-освободително движение в България. Факти, които ни нареждат сред многото страни станали жертва на едно безумие.

Разговорите по адрес на службите тези дни са доста остри. Вместо да подслушат празните приказки на известни личности можеха да обърнат внимание на друго. А „другото” убива без милост.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122